Şimdi Ara

Siz wowcular neden böylesiniz?... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam o zaman bırak oyunu.Arada böyle ruh hastaları çıkıyor gerçekten.Girmiş private'e 70 kişi oynuyor evet o adam raid mi yapsın sana mı yardım etsin...Bir orjinale başla öyle gel."Klan"da deme Wow'daki adı guildRuhsuzmuşuz.Öyleysek bırak oyunu...
  • İlk önce orjinal servere geçmelisin private serverlerde görevler bugludur az insan vardır vs.
    2.Olarakwww.wowhead.com buraya questlerin isimleri yaz ingilizce açıklama dolu.Benim süper ingilizcem olmamasına rağmen orada yazılan herşeyi anlayabiliyorum.İngilizcen yoksa bence hiç girişme.Ve son olarak Knight ve silkroad oyunmu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

turkwowun gmlerinden ortak şikayet var .. dengesizmi onlar yoksa harbiden oyunculara normal mi davranııyor da tüm oyuncular böyle agrasif oluyor ?

Turkwow'un baslı basına 4-5 Gm'si var. Ve hepsi WOLTK ile ilgileniyor diyorlar. WOLTK yüzünden oyuncuların sorunları vesaire arka plana atılıyor ve benim gibi yıllarca orda bulunmuş oyuncuları bile bezdirebiliyorlar.
  • Bide şunu yazamadan duramıyorum.Türkler içine ediyor oyunların knight online oynamıştım ilk çıktıktan sonra ve Türk sayısı çok azdı güzeldi.Sonra Türkler geldi aga lar mehmet_49 falan böyle isimler küfürler zaten söylemiyorum küfürleri,silkroad ilk çıktığında lagdan oynanmıyordu ama Türkler yoktu.O zamanda süperdi sonra cafelerde 5-10 yaşındaki çocuklar oynamaya başladı içine edildi oyunun.Birde akıllı gibi gidip özel hesap alanlar var bu oyunlarda 40-50 lira veriyorlar ayda
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Bide şunu yazamadan duramıyorum.Türkler içine ediyor oyunların knight online oynamıştım ilk çıktıktan sonra ve Türk sayısı çok azdı güzeldi.Sonra Türkler geldi aga lar mehmet_49 falan böyle isimler küfürler zaten söylemiyorum küfürleri,silkroad ilk çıktığında lagdan oynanmıyordu ama Türkler yoktu.O zamanda süperdi sonra cafelerde 5-10 yaşındaki çocuklar oynamaya başladı içine edildi oyunun.Birde akıllı gibi gidip özel hesap alanlar var bu oyunlarda 40-50 lira veriyorlar ayda

O 5-10 yaşındaki çocuklara bizim dilimizde noob deniliyor =)) WoW konusunda şanslıyız ki o nooblar WoW'un kurulumundan anlayamıycak kadar çocuklar =))

• Sonra Türkler geldi aga lar mehmet_49 falan böyle isimler küfürler zaten söylemiyorum ..

işin garip yani neden isimlerini yazıp sonra yaşadıkları şehrin plakalarını yazarlar yada saçma sapan şeyler

tr_batu_tr..osman_baba_38.....xXaliyahyaXx...böyle nicler bende çok gördüm özellikle sro da ve dediğin gibi küfürlerin haddi hesabı yok zaten globalden birbirlerine sövmeler falan..pvp de yenilince ana avrat düz gitmeler..dengesiz saçma sapan insanlar işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 13 Mart 2009; 0:20:26 >
  • google'a gir sadece world of warcraft yaz. Sonra türkçe sayfaları işaretle ve aratmaya başla tonlarca site ve döküman bulabilirsin. Sonra şöyle otur oyunu orjinal al , içinden çıkan oyun dinamiklerini anlatan ufak türkçe rehberi oku. Google gibi bir nimetten faydalanıp bilmediğin konuları araştır. Level dergisi olsun yada bilimum diğer türkiyedeki dergiler oyunu rahat birşekilde oynamamız için ingilizce'nin şart olduğunuda söylemiş ilk çıktıgında, Özellikle mmo oyunlarında ingilizce şart vazgeçilmez bir kuraldır. Lütfen kimseye çamur atıpta yardım etmiyorsunuz deme. Armut piş agzıma düş olayları bu oyunda olmaz. Araştırıcaksın araştırıcak araştırıcaksın........
  • Turkwow da oynadığını okuduktan sonra gerisini okumadım bile benden sana en ufak art niyet olmadan tavsiye ingilizcen yoksa bu oyunu oynama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TAYHAN_

Yine wowda olmayan knightta olan bir sistem potion mana ve health hani wowda nerde?

http://www.wowhead.com/?search=healing+potion
    http://www.wowhead.com/?search=mana+potion

bak burda.

tek yapman gereken o verilen siteye girip herhangibir arama çubugu bulup istedigin itemin ismini yazmak.

tabi bunun için ingilizce japonca falan gerekmez.
    BEYİN LAZIM

requires brain.

idiot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 13 Mart 2009; 4:33:15 >

• trolling
  • başlığı açanın kafasında sorun var sanirim :) wowla koyu karşılstrmiyorm ii okuyn dio ama her cümlesi karşılstrma tabanlı .D youtubeda en ck izlenen wowmu komu..mana pot wowda yk koda var..wowda hunter hedefn dibinden ok atamyoms koda atiyoms.mm sen git bi dart oyna bakalm.bi oku tahtanin 10cm önündn at bde 2mt ötedn at.hangsi tahtada kalack? mantiin aliyomu?ing.n yk die wowculari suçlma 1cümleyi okumaktn acizsen..'slay 10 Kobolt Vermin'
  • İlk olarak oyunu Private serverda oynayarak zaten bunları yaşamayı kabul etmiş görünüyorsun.Düşük kalitede hizmet alacaksındır ve wow un o muhteşem havasına giremeyeceksindir.Zaten 12€ yu verince istemesende otamatikman giriyosun pisikolojik olarak.Çünkü birsürü saçma sapan bugla uğraşman gerekecek.Ama orjinal server larda ingilizce durumu hariç butarz yardım sorunu VS ile pek fazla karşılaşacağını sanmıyorum.İçerik konusuna gelecek olursak.Sana google çeviri sitesini öneririm.orada tüm questlerin türkçesini okuya bilirsin.Çoğu zaman saçmalasada yeterince ilgiliysen zaten anlıyorsun nedemek stediğini.Son olarak mutlaka questhelper kullanmanı tavsiye ederim.Questhelper sız lvl kasmak cidden çok yavaş ve zahmetli olacaktır.Tabi bazı insanlar özellikle RP serverlarındakiler.Bu yavaşlığı sevede bilyorlar.Orjinal serverlardaki guildler daha ciddidirler guild elemanlarının bir an önce LVl atlatıp Raidlerde yardım etmesi için elinden geleni yaparlar.Örneğin Üyesi olduğum guild olmasaydı eminim çoktan bu oyunu bırakmıştım.Oyunun diğer artısı senin gibi ingilizcemin yetersiz olduğunu düşünen biriykeyn.yeterle uğraşla oyundaki yabancılarla anlaşabilir hale geldim.Ve bu benim kişisel gelişimemede yardım etti.Yabancı filimleri alt yazısısda anlayabiliyorum.

• İngilizce bilmeyenlerin oyuna girmesini tavsiye etmiyorum. en azından temel düzeyde ingilizce şart, ve bilmediği kelimeleri sözlükten bakabilecek kadar oyunu sevmeli, hırslı olmalı. sonra boss taktiklerini okumadan, bossun karşışında "taktik ne?" gibi sorular soruluyor ki, söyleyecek laf bulamıyorum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TAYHAN_

Yoktum özür dilerim 5 i tutturdum süper lotoda seviçliyim. bir önceki yırttığım kolonu yazsam 6 vardı hay benim salak kafam

Neyse konuya dönelim ama artık kaba olcam kusura bakmayın niye bakmıyacakmışsınız bakın. Şu göz yerine arkasıyla okuyan arkadaşlara cevap vercem. Ben knightla wowu kıyasladımmı veya silkroadı?

Gözünü yokmu başlık ne neden ko neden wowmu yoksa wow oynayanlara sitemmi?

Ko diye dediğiniz oyun bir çok yönde adını wowdan daha çok bahsettirmedimi?

Paylaşım yönünden bile oyunda yüksek lvl çıkan bir türk hemde bayan gazatelere çıkıp dünyanın en iyi mmrog oyuncusu ilan edildimi edilmedimi?

Gelelim koda olup burda olmayanlara paylaşım video sitesi olan youtube da en çok seyredilen oyun videosu wowmu knight onlinemı?

Wowda olmayan skillerdeki combo sakın haaaaa burda combo kilitleme demeyin alnınızı karışlarım. Bi güdün knighttaki combo mantığını öğrenin...

Yine wowda olmayan knightta olan birşey hunter bir char yüz yüzeyken okunu kullanamaz amaaaaa yakın mesafede bir hunterdan knightta kapışın bakim 5li ler 3 lüler kafanızda nasıl patlıyor...

Yine wowda olmayan knightta olan bir sistem potion mana ve health hani wowda nerde?

O göz yerine bilmem neresiyle okuyanlar oyunları kötülemeyin. Knight veya silkroad kendi başlarına birer oyundur....

Burda sırf post kasmak için topiğimi kullanamazsınız izin vermem tahrik ederim...

Bu oyunu kötülerken oyuncularıda kötülersiniz. Onlar size birşey demezken akıllı olun...

Topiği açmamdaki gaye wow oynayan kişilerin yardım sever olmayaşıydı...

Biriniz googlenin türkçe çevirisini anlatmış peki güzel kardeşim wowdaki bilmem ne sayfaları nasıl çevrilcek senin mantığınla...

Merak etme sen sanabilirsin belki ama benim makinada charlar değil ana kart ve işlemci çalışıyor...

Bir başka kişi demişki bak görev orda yazıyor...

Arkadaşım gözünle oku ama tersinle değil...

Troll blod bilmem neyini istiyorsa ve bunu alchemyler yapıyorsa guildde bilmem kaçtane alchemy varken bunu sorduğumda yardım istediğimde cevap olarak alchemyler yapar sor yardım etsinler yerine www. bilmem neye bak denirse kimse kusuruma bakmasın ama bu cevap beni çileden çıkartır...

Druid dedim huntera değil tekrar ediyorum ve söylüyorum gözünüzle okuyun tersinizle değil. Transformasyonu druide soruyorsam wwwww ya bak tipi salakça cevap yerine anlatması birşeymi eksiltir yoksa o kişiye değermi katar...

Unutmadan ilk transformasyon için tam 8 saat yardım aramıştım...

O bahsettiğiniz görev yazan sitelerde görevi anlatmış resim detayı vermemiş...

Tutturmuşsunuz serverı değiştir...

Kardeşim orjinalden sonra dünyanın ve türkiyenin en iyi serverında oynuyorum. Buna laf etmeyin heleki bunla sakın muhalefete girmeyin aynen tepki çekersiniz...

Oynadığım oyun türkwow oyun admini kull...

Çok basit bir muhabbeti önünüze suncam...

Knight oynadığım dönemlerde en eski durumdayken bir üst seviyeye geçicekti. Herkes merak ediyordu. Tabi bende birgün hiç tanımadığım birine ya yeni şeyde ne olcak dedim...

Cevap aynen şöyle oldu....

İyi okuyun ama hemde gözünüzle tersinizle değil....

Adam söylüyor... Felan yere giriş sınırı 40 lvlden 60 a çıktı lvller 80 oldu. Ekrta boss geldi şu item geldi bu item geldi burası değişti..

Tekrar ediyorum bu adam wwww ya bak demedi aynen anlattı hemde tanımıyordum...

Tekrar ediyorum burayı gözünüze soka soka ikinci kez yazıyorum. Adam gibi okuyun diye....

wwww. demedi..

Şimdi bizde de wotlk geliyor herkeste bir muhabbet guildde sordum tekrar yazıyorum guildde yani yardımın paylaşımın s harfi ve noktayla yapılacağı yerde yani zorunlu yardımın olması gereken yere...

Cevapmı bildiniz wwww ya bak.....

Kardeşim iki kelam ya wotlk ta yeni sistem char yeni eşya demek bukadarmı zor...

Bundan sonra size diyeceğim tek şey man kafalığı bırakın (BİR KAÇ KİŞİ HARİÇ ONLAR DAİMİ DOSTUM OLCAK) önce bi topiği baştan okuyun sonra bu adam ne demiş ona bakın..

Gelelim ingilizceye be güzel kardeşim veya gözüyle okumuyan kardeşim. Sen Türk değilmisin sen araştırmazmısın.

Senin ana dilin dünya üzerinde evrensel kabul edilen dillerdendir...

Git fransaya yiyorsa ingilizce soru sor birine ne cevap alıyorsun gör gözünle ama gözünle gör okuduğun yerle değil...

Adamı ayar etmeyin ve saçmalamayın...

Sen ingilizce bilmiyosun onu anladık da türkçedemi bilmiyorsun.TURKWOW wow değildir.Onu WoW ile kıyaslama!!!.TurkWoW neden böyle diye bir konu aç orda tartışın TurkWoW oynayanlarla...

• ben oyuna girdim kimse bana yardim etmedi oyunda potion yok(?) şu yok bu yok turkce yok

1. hem gunde 1 (bir) liraya kiyip orijinal serverda oynama, hem de gelip burda millete şoyle boylesiniz diye atip tut. bir kere once blizzard in emeginin karsiligini vereceksin, sonra sikayete hakkin olacak.

2. kimse ayagindan zincirle bagli degil begenmiyorsan da git baska oyun oyna. gordugum kadariyla KO sana cok daha uygun. Zira WOW icin kisisel yeterliliginin hic olmadigi yazdiklarindan acikca belli.

3. oyun hakkinda zerre kadar bilgin olmadigi gibi, arastirmaya niyetin de yok. "biri bana yardim etsin." oldu. armut pis agzima dus. hayata bu gozle bakarsan isin zor. yazdigin seylerle kendini kucuk dusurdugunun farkinda degilsin.

4. fransizca biliyorum demissin. mujde, oyunun fransizcasi da var. FR serverda oyna. demek ki yabanci dil gibi bir mazeretin de yok.

5. su an gercekte burada tek yaptigin forumda troll'luk yapıp "ilgi cekme" ihtiyacini karsilamak. seni ciddiye alip da cevap yaziyor olsaydim uzulurdum, neyse ki aslinda sana iyi niyetle cevap vermeye calisan arkadaslari ciddiye alarak yaziyorum.

6. bir kez daha, hakikaten KO oynasana arkadasim sen? para verip orijinalini de alsan ben WOW serverinda senin gibi adam gormek istemem. kimse istemez. cunku ne bir seyleri kendin kesfetmeye hevesin var, ne de sabrin. ne de niyetin bu.

agzından cıkanı da kulagın duyacak, mılletın senı adam yerıne koyup cevap verdıgıne sukret. "adamı ayar etmeyın, sacmalamayın" dıye konusacaksan oturdugun yerdekı en yakın kahvehaneye gıt.

• Muhauha Bak bak bak :D Akıllı Agzını bozsan kac yazar?

sen bu oyunu o kadar basite aLıyorsunki Knight gibi zannediosun DEĞİL!!! yok combolarmıs yok hunter 3 5 kafana gecirirmiş..Sen git itinle mob farmla hiç wowa bulasma.Hunter'ın yakın dövüş modunu bilmeyip dil uzatanlara ne denir daha baska..

Adam Orda Belki Dungeonda ve Belkide en önemli phasedeler..Sen gidipte Adama şşş bakale su questi nasıl ypacaz felan filan dersen adam tabiki seni tersler.herkesin bir oyun mantalitesi vardır sen karışamazsın buna.belki sana yanlıs bilgilendirme yapacak o zaman ne diyeceksin? buraya gelip bi daha bas bas bagır...

O kadar site var gir bak işte elinemi yapıscak? bi anahtar questi tutturmus gidiosun bırak bu işleri fazla debelenme Wow seni bozar bence yol yakınken geri dön...
  • adam turkwow ile orjinal wow'u kıyaslıyor...... Bu cümleyi okuduktan sonra daha girmem bu başlıga , benim için bitmiştir bu başlık

• Arkadaşım ben 80 lvl im 2000 questi geçti yaptıklarım hangi birini anlatayım sana?? ki daha yapmadığım bir sürü quest var. Quest helper diye addon var onu kur yerlerini gösteriyor zaten. Guildden arkadaşların sana ancak Group questler yada zindan questlerinde yardımcı olur yoksa diğerlerinde yardım hiç bekleme. Wow tek başına lvl atlayabileceğin bir oyundur. İngilizce dersen en basiti wowhead sitesinde bul questi kopyala translate.google a yapıştır az çok okursun anlarsın zaten questin ne dediğini.
  • Malesef Türkiye de rağbet yok bu oyuna çünkü Türkiye teknolojiyle daha yeni tanışan bir ülke.Ülkenin yetişkinleri tam olarak teknolojiye ayak uyduramadıklarından bu tür etkinliklerden bi haberler bu yüzden Türkiye de oyun sektörüyle genelde genç nüfus ilgileniyor.Doğal olarak aile çocuğunun eğitimine engel olmaması için + ücretli bir oyun olduğundan bu tür şeyleri yasak ediyorlar çocukda doğal olarak ücretsiz oyunlara eğilim gösteriyor bu yüzden WoW Türkiyede ilgi görmüyor buna paralel olarak türkçe açıklamalar vs. bulamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 14 Mart 2009; 17:55:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cousin

Ulan.. töbe yarabbim beğenmiyosan OYNAMA BE OYNAMA gidip turkwow gibi yada herhangi bir private serverde oynarsan tabiki bişey anlamazsın sana diyoruz ki orjinal al ! beğenmiyosanda oynama yok knightta bu böle şu şöle git ko oyna o zaman.Biri ko görevi sorduğunda oda 3-5 tane görev var zaten şurdan düz git sağa dön deyince çıkar moblar ama wowda bir yeri tarif edebilmek için haritada bir yer işaretlenmesi felan gerekir düz yazıyla aga ben şurayı bulamadım nerden gitcem dediğinde sana kimse yol tarif etmez,edemez siteden şuna bak denir sen o sitede haritaedan neyin nerde olduğunu anlarsın.Burda bas bas bağırıyolar addon kullan görevler için diye senin dediğin cevap "Yine wowda olmayan knightta olan bir sistem potion mana ve health hani wowda nerde? ".Tekrar ediyorum PRIVATE SERVERDE OYNUYOSUN GIT ORJINAL AL yardımlaşma görmek istiyosan burda da gelip yok yardımlaşma yok deme..

Benzerini ben yazacaktım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.