Şimdi Ara

Siz wowcular neden böylesiniz?... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde wow daki armor ile diğer online oyunların armorlarını bir tutma level 1-69 arası wow armorlarını ben ezebere biliyorum diyen adam daha dünya da yok çünkü

milyon çeşit armor var bide o armorların çeşit çeşit özellikleri var (...of sorcerer, ...... of whale vs. gibi) şu oyunu oynadığım her gün hep yeni birşeylerle karşılaştım hiç bir zamanda aa ben bunu biliyordum diyemeyeceğim bu gidişle de
  • Msn veriyorum Her Türlü Yardıma Hazırım.. Thoreagnix_1903@hotmail.com... Hunter Konusunda Profesyonel Sayılırım Ekle Pişman Olmazsın :D
  • oyun hakkında hiç bir bilgin olmaması gayet normal ama ing bu oyun için şart...yani questleri yaparken ve başkalarıyla iletişime geçerken çok lazım oluyor ayrıca guildle birlikte raide falan gittiğinde senden Teamspeak yada ventrillo gibi programlar istiyecekler konuşamazsan bile en azından söylenenleri anlaman lazım..kusura bakma ama ing olmadan bi şey yapamazsın sürekli birilerine bi şey sorma yada araştırma durumuna düşersin.
  • Sadece ne demek istediği anlatmak için bir örnek vereceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_30359777/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: _TAYHAN_

Arkadaşlar bu oyuna başlayalı bir kaç hafta oldu 52 lvl de char yaptım bi anahtar isityor. Ama görevi tam anlamadım. Acemiyim mazur görün nedir bu anahtar görevi.

Birde chitin up yaptım +7 charım okçu bu chitine ne bonus olur full plate var +5 bunlara hp bastım biri yanlış dedi. Okçular ne bonus yapar.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim...

Böyle bir topic açtım...

Cevaplar aşağıda....

quote:

Orjinalden alıntı: #Muratty

' Dexterity ' basıcaksın.

quote:

quote:

' Dexterity ' basıcaksın.

Yani yanlışmı yaptım ben statlarıda öyle yapmıştım str de bastım güçlü olmak için birde şu anahtar görevi varmı bilgin ?

quote:

Orjinalden alıntı: deliyMAGE

google de lvl 50 anahtar görevi yazarsan bir cok sitede o görevin yapılışını anlatan konuları bulabiirsin hatta burda donanım da da cok detaylı bir konu vardı o sana yeterince yardımcı olur.chitininde hayırlı olsun ilk +7 keyifi baska olur bonus basmak icin de 2 inci sayfadaki kagıtlardan en altaki 1.3m di galiba fiyatı dex yazanı alıp bas geri kalan kıyafetlerinide en azından fp +7 dex bonuslu yap exp kasarken işine yarar.

quote:

Rogue türüne str değil dex attack verir.
    Anahtar görevinide elmorad isten el morad castleda ' Captain Falkwine ' dan alıyosun karussan lufersondan adını unuttum ama yine aynı yerdeki npc den alıyosun. Haritanın çeşitli konumlarındaki 7 anahtarı sırasıyla doğru cevapları vererek toplayıp adama geri veriyosun ve 16 milyon XP veriyo. Google da Key Görevi ' diye ararsan gerekli bilgiyi bulursun .

Dikkat : Eğer keyleri toplarken bi yanlış cevap verirsen en başa dönüyosun ve hepsini tekrar topluyosun.

Şimdi aynı şeyi wowda anlatalım...

Görev adı: Elixir Of Agony

İstediği item : Troll blod bilmem neyi...

Guilde soruyoruz arkadaşlar Elixir Of Agony görevini biliyormusunuz cevap wwww. bilmem neye bak. Yılmıyoruz foruma yazıyoruz. Gm önce sayıyor bu arada yardım bölümündeyiz sonrada sevgili gm www ya bak diyor. Hay ben bu oyunu derken birine soruyoruz adam anlatıyor. Soruyorsun knight oynamış..

Bir yerde foruma yazdım adam nerdeyse gel yaptırayım demiş diğer yerde siz ingilizce demişsiniz fark burada konu anlaşılmıştır umarım....

