Şimdi Ara

Sizce benden hoşlanıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kızdan hoşlanıyorum ve 2 güne bir 15 dakika kadar, bazen daha uzun yüz yüze görüşüyoruz. Herhangi bir şey yapmadan önce onu da tartmak kanaatindeyim + Ne yapayım fazla fikrim de yok gerçi. Kendisiyle aynı dershanedeyim ve teneffüslerde falan aniden bakışlarını üzerimde yakalıyorum, kütüphanede ders çalışırken kafasını bana uzatıp çekiyor aniden, benimle konuşurken sürekli kolyesiyle ve saçıyla oynuyor, çok kez göz devirip göz göze gelince de gözlerini kaçırıyor.

Bu davranışlarını nasıl yorumlamalıyım?

• Yürümeden bilemezsin, kıza direkt açıl demiyorum bak yürü. İlk önce muhabbet kur şakalar konuşmalar falan, 3-4 gün yakınlaş hoşlandığını belli eden küçük hareketler yapabilirsin abartmadan, 3-4 günün sonunda kızı dışarıda buluşmaya çağır, gelirse güzel bi kafeye vs götür artık oraları sen ayarla sonrasında yazarsın:) eğer kabul etmezse ki etmeyecekse kesin bahane sürer öne tamam de geç takılma hiçbir şey olmamış gibi kızla konuşmaya devam et 2-3 gün sonra bahanesi ortadan kalkınca tekrar teklif et dışarıya çıkmayı tekrar bahane vs öne sürerse hoşlanmıyor olma ihtimali yüksek muhabbeti azalt merhaba merhaba o kadar zaten hoşlanıyorsa kendisi gelir tekrar teklif eder zaten hoşlanmıyorsa da vakit kaybetmemiş olursun forumda düşünerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hoslanmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşlanıyor. Beraber yapabilirceğiniz birşey yarat. Ne olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma kardeşim hoslasma bekar kalmak suç değil sonra üzülürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşlanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dediklerine göre işaretler sana ilgisi olduğu yönde, ufak ufak muhabbet açıp bir süre sonra bir yere davet et.

Böyle böyle net belli olur zaten durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.