Şimdi Ara

sİzCe 16000 tlye alınabılecek araclar ?SiZcE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce 16000 tl ye hangı aracı almalıyım ? onerılerınız benım ıcın cok onemlı :S

dizel veya lpg olmalı

hb bı arac olmalı

yakıt cımrısı olmalı :D

ayrıca az da olsa bır performans beklentım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alijii -- 2 Ocak 2010; 10:49:50 >

• nasıl bir araç istiyorsun aile aracı mı yoksa sportif tek kişilik bir araç mı?
    performansı yüksek mi? yakıtta cimri mi?
    lpg li mi dizel mi? biraz kriter koysan daha iyi bir fikir verebiliriz
    ama çok genel bir soru sormuşsun bu bütçeye en az birbirinden farklı elli tane araba alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

nasıl bir araç istiyorsun aile aracı mı yoksa sportif tek kişilik bir araç mı?
    performansı yüksek mi? yakıtta cimri mi?
    lpg li mi dizel mi? biraz kriter koysan daha iyi bir fikir verebiliriz
    ama çok genel bir soru sormuşsun bu bütçeye en az birbirinden farklı elli tane araba alınır
    yakıtta cımrı olsun performans olsun 2003 ustu olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: alijii

yakıtta cımrı olsun performans olsun 2003 ustu olsun yeter

Alıntıları Göster
    ımzamdakı arac 2004 corsa dızel yakıtı cımrı performansı ıyı tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

ımzamdakı arac 2004 corsa dızel yakıtı cımrı performansı ıyı tavsıye ederım

Alıntıları Göster
    Fiat Stilo var mesela düşünürsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizSupra

Fiat Stilo var mesela düşünürsen...

Alıntıları Göster
    Bu tür konulara verdiğim cevap genellikle C3'tür .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bu tür konulara verdiğim cevap genellikle C3'tür .

Alıntıları Göster
    araç almadan önce benzin fiyatlarını bir gözden geçir derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

araç almadan önce benzin fiyatlarını bir gözden geçir derim.

Alıntıları Göster
    16 bin tlye o kadar çok seçenek varki örnegin 80 model 500 selde var 2005 corsada var kıstaslarınız ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

16 bin tlye o kadar çok seçenek varki örnegin 80 model 500 selde var 2005 corsada var kıstaslarınız ne

Alıntıları Göster
    kriterlerinizi söylerseniz daha çok yardımcı olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

kriterlerinizi söylerseniz daha çok yardımcı olunur

Alıntıları Göster
    Bence tüple en iyi uyum sağlayan araçları bir gözden geçir, ben hyundai accent in tüp uyumuna hayran kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06DMR06

Bence tüple en iyi uyum sağlayan araçları bir gözden geçir, ben hyundai accent in tüp uyumuna hayran kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ALERJİ adlı arkadaş sanırım bizlerle kafa buluyor ya da vakit geçirecek kendine yer arıyor, kıstasların nedir nasıl bir şey istiyorsun diye kaç tane arkadaş mesaj yazmış doğru düzgün bir cevap vermemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

Arkadaşlar ALERJİ adlı arkadaş sanırım bizlerle kafa buluyor ya da vakit geçirecek kendine yer arıyor, kıstasların nedir nasıl bir şey istiyorsun diye kaç tane arkadaş mesaj yazmış doğru düzgün bir cevap vermemiş

Alıntıları Göster
    arkadaslar tesekkurler yardımlarınız ıcın ama benım ıcın hb bı arac olacak ve az yakıcak ayrıca az da olsa bı performans beklentım var sızce baska onerebılecegınız bı arac varmı

bu arada nette sorun yasıyorum bayadır gıremedım yazdıklarınızı yenı okuyabıldım tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alijii -- 2 Ocak 2010; 10:51:33 >

• quote:

arkadaslar tesekkurler yardımlarınız ıcın ama benım ıcın hb bı arac olacak ve az yakıcak ayrıca az da olsa bı performans beklentım var sızce baska onerebılecegınız bı arac varmı

bu arada nette sorun yasıyorum bayadır gıremedım yazdıklarınızı yenı okuyabıldım tesekkurler

Alıntıları Göster
    c3 cok ıtıcı gelıyo bana bılmıyorum ıc dızaynını beyenıyorum ama arkadan bakıs olarak ıtıcı bı arac ama yakıtta nekadar cımrı oldugunu duydum

• quote:

c3 cok ıtıcı gelıyo bana bılmıyorum ıc dızaynını beyenıyorum ama arkadan bakıs olarak ıtıcı bı arac ama yakıtta nekadar cımrı oldugunu duydum

Alıntıları Göster
    O zaman aynı motorla 206 al. Dizel yani.
  • O fiyata yakıtta en cimri araba Citroen C3'tür.

Yada Fiat Stilo alırsın Lpg'li ona binersin donanımlı güzel bir aracın olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

O fiyata yakıtta en cimri araba Citroen C3'tür.

Yada Fiat Stilo alırsın Lpg'li ona binersin donanımlı güzel bir aracın olur.
    206 zede olmayın falan dıo forumda bazı arkadaslar :D aman peugeot zede olmayın dıyolar stılo co hosuma gıden bır araba taksıcı bı abımde vardı aman gırme sakın basına ıs acarsın dedı :s
  • quote:

206 zede olmayın falan dıo forumda bazı arkadaslar :D aman peugeot zede olmayın dıyolar stılo co hosuma gıden bır araba taksıcı bı abımde vardı aman gırme sakın basına ıs acarsın dedı :s

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa araba almadan önce acilen diksiyon kursuna gitmelisiniz yada Türkçe öğrenmelisiniz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Seat ibiza 1.4 tdi Hem spor hem genç işi hem yeterince performanslı (195nm) hem hb hem hiçbir şey yakmaz (dizel) hem de bu fiyatlarda alınacak en donanımlı araçlardan

Edit: Bu nasıl bir dildir? Nereye gidiyor böyle gençlik? Türkçe karakterlere ne oldu? Bir öğretmen olarak sizi kınıyorum. Türkçe'yi yozlaştırmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 2 Ocak 2010; 23:17:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Seat ibiza 1.4 tdi Hem spor hem genç işi hem yeterince performanslı (195nm) hem hb hem hiçbir şey yakmaz (dizel) hem de bu fiyatlarda alınacak en donanımlı araçlardan

Edit: Bu nasıl bir dildir? Nereye gidiyor böyle gençlik? Türkçe karakterlere ne oldu? Bir öğretmen olarak sizi kınıyorum. Türkçe'yi yozlaştırmayalım...

Alıntıları Göster
    valla arkadaşım, şahsen yakıtına falan bakmam
    temiz ve orjinalse opel astra alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

valla arkadaşım, şahsen yakıtına falan bakmam
    temiz ve orjinalse opel astra alırım

Alıntıları Göster
    Arkadaşım seat,wolksvagen grubun değilmi?Güncel hayatta konuşmam ve yazım böyle değil.Ayrıca noktalama işaretlerine dikkat etmediğim doğru.Okadar önemli bir ayrıntımı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.