Şimdi Ara

Sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bi telefon almak için gezinmeye başladığımdan beri kafam çok karışık istediklerimse WiFi, uzun şarj süresi, işletim sistemli, Foto ve kamerası iyi derecede olan, kısaca uzun yıllar sorunsuz kullanılacak ve güncellenecek bi cihaz arıyorum. Aklımda birkaç model var Samsung B7320 Omnia Pro, Nokia E71, Nokia E63, Sony Ericsson P1i, Nokia N82, Nokia N79 ve yeni çıkacak olan HTC HD2. Sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MniK -- 18 Kasım 2009; 21:39:53 >

• Up. Yokmu yardımcı olacak?
  • Ben Se p1i almanı öneririm...
  • E63 veya N79 tavsıye edıyorum f\p oranı en ıyı teller su an...
    dokunmatık ıstersen 5800 ın da fıyatı ıyı fakat problem cok yasarsın...
  • Teşekkürler arkadaşlar daha farklı yorumlarıda bekliyorum. Benim asıl düşüncem HD2 yi beklemek aslında ama bakalım hayırlısı :)
  • burada listelediğin cihazlar içerisinde şu anda telefon piyasasının performans olarak en üst seviyedeki telefonu olan HTC Touch HD2 varsa geri kalan P1 miş n79 mu omnia ymış iphone muş hepsi fasafiso kalırlar.n79 ve n82 o listede çok sırıtıyorlar

benim eski pc de 550mhz işlemci varken bu telefonda 1ghz işlemci mevcut.kamerası seni son derece tatmin edecektir.

bu istediğin özelliklerle uzun şarj süresini unutacaksın tabi
  • @sawgent e katılıyorum, HTC HD2 varken diğerlerinin lafı olmaz.
    Ancak f/p olarak en iyisini istiyorsan orası tartışılır.
  • B7320 Omnia Pro fiyatına göre iyi bir cihaz.
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. HTC Touch HD2 de karar kıldım. Ulaşılması çok güç olursa E72 alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.