Şimdi Ara

SİZCE BİR ARABAYA KAÇ YIL BİNİLMELİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim sıfır araba aldınız kaç yıl binip kullanırsınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memnun kaldigim surece ve her ihtiyacimi karşıladığı surece 10 yil bile binebilirim. Kendimde o potansiyeli görüyorum

Suanki arabayi 2012de aldim. Gayet istikrarli bir şekilde bindim. Ama yeter artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık yeni araçlar eskisi kadar uzun ömürlü değiller. Maksimum 5 yıl kullanırdım ben.
  • İlk arabamızı 8 sene kullandık.(doğan) Şimdikini de 8 sene kullandık bir 3-4 sene daha kullanırız.(caddy)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pert olana kadar ya da sanayiye abone edene kadar

• eski araç deseniz uzun süre kullanılır derdimde. yeni araçlar dayanıksız malesef. kullan at. biraz kullanıp mümkünse garantisi bitmeden elden çıkarmak lazım ben en fazla 5 sene diyorum.
  • Focusu 10 sene kullandım passatı aldım. Jazzı alalı 8.5 sene oldu, hanıma kalsa daha binecek fakat ben her ikisinden de sıkıldım. Ama ülkemiz koşullarında 0 alınan bir araç 8-10 sene binilmeli bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç kaç lira eder ?
    10 ay önce açıldı
    Sizce bu araç perte çıkar mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İhtiyaçlarımı karşıladığı sürece sıkıntı yok

Ben düz adamın minimum hidrolik direksiyon az yakması sorunsuz olması iyi bir süspansiyon ve en önemlisi absürd trim sesleri olmaması bana yeter

En az 4 Airbag ve rahat koltuk olursa o araç bana yeterde artar bile sonuçta A noktasından B noktasına gitmek için kullanılan bir araç

• max 5 yıl, o da keyifli konforlu bir araç ise

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bir kalıba sokmaz pek mümkün değil. Kimi hemen sıkılır kimi hiç sıkılmaz.
    Kimi arabasını ailesinden bir parça gibi görür satmaya kalksa duygulanır satamaz bile..
    Kimi değişimi sever yılda bir değiştirebilir..
  • Sıkılana kadar.

• Sıfır alınmışsa en az 5 sene binilmeli bence,yada 150 bin km.Satarken sıkıntı olmasın

• 2 el almışsam 1 -2 sene içinde değiştiririm.
    sıfır almışsam taksiti bitene kadar.

çok fazla km yapıyorum günlük ort 150 km bazen 250 300 bulduğu oluyor. böyle olunca arabadan çabuk sıkılıyorsun.
    araba kullanmak off diyon şimdi kim gidecek diyorsun. işi gözünde büyütüyon.
  • Dah iyisini alabilecek param olduğu sürece elimdekiyle yetinmek zorundayım.Türkiye burası yarın ne olacağı bilinmez.

• 99 passat var hala taş gibi,onu kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim çünkü polonun bile 70bini zorladığı bu dönemde araç alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 manager kullandık 21 yıl boyunca . Pert oldu araba da kurtuldu garibim
  • Bundan önceki aracımı 6 yıl kullandım sıfır almıştım. Sıkıldığımdan dolayı sattım. Mantıklı bir iş yapmadım açık konuşmak gerekirse. Çünkü kesinlikle sorunsuz bir araçtı. İkinci El olark aldığım şu anki aracımı da 2 seneye satmayı düşünüyorum. Bundan sonraki hedefim sıfır alıp en az 7-8 sene binmek. Çünkü Türkiye şartlarında çok araba değiştirmek yaramıyor. Hem zaten araba ararken gördüğünüz tanıştığınız insanlar bu düşüncemi destekliyor maalesef

• eğer alınan araç pert veya çarpışan araba olmamışsa uzun süreli kullanım en makul olanıdır. ha çığır açacak bir araç geliştirilir elindeki aracı sattıracak kadar yenilikçi bir araç üretilirse o zaman değiştirilir. ama vw nin yaptığı gibi yıllarca kullandığımız mekanik el frenini elektronik yapıp opsiyonel satınca kalkıp aaa vw yeni bişey buldu diyerek bunun için araba değiştirmek maktıksızlık olur.
  • Garantisi bitene kadar
  • fiyatlar daha da tırmanışa geçerse millet hurdaya dönse de kullanmak zorunda kalacak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.