• Sadece ne demek istediği anlatmak için bir örnek vereceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_30359777/tm.htm

Arkadaşlar bu oyuna başlayalı bir kaç hafta oldu 52 lvl de char yaptım bi anahtar isityor. Ama görevi tam anlamadım. Acemiyim mazur görün nedir bu anahtar görevi.

Birde chitin up yaptım +7 charım okçu bu chitine ne bonus olur full plate var +5 bunlara hp bastım biri yanlış dedi. Okçular ne bonus yapar.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim...

Böyle bir topic açtım...

Cevaplar aşağıda....

Orjinalden alıntı: deliyMAGE

google de lvl 50 anahtar görevi yazarsan bir cok sitede o görevin yapılışını anlatan konuları bulabiirsin hatta burda donanım da da cok detaylı bir konu vardı o sana yeterince yardımcı olur.chitininde hayırlı olsun ilk +7 keyifi baska olur bonus basmak icin de 2 inci sayfadaki kagıtlardan en altaki 1.3m di galiba fiyatı dex yazanı alıp bas geri kalan kıyafetlerinide en azından fp +7 dex bonuslu yap exp kasarken işine yarar.

Rogue türüne str değil dex attack verir.
    Anahtar görevinide elmorad isten el morad castleda ' Captain Falkwine ' dan alıyosun karussan lufersondan adını unuttum ama yine aynı yerdeki npc den alıyosun. Haritanın çeşitli konumlarındaki 7 anahtarı sırasıyla doğru cevapları vererek toplayıp adama geri veriyosun ve 16 milyon XP veriyo. Google da Key Görevi ' diye ararsan gerekli bilgiyi bulursun .

Dikkat : Eğer keyleri toplarken bi yanlış cevap verirsen en başa dönüyosun ve hepsini tekrar topluyosun.

Şimdi aynı şeyi wowda anlatalım...

Görev adı: Elixir Of Agony

İstediği item : Troll blod bilmem neyi...

Guilde soruyoruz arkadaşlar Elixir Of Agony görevini biliyormusunuz cevap wwww. bilmem neye bak. Yılmıyoruz foruma yazıyoruz. Gm önce sayıyor bu arada yardım bölümündeyiz sonrada sevgili gm www ya bak diyor. Hay ben bu oyunu derken birine soruyoruz adam anlatıyor. Soruyorsun knight oynamış..

Bir yerde foruma yazdım adam nerdeyse gel yaptırayım demiş diğer yerde siz ingilizce demişsiniz fark burada konu anlaşılmıştır umarım....

• Bu oyunun ana dili ingilizce, ve oynamak için ingilizce gerekiyor. Orjinal türk serveri ve oyunun türkçe clienti yok

Yan dilleri de ispanyolca, almanca fransızca ve rusça (eu client için)

Knight da başkalarının ingilizcesi ile oynayabiliyor olabilirsin ama bu oyunda bunu yapman imkansız. Yukarıdaki dillerden birine sahip olman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 12 Mart 2009; 17:59:12 >
  • Bak..Öncelikle Wowturkun Sitesinde Wow TR adlı Bir Quest Addonu var..Türkceleştirio Questleri..HEpsini Değil Ama Pre-Tbc öncesi Baya var...

ikinci olarak..CArbonite Quest Addonunu Kullan..Cok yardımcı olacaktır..kullanımıda oldukca basit

3.sü..Knight Online ile bu oyun arasında cok fark var...bu 3 boyutlu bir oyun..sola saga git önünde anahtar var deyip bir questi yaptıramazsın..değişik Türden Questler var..arkdaslar SanaWww.wowhead.com Diyorlarsa Sende gir bi bak...Cünkü gercekten cok değişik sekilde questler var ve questlerin resimleri,Videoları binbir türlü Olayları var..ayrıca bir Koordinat Addonu edinmelisin..Sitedeki yormlarda Koordinat yazar bu oldkca yardımcı olr..ingilizce bilmekte gerekmez..

Hunter Konusuna GElince 3 temel Talent sistemi vardır..Knight Online'da nitelendirilen OKCU(marksman), yine sanırm sonradan cıkma bir olay Knight'ta köpek olan ama burda cok kapsamlı olan Beast Mastery...ve dayanıklılık İçin Survival...

Kasarken Petine önem ver Ve Aimed Shot Acıp BEast Mastery Git Derim..Biraz Arastırırsan İnternetten Hunter Türkce Talentleri Bulabilirsn.onlar Sana yardımcı olur..Bu oyun zordur...Mecbur siteden siteye gecmek zorundasın...

Hunter İçin 40 levele kadar Leather...Sonrasında MAil Giyebilirsin...Stamina ve Agility Olan itemleri tercih et...Ayrıca Attack power Cok önemli Hunter için..Buna Dikkat et..ve Tabi İntelllecti Göz önünde bulundur..zaten Questler Yeteri Kadar İtem veriyor..Rahat Kasarsın...Hunter kasmak için İdeal Bir Tercih Kolay Gelsin...Msn verdm Daha fazla ayrıntılı bilgi için eklersn...iyi oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

Bu oyunun ana dili ingilizce, ve oynamak için ingilizce gerekiyor. Orjinal türk serveri ve oyunun türkçe clienti yok

Yan dilleri de ispanyolca, almanca fransızca ve rusça (eu client için)

Knight da başkalarının ingilizcesi ile oynayabiliyor olabilirsin ama bu oyunda bunu yapman imkansız. Yukarıdaki dillerden birine sahip olman gerekir.

Ne söylesem boş en sonunda topic adını tutupta siz wowcular niye ruhsuzsunuz diye değiştircem olcak bitçek

Takmışsınız ingilizceye ingilizceye fransızca makedonca ve rusça biliyorum. Bir başka dili öğrenecek kapasitem yok....

Şimdi son örneği veriyorum. Hala ingilizce diyenler nolur okurken gözünüzle okuyun ruhsuz olmayın ne dediğimi iyi anlayın...

Guild başkanının isteği üzerine druid char açtım. Bu arada guildde 10 küsur druid var ve hepsi yüksek lvlde...

Neyse ilk başta inekti birşeye benzemiyordu diye hık mık ettim hatır girince kıramadım...

Nemi oldu burasını örnekle vercem amaaaaaaaaa gözünüzle okuyun ve ruhsuz olmayın....

Diyelimki knighta druid diye bir class eklendi....

Clan başkanı ricası üzerine char açılır bir adama emanet edilir. Kısa sürede yardım edilir...

Yapılmaz demeyin alnınızı karışlarım...

Wowda tamamen yalnızsınız guild ricasına yok arenadayım yok zindandayım yok bilmemnerdeyim lafı gelir...

Lvl 10 ve form olmak gerekir...

Knightta clan seferber olur anahtar görevinde mesela bilinir herkes anahtar key vendorlarını arar...

Wowda 8 saat geçer hala 10 lvldesinizdir. Guild ise www ya bak der durur..

Oyun güzeldir harita büyüktür oynanabilirlik felan item banane eğer ruh yoksa birşey ifade etmez...

Konuyu bu yönde ya toparlıyalım yada aptalca eleştiri yapmayın...

Kısaca eğer oyun için ingilizce öğreneceksem zaten oyun oynamam..

• Arkadasım..Knight'ta yardım eden millet vardır ama Knight'ın geneli böyle değildir..3 5 tane cocuk ana avrat sövünce bu oyunun tadı kalmaz..

Bende Sunu söyleyim sana..Sİz KnightCılar Herseyi Basit Bir Cocugun verdiği basit bir quest ile 1000 tane mob kesip Level almak Oldugunu sanırsınız..

Oysa ki O İnek Dediğin Irk Bu oyunda En onurlu Irklardandır..Druid'in gecmişini bilmeden Druid acmak gereksiz..hatta Belliki Sen genel Olarak Druid'in neler yapabileceğini bile bilmiosun..Druid Form Questleri Tek basına yapılabilir Cinsten..O kadar Dil Biliyosun peki hiç o dillerde Arastırma yaptınmı? Binlerce Bilgi var İnternetten arastırmak zorsa bence oyuna devam Etme...
  • google dil çevirisi diye bir şey çıktı yeni . gir siteye tıkla türkçeye çevir . daha anlayamıyorsan ne diyeyim
  • 1- Arkadaşım şimdi orjinal wowda oynamıyorsun yani private ile orjinal arasında dağlar var birinin anlatmasıyla ögrenemezsin girip oynayacaksın.

2- Knight ta 10 görev varsa Wow da 1000 görev vardır. Knightta 10 set varsa Wow da 100 set vardır ve birine bi görevi sordugunda bilmemesi gayet normal.

