Şimdi Ara

Sizce bravoya bu fiyat çok mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metoprolol

quote:

Orjinalden alıntı: ultrasln

40000 full donanım ve sıfır bravo farzedelimki ben bu aracı 2 sene oldu kullandım ve satmaya karar verdim 30000e satamam mı yani?

hesaplayalım

neşe içinde arabanın sıfır kokusunu ciğerlerine çektin 3000 ytl
    sıfır arabanın kontağına bastın 750 ytl de o olsa
    eve geldin sıfır araba aldım diyerekten 2000 ytl de onu desek
    oo hayırlı olsun dediler komşular 1000 ytl o olsa
    aldıktan e bi hafta sonu şöyle bir uzanırsın 2 kişiyseniz 750 desek kalabalıksanız onada 1000 desek
    arabayı isteyen arkadaşına hayır veremem dersen 500 a tabii lafımı olur dersen oradan bir 500 daha
    arabayı yıkamacıya götürdün uzaktan seyrettin peh peh dedin bir 500 de ona yazıyorum evett
    akşam seni alırım felanca yerden desen 3 kişiye 3x250 evet 750 de ona yazıyorum
    50 bin km yaparsan 3000 oradan
    yok 25000 km yaparsan 2000 oradan
    daha azı 1750 de oradan desek
    vs vs masraflar derken ..

senin araba 27-28 civarı olur bir yıl sonra

pardon bu arada sunroofu açıp yıldızları seyretmişmiydiniz

Yorum süpermiş bayıldım 2 sene sonrada bedavaya ver gitsin

• quote:

http://www.sahibinden.com/golf_1_4_tsi_comfortWQQaXQQ6879485WQQpXQQdisplayitem
    Aynı aracın kampanyalı sıfır fiyatı 44360ytl ilandakinide düz pazarlıkla 38000e alınır. 1 yıllık araçta 6350 ytl golf zarar etmiş. 2 yıllıktada 10000 ytl zarar etse neredeyse değer kaybı aynı gibi.

Gerçekte öyle değil

İkinci elde golf en az değer kaybeder fiat dibe vurur 40bin ytl'lik modeline kimse 35bin verip 2. elde almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 3 Mart 2008; 19:31:20 >

• quote:

hayatını kolaylaştıracak zevk verecek değer kaybı herhalde olacak
    40 bin lira para veripte sonra 2-3 bin lira az olmuş çok olmuş onumