Şimdi Ara

Siz wowcular neden böylesiniz?... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

biz wow cular neden boyleyız

Evet neden armut piş ağzıma düş yerine araştırma yapmayı deneme yanılmayı seviyoruz deli miyiz neyiz
  •  Siz wowcular neden böylesiniz?...

tuttum bunu ve arkadaşa çok yakışıyo
  • WOWculuk nasıl bişi ki?
  • Sorun wow da değil.

Türkwow un içini dışını çok iyi biliyorum.

Türkwow daki oyuncu kitlesi kadar yozlaşmış noob bir kesim hayatımda görmedim.

O server ı bırak Orjinal server la karşılaştırmayı benim evimde açtığım server bile daha iyidir.

Şöyle Shattrath meydanında oturupta(Woltk a geçilmedi daha) tanımadığın biriyle muhabbet edemiyorsun bile adama merhaba desen sana noob muamelesi yapıyor.

"Haydi wsg a yazılın bari de aksiyon olsun" diyorsun bunu bile noob olduğuma yoran insanlar var :D

O yüzden sen o serverda hiç mi hiç takılma gel şurda oyna diye bir link falan de vermeyeceğim.

Birde şöyle birşey. Benimde ingilizcem yok ama açık konuşuşuyorum ben thottbot.com kullanıyorum sadece görevin adını yazmam yetiyor görevin nerde ve nasıl yapıldığı hakkında yapan insanların koyduğu ss ler ayrıca quest helper ın performansı keza.

Demişsin hunter ne giyer ne giymez bu kadarını kusura bakma 8 yaşında çocuk anlar. Giyemediğin malzemede kırmızı yazı olur giyebildiğini zaten sağ tuşa tıklayınca giyiyosun üstüne bu kadar basit. Yani oyun o kadar da karmaşık değil. Az bişey anlamaya çalışsan zaten ardı arkası kesilmiyor hergün yeni bişeyler öğrenmeye devam ediyorsun.

Wow öyle 2-3 kişiden veya 3-5 kaynaktan öğrenilecek bir oyun değil içinde olman gerek.

Hani anlamadığım bu verilen siteler kullanması o kadar zor sitelerde değil bildiğin google gibi "WoW a özel" arama motorları yani öyle google a muhtaç değilsin.

• yaaa allah allah yaaa 2 sayfa muhabbet dönmüş gereksiz yere,

arkadaşım ben sana yardımcı olayım sen bakma bunlara;

www.thootbot.com

edit: ya düşündümde bu arkadaşın durumu gerçekten acınacak seviyede, hadi bizi tanımıyorsun hala saçmaladığımızı düşünüyor olabilirsin ama sevdiğin değer verdiğin bir insanı bul, online oyunlardan anlaması bile gerekmiyor, şu muhabbeti bir okusun ve sana normal insanlar arasında tiksinilen tiplerden olduğunu yüzüne söylesin arkadaşım, lütfen... bu senin iyiliğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 1 Nisan 2009; 14:05:41 >

•  Siz wowcular neden böylesiniz?...

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

Siz wowcular neden böylesiniz?...

/>

L0ooL!!
  • uahsduahdsjkdfhksdjhasuıdhasduıashduad
  • _TAYHAN_

Nerdesin Noob?

Utancından mı kesildin Noob?

Gel de kendi kazdığın çukura atarız seni Noob?

KO'dan çıkıp Private wowa girerek level 10 e kadar kasıp bıraktıktan sonra bu başlığı açtığınızı bilmiyor muyuz Noob?

Wowcular Ko'cuları sevmezler bilmez misin Noob?

Biz takımız. Siz bireyselsiniz. Burada önemli fark görüyormusun Noob?

Bir şey daha. Orijinal Wow'a sakın girmeyin. Girersen karşılayacağın bir sürü senin bu utancını daha fazla arttıracaktır. Anladın mı Noob?

Noobca sessizliğine bakarsak zaman aleyhine işliyor. Devam et Noob?

• quote:

Orjinalden alıntı: tokato

Sorun wow da değil.

O server ı bırak Orjinal server la karşılaştırmayı benim evimde açtığım server bile daha iyidir.

Şöyle Shattrath meydanında oturupta(Woltk a geçilmedi daha) tanımadığın biriyle muhabbet edemiyorsun bile adama merhaba desen sana noob muamelesi yapıyor.

"Haydi wsg a yazılın bari de aksiyon olsun" diyorsun bunu bile noob olduğuma yoran insanlar var :D

O yüzden sen o serverda hiç mi hiç takılma gel şurda oyna diye bir link falan de vermeyeceğim.

Birde şöyle birşey. Benimde ingilizcem yok ama açık konuşuşuyorum ben thottbot.com kullanıyorum sadece görevin adını yazmam yetiyor görevin nerde ve nasıl yapıldığı hakkında yapan insanların koyduğu ss ler ayrıca quest helper ın performansı keza.

Demişsin hunter ne giyer ne giymez bu kadarını kusura bakma 8 yaşında çocuk anlar. Giyemediğin malzemede kırmızı yazı olur giyebildiğini zaten sağ tuşa tıklayınca giyiyosun üstüne bu kadar basit. Yani oyun o kadar da karmaşık değil. Az bişey anlamaya çalışsan zaten ardı arkası kesilmiyor hergün yeni bişeyler öğrenmeye devam ediyorsun.

Wow öyle 2-3 kişiden veya 3-5 kaynaktan öğrenilecek bir oyun değil içinde olman gerek.

Hani anlamadığım bu verilen siteler kullanması o kadar zor sitelerde değil bildiğin google gibi "WoW a özel" arama motorları yani öyle google a muhtaç değilsin.

Sen bi server yap sana bide 5 sene mühlet TW' yi bırak geçmeyi yanına yaklaş dile benden ne dilersen Kesin ya ban yedin yakın vakitte yada başka bi server da oynuyorsun TW' nin başarısı sana batıyor, Shattarath' ta muhabbet edememenin nedeni böyle sivri zeka olmandan kaynaklanıyor büyük ihtimalle zira server sırf muhabbet için özel bir kanal açmış durumda he sen nasıl muhabbet edemeyeceğini bilemiyorsundur orası yarı

ikinci problem TW' de wsg' ye girdiğin için seni noobluğa yoran bi insan bulmak çölde kutup ayısı bulmakla aynı oranda zira TW' de oynayıpta üstünde en az 1 tane pvp itemi olmayan adam bulmak imkansız ben bile pve gear kasıyorum bende bile "Merciless Gladiator's Dreadweave Mantle" var

Geçin bu TW kötü ayaklarını Türkiye' de hangi server gün içinde 500 player' ı buluyor bana onu söyleyin?

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

quote:

Orjinalden alıntı: tokato

Sorun wow da değil.

Sen bi server yap sana bide 5 sene mühlet TW' yi bırak geçmeyi yanına yaklaş dile benden ne dilersen Kesin ya ban yedin yakın vakitte yada başka bi server da oynuyorsun TW' nin başarısı sana batıyor, Shattarath' ta muhabbet edememenin nedeni böyle sivri zeka olmandan kaynaklanıyor büyük ihtimalle zira server sırf muhabbet için özel bir kanal açmış durumda he sen nasıl muhabbet edemeyeceğini bilemiyorsundur orası yarı

ikinci problem TW' de wsg' ye girdiğin için seni noobluğa yoran bi insan bulmak çölde kutup ayısı bulmakla aynı oranda zira TW' de oynayıpta üstünde en az 1 tane pvp itemi olmayan adam bulmak imkansız ben bile pve gear kasıyorum bende bile "Merciless Gladiator's Dreadweave Mantle" var

Geçin bu TW kötü ayaklarını Türkiye' de hangi server gün içinde 500 player' ı buluyor bana onu söyleyin?

İlk olarak ban yemedim sandığın kadar noob da değilim 70 level Full arena setli druid im var.

İkincisi sende onlardan birisin sizlerin düşüncesinin dışında düşünen bir insan olamaz en iyisini siz bilirsiniz hemen karşınızdakine küçültücü ithamlarda bulunursunuz. İşte Tw daki insanların çoğu senin gibi.

Ama dediğim gibi bu kesinlikle Wow un suçu değil. Tek sunucu üzerinden Wow u değerlendirmek yanlış bir davranış.

Bu başlıktaki yorumları okuyorum adam KO dan gelmiş olabilir neden adama noob noob diye bağırıp oyundan soğutuyorsunuz. Hoş sizin gibiler yüzünden yeterince soğumuş ya neyse.

Yani bu TW daki bazı insanları anlamak zor bir guilde girip üzerine birlaç epic çektikten sonra kimseyle muhattap olmayan kendini yüksekte gören saçma sapan bir oyuncu topluluğu. Hepsi değil bazıları e bunlarda insanı oyundan soğutmaya yetiyor.

Burda herkes görüyor ben nasıl mesaj atmışım Bu PowerOn isimli arkdaş nasıl mesaj yazmış benden ne kadar yüksek olduğunu mesajında bir kaç kez belirtmiş. Ama artık sizleri takmıyorum moralimi bozmuyorum napim seni kafama takıp :)

Son olarak da Wsg girdiğim için değil tamamı ile yazıyorum buraya ben wsg a yazıldım ve yaklaşık 5-6 dk kadar bir süre geçti aradan ve battle başlamadı bende dedim ki "Arkadaşlar haydi wsg yazılalımda bi aksiyon olsun bari" dedim. Ordan birinin cevabı şu
    "Bir akıllı sensin dimi sen yazıldın biz bekliyoruz burda mal gibi" bu cevaba ne gerek var onu söyle bana. Geneli böyle bana hiç bişeyi savunma.

Hem kendin söylüyorsun Günde yaklaşık 1000 kişinin girip çıktığı anlık da 500 kişinin olduğu yerde herkes Bal şeker gibi dersen sen yalancı olursun direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 1 Nisan 2009; 21:38:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.