3- Questhelper denen bir addon var bundan haberin yok sanırım . Bu addonu yüklüyorsun direk sana gösteriyor nereye gidecegini ve fazla bi ingilizce gerektirmiyor. Genelde şundan 10 tane kes, al bu mektupu şuna götür falan.. Yine anlamadıgın bi görev olursa gerek oyun icinde gerek burda sorman yadawww.thottbot.com , wowhead .. Muhakkak biri sana yardım edecektir. Yine mi yapamadın milyon tane görev var illa o görevi yapmak zorunda degilsin sil al yeni görev

Demek istediğim wowu diger oyunlarla karşılastırma değil wow gercekten belli bi kapasite isteyen oyundur.

13 yasında yigenım takır takır oynuyor.

• ya sen aslından orjinal serverlara girip oynasan idare edebilirsin şimdi knight ta şöyle böyle yardım diyorsun ee wow da da yardım ederler ama adam gibi sorarsan IF de oraya geçip where is the druid trainer diye deli gibi yell atarsan kimse cvp vermez ha yapıyorsun demiyorum ama yapanları da gördüm neyse bir çok kişi sana zaten questhelper addonunu kullan demiş işte ayrıca o sitelerde genellikle questlerin SS leri olur sen görevin adını yaz orda görevle ilgili bir sürü yorum ve SS çıkar ama ing olarak biraz sözlük yardımıyla zaten yaparsın..knight ı wow a benzetme hiç bence çünkü knight gibi oyunlarda bazı akıllılar ya seni kazıklamaya çalışır yada saçma saçma küfürler ederler mesela SRO oynayan bir arkadaşıma bir gün çocuğun biri gelmiş pm atıyor aynen şöyle "yu İD Passaport?"..aklı sıra galiba ondan id ve şifresini istedi galiba ..yani ing öğrenmem diyorsun oyun için ama zaten sen orjinal serverlarda takılıp milletin ne demek istediğini anlamaya çalışırken bile ing öğrenirsin..yani bende dahil çoğu insan pc oyunlarıyla ingilizcelerini ilerletiyor:P:P

• quote:

Orjinalden alıntı: muurat_82

1- Arkadaşım şimdi orjinal wowda oynamıyorsun yani private ile orjinal arasında dağlar var birinin anlatmasıyla ögrenemezsin girip oynayacaksın.

2- Knight ta 10 görev varsa Wow da 1000 görev vardır. Knightta 10 set varsa Wow da 100 set vardır ve birine bi görevi sordugunda bilmemesi gayet normal.

3- Questhelper denen bir addon var bundan haberin yok sanırım . Bu addonu yüklüyorsun direk sana gösteriyor nereye gidecegini ve fazla bi ingilizce gerektirmiyor. Genelde şundan 10 tane kes, al bu mektupu şuna götür falan.. Yine anlamadıgın bi görev olursa gerek oyun icinde gerek burda sorman yadawww.thottbot.com , wowhead .. Muhakkak biri sana yardım edecektir. Yine mi yapamadın milyon tane görev var illa o görevi yapmak zorunda degilsin sil al yeni görev

Demek istediğim wowu diger oyunlarla karşılastırma değil wow gercekten belli bi kapasite isteyen oyundur.

13 yasında yigenım takır takır oynuyor.

Haklısın dostum.O kadar çok görev var ki insan hangisini yapacam diyo.

Bu Wow vs KO muhabbeti çok açıldı ve bu ko yu üstün tumaya çalışanlarda ko delisi olup wow sevmeyen tiplerdir.

• Allahını seversen KO'da kaç q var yaw. sadece classic modda 1000 den cok fazla qest var ve BC ve wotlk'u içine katmamışken.ben sadece 20 lwla gelene kadar Ko daki qların sayısından fazla quest yaptım.
  • quest helper yükle,olmadı başka add-onlar yükle wow için internette olan bilgiler bütün online oyunlardan fazladır,sadece doğru bilgiyi nerde bulacağını bilmen lazım
    kitapçığı iyi oku
    wow oyna wow öyle hiç bilmiyosan 1 haftada öğrenenilmez sana bağlı tabi 1 ay oynasanda oyunu öğrenemeyebilirsin.
    oyunu öğrenmekten kastım mob öldürmek değil sınıfları talentları,dungeon nasıl yapılır vs
    son olarak wow oyna bir charını 80 yap işte o zaman oyun başlıyo
    wow da hayat 80 den sonra 80 e kadar sadece alıştırma
  • WOw oynamak için ingilizce bileceksiniz bilmeseniz de öğreneceksiniz öğrenmeseniz de araştıracaksınız.
    Kimse yardım etmiyor demişsin yardım istmeenin derecesine bağlı.
    Diyelim ki bir quest var kaktüslerde elma topla diyor sonra bana getir diyor.
    Acemi oyunuc başladı questte nediyor
    Kaktüslerden elma toplayacaksın diyor 10 tane
    Kaktüsler nerede
    Biraz bak çevrene göreceksin
    Nasıl yoplayacağım bu elmaları
    Sağ tıklayacaksın
    Tıkladım bir pencere açıldı
    İşte şimdi elmaya sol tıkla
    hah tamam oldu
    pardon bir şey daha soracam bu domuzlar bana niye saldırmıyor
    <AFK>

Bu sadece 1 quest. O yüzden takıldıklarını soracaksın. İnsanlar sana yardım etmeye mecbur değiller ve private serverda olduğun için yarın görmeme ihtimalleri yüksek olan birine de kimse o kadar uğraşmaz. Ki private serverlarda oynayan oyuncuların da çok bildiği söylenemez. Sen bu yazdıklarını 2 ay sonra bir daha oku ne demek istediklerini anlarsın arkadaşların.

• Ya şimdi bir şey diyeceğim... Arkadaşım anahtar görevi demişsin. Toplasan 200 - 300'ü geçmeyen online sayısı olan bir serverda oynuyorsun. Oyunun içinde binlerce görev var. Bu binlerce görev içinde her türde quest var. Sen gelip buraya anahtar görevi dersen adamlar sana herhalde böyle bir cevap verir (olay anahtar değil sadece). Hayır bir de oyna sonra gel buraya ''Ben bu questi yapamadım. Şu yerden şöyle aldım. Bakın bir kaç resim.'' tarzında bir topic aç. Bak bakalım cevap veriyorlar mı vermiyorlar mı. Kusura bakma ama yazdıkların boş. Bir geç Orjinale ondan sonra gel buraya konuş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: t3

Konu başlığı siz wowcular niye böylesiniz yerine Siz TurkWow'cular niye böylesiniz diye değistirmek daha iyi olur....

Bence aynı kalsın...

Şöyle bir örnek vereceğim...

Gir googleye ve yaz wow armor set ve yine yeniden aç knight armor set yaz...

Fark ortada haksızmıyım...

Wowda sanki biraz bilgi verilmiyor hepsi bu...

Arkadaşım hem oyuna yeni başlamışsın hem bilgi verilmiyor diyorsun ingilizcen yoksa tabiki bilgi alamazsın sana illidan'ın özel 2 kılıcının hikayesini bile bulabiliriz.Wowun kitaplarının veya tarihinin en az 3-4 sayfası ona ayrılmıştır emin ol ... 2.si oynadığın yer turkwow , oraya asıl wow diyemezsin sen orjinal wowa gir önce o kadar emek gösterip o kadar para verip al ( zaten wowun farkı yok herkez alamıyor oyunu ) daha sonra gel ingilizcen yoksa bilemem öğren de gel derim sana ama Wow aşırı ing geliştiriyor..

• Turkwow adlı korsan server'da 3 senedir oynuyorum.

Öncelikle wow'un KO gibi basit bir oyun olduğunu düşünmemelisin, KO gibi basit bir oyun olsaydı her türlü video vesaire hazırlanabilirdi. Wow'u Türkçeye çeviremiyoruz ve bunu bırak Video yapmak bu durumlarda İMKANSIZ. Bence biraz daha düşünmen lazım..

Ve bi konuda haklısın aynı serverdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama bende Turkwow'da oynuyorum ve dediğin gibi GM'lerin sorumsuzluğu beni de bitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 12 Mart 2009; 21:47:13 >
  • turkwowun gmlerinden ortak şikayet var .. dengesizmi onlar yoksa harbiden oyunculara normal mi davranııyor da tüm oyuncular böyle agrasif oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.