Şimdi Ara

Siz wowcular neden böylesiniz?... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olarak şunu koyayım

Siz wowcular neden böylesiniz?...
  • sy. Tayhan'a ithaf edilmistir :

Ya arkadaşım ağzımı bozacağım ya ben bööle tiplere deli oluyorum. bilgi istiyosan benim tembel arkadaşım forumları okumayı öğren sonra saçma şekilde polemiğe gir bizimle. burası korsan serverların yardımlaşma yeri diil. ben de korsan serverda oynadım ve ingilizcemde ii diil ama forumları okudum ve herşeyi öğrendim.
    sana cevap vermeye değmez ama kendimi tutamadım bence sen atari salonlarında aduket çek belki honor bulursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkhay -- 21 Mart 2009; 14:13:36 >
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TAYHAN_

quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

Bu oyunun ana dili ingilizce, ve oynamak için ingilizce gerekiyor. Orjinal türk serveri ve oyunun türkçe clienti yok

Yan dilleri de ispanyolca, almanca fransızca ve rusça (eu client için)

Knight da başkalarının ingilizcesi ile oynayabiliyor olabilirsin ama bu oyunda bunu yapman imkansız. Yukarıdaki dillerden birine sahip olman gerekir.

Ne söylesem boş en sonunda topic adını tutupta siz wowcular niye ruhsuzsunuz diye değiştircem olcak bitçek

Takmışsınız ingilizceye ingilizceye fransızca makedonca ve rusça biliyorum. Bir başka dili öğrenecek kapasitem yok....

Şimdi son örneği veriyorum. Hala ingilizce diyenler nolur okurken gözünüzle okuyun ruhsuz olmayın ne dediğimi iyi anlayın...

Guild başkanının isteği üzerine druid char açtım. Bu arada guildde 10 küsur druid var ve hepsi yüksek lvlde...

Neyse ilk başta inekti birşeye benzemiyordu diye hık mık ettim hatır girince kıramadım...

Nemi oldu burasını örnekle vercem amaaaaaaaaa gözünüzle okuyun ve ruhsuz olmayın....

Diyelimki knighta druid diye bir class eklendi....

Clan başkanı ricası üzerine char açılır bir adama emanet edilir. Kısa sürede yardım edilir...

Yapılmaz demeyin alnınızı karışlarım...

Wowda tamamen yalnızsınız guild ricasına yok arenadayım yok zindandayım yok bilmemnerdeyim lafı gelir...

Lvl 10 ve form olmak gerekir...

Knightta clan seferber olur anahtar görevinde mesela bilinir herkes anahtar key vendorlarını arar...

Wowda 8 saat geçer hala 10 lvldesinizdir. Guild ise www ya bak der durur..

Oyun güzeldir harita büyüktür oynanabilirlik felan item banane eğer ruh yoksa birşey ifade etmez...

Konuyu bu yönde ya toparlıyalım yada aptalca eleştiri yapmayın...

Kısaca eğer oyun için ingilizce öğreneceksem zaten oyun oynamam..

bak ben bunu görmemiştim iyi olmuş şimdi fark ettim

sevgili tayhancım sen o kadar ama o akdar tembelsin ki eğer bir kere bile wowhead.com' a girseydin o sitenin fransızca ve rusça dil seçenekleri olduğunu görürdün ama ya tembelsin ya yalancı sen seç birini

• üc bes görev üc bes itemi olan ve oyuncularının cogu türk ve 10 yas civarı olan oyunlarla wowu karsılastırıyosun, ingilizcenin yeterli olmadıgını kendin söylüyosun ondan sonra gelmissin siz wowcular niye böylesiniz diye konu acıyosn. oyunda 5000in üstünde görev var hangi birinde yardım etsin adamlar, oynayamıosan ingilizce oyunu gidersin so, ko, metin2 gibi oyunları -10 yas grubuyla eglene eglene oynarsın. Bence wow oyuncularını suclayacagına baslıgı "Biz 'Aga' cakması nooblar niye böyleyiz diye değiştir" ve anlamadıgın oyun, oyuncu, oyun dinamikleri üzerine bu kadar derin analizlere girme, komik duruma düsüyosn.
  • Amacım polemik falan filan degil de,
    Sen _TAYHAN_ hocam WoW oyuncusu degilsin, yol ver
    1.si Yanlış oyunları SEVEBİLEREK oynamışsın(knight,silkroad)(devam et kimse wowcu olcan demio)
    2.si PRIVATE SERVER?!?!?!?!?!?!
    3.sü WoW için gerekli donanımın yok(Yabancı dil, araştırma, kendi başına bişeyleri çözme azmi)

Her KINAYTçı arkadaşın yapabileceği gibi, çamur at, topicin adı bile beni şaşırtıyo... Alakasız

Siz Kınaytçılar neden böylesiniz biliyorum, yaş ortalamanızı biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: die_die

Amacım polemik falan filan degil de,
    Sen _TAYHAN_ hocam WoW oyuncusu degilsin, yol ver
    1.si Yanlış oyunları SEVEBİLEREK oynamışsın(knight,silkroad)(devam et kimse wowcu olcan demio)
    2.si PRIVATE SERVER?!?!?!?!?!?!
    3.sü WoW için gerekli donanımın yok(Yabancı dil, araştırma, kendi başına bişeyleri çözme azmi)

Her KINAYTçı arkadaşın yapabileceği gibi, çamur at, topicin adı bile beni şaşırtıyo... Alakasız

Siz Kınaytçılar neden böylesiniz biliyorum, yaş ortalamanızı biliyorum.

wowun yaş ortalaması çok mu sence KO ile kıyaslamıyorumda wowda çok değil 16 17 18 yaşlarında çok oynayan var

• quote:

Orjinalden alıntı: bensatanistdegilim

adam turkwow ile orjinal wow'u kıyaslıyor...... Bu cümleyi okuduktan sonra daha girmem bu başlıga , benim için bitmiştir bu başlık

Daha da bu başlığa gelmem..

Bir çin atasözü der ki; "-You are not prepared!.."

• ba ba bide cok asabi arkadasFOrmun en ilginc konusu bu gulmek ten yattim yerlere.
  • Ben for the horde olayına dalmışım sen bana oradan şu görevi nasıl yapıyorum diyeceksin hiç şansın yok
  • Sen hiç Orjinal wowda Herkezin tek başına halledemediği bir görevi Yeni tanıştığın arkadaşlarınla Ateşin etrafında oturup konuştunmu?Hiç sevgilinle oyunu oynadınmı?Hiç bir görevi yaparken kendinden geçtinmi?Hiç Senaryoya Kendini kaptırıp FOR DA HORDE!!! dedinmi?
  • Eğer wow u hiç bilmiyosan pw serwerlarda bazı şeyleri öğren ama orjinalde oynamayınca wow oynadımda deme, bence senin esas sıkıntın oyunları karşılaştırmak mesala koda belli lvllerde belli görevler önemli ondan sonrası sana yardım edecek yüksek lvl li bi arkadaş grubuna kalıyo ki aga party ler havada uçuşur, wow da yüksek lvl li bi arkadaşının sana dungeonlarda yardım etmesi lvl 40 dan sonra bi anlam ifade etmez quest yaparak daha hızlı lvl alırsın oyunu karakterini daha iyi öğrenirsin
    wow da en büyük sıkıntıda bu aslında ko gibi sro gibi max lvl karakter fiyatları çok pahalı değil o yüzden max lvl li oyunu ve karakterini bilmiyen biri ne olursa olsun önceki oynadığı oyuna geri döner çünkü hiçbişey bilmediğinden partylerde yer bulamaz karakterini kontrol etmeyi bilmediğinden önüne gelen doğrar haliyle oyundan sıkılır öncelikle mutlaka karakterini mümkün olduğunca questlerle kas ki karakterin ve skillerin ne olduğunu tam öğren
    benwww.wowhead.com , bu siteyi kullanıyorum anlamadoğım questler, gerekli itemlerin düşeceği dungeonlar vs. için sadece arama kısmına yapamadığın questin yada itemin adını yazman ki artık onuda çok nadir kullanıyosun, wow dosyasının içindeki interface dosyasının içindeki addons dosyasına oyunla ılgili addonsları koyup oyunu daha kullanışlı bi hale getiriosun quest yapman için ben geneldewww.curse.com dan bildiğim yazarların addonlarını alırım çünkü buda hack yemene olanak werebilir,
    herneyse wow>interface>addons içine questhelper ve cartographer ı atarsan (www.curse.com dan) görevlerle ilgili sorununun %95 i bitmiş olur map üstünde hangi mobu nerde kesiceğin kime görevi teslim ediceğine kadar ayrıntılıdır bu addon.
    oyun içinde dediğin gibi çok yardım edicek birilerini bulamayabilirsin çünkü oyundaki tum görevleri yapan yoktur yada 2000-3000 görev yaptığı için ve zaman geçtiği için görevi unutmuştur,
    ko gibi aga aga diyen weletleri ortada bulamazsın düzeylidir server resetlerden sonra boss kesme çabasına gerek yoktur, sro gibi bot, silk almadan lvl kasman rahatdır, kafana uygun arkadaşlarda bulursan ki askerlik gibidir mutlaka bulursun max lvl e gelip pvp pve itemleri döşenmeye başlayabilirsen basşka oyun oynamazsın
    kolay gele

• Aslında çok fazla ve dataylı bilgiler mevcut ancak bir kısmı ingilizce döte yandan bu kadar kaynak vs varken ansiklopedi gibi içinde herşeyi bulabileceğin demirbaş olan en az 3-4 site varken hala şu quest nasıl yapılır sorunlarına kimse cevap vemriyor insanlar artık açta bak diyor bide şöyle birşey var knight ve silkroad demişsinde orda questlerin %99 şu kadar şundan kes veya şundan şu kadar düşür şeklinde(ikisinide oynadım bizzat biliyorum) wowdada böyle questler var ancak senin takıldıkların muhtemelen daha komplex olanlar knightta diyorsun mesela anahtar görevi yaz tamamda knightta anahtar göreviyle aynı şekilde olan nerdeyse hiç görev yokki istisna olunca millet yazıyor wowda aynı tip 200 quest var diyelim hangi birinin anlatılmasını bekliyorum

son olarak şöyle bir soru sorıyım neden wow a yeni geçen oyuncular hiçbir araştırma yapmadan atlar ve diğer mmorpglerdeki basitliği burda bulamıyınca yakınır

• quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

quote:

Orjinalden alıntı: _TAYHAN_

Yine wowda olmayan knightta olan bir sistem potion mana ve health hani wowda nerde?

http://www.wowhead.com/?search=healing+potion
    http://www.wowhead.com/?search=mana+potion

bak burda.

tek yapman gereken o verilen siteye girip herhangibir arama çubugu bulup istedigin itemin ismini yazmak.

tabi bunun için ingilizce japonca falan gerekmez.
    BEYİN LAZIM

requires brain.

idiot.

haha koptumbu cevaba :D zaten bundansonra solenecek pek bisi kalmamıs
    zaten biraz ararstırsan herturlu bilgi bulunur. armut piş azıma dus yok bu oyunda okadar kolay deil para verimde alim herseyi diye.

• millet hızını alamıyor bir şeye canı sıkılan bu başlığa gelip başlığı açana sövüyor stres topu oldu vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

millet hızını alamıyor bir şeye canı sıkılan bu başlığa gelip başlığı açana sövüyor stres topu oldu vallahi

hak etti ama
  • benim hala kafama takılan olay yukarda da büyük puntolarla yazdığım halde cevap gelmeyen soru, adam rusça ve fransızca biliyorum diyor ama wowhead' i kullanamıyor kaldı ki wowhead hem fransızca hemde rusça kullanılabiliyor.

Tuhaf bi başlık kısacası, sanki TW' yi kötülemek için açılmış gibi
  • Konuyu başlatan kişi hep wowu eleştirmiş ki wow eleştirilicek bi oyun değil bide knighta bakalım.knightta doğru düzgün görev yok,Wowa bakalım wowun hikayesi,classların hikayesi,ırkların hikayesi var,birçok görev var (sürükleyici).Knighta tekrar dönelim,knighttaki mantık şu:canavar öldür lvl atla canavar öldür lvl atla oyunun son lvlına kadar toplasan zar zor 20görev vardır.Ayrıca çoğu arkadaş sana wowdaki görevleri anla diye site vermiş sen hala inatla benim ingilizcem yok diyosun ordaki anlatım zaten what is your name i anlamak gibi bişe.Görevler için şuraya git şunla konuş,oraya git şu canavarı kes yazıyo bunları herkes anlayabilir ve eminimki senin bunları anlicak kadar ingilizcen var ama sen buna inanmak istemiyosun çünkü konuyu wowu ve wow oyuncularını eleştirmek için açtın zaten türkiyede wow oyuncularının tümünün 4x4 lük ingilizcesi yok ama çatır çatır oynuyolar.Ayrıca knight online oynanabilir bi oyun deil kendi çapında mob keserken bazı çocuklar,işi olmayan,eğlenmek isteyen insanlar gelip sana sövüyo.Ayrıca private serverda oynuyosun orjinalde oynasan daha çok keyif alırsın...

•  Siz wowcular neden böylesiniz?...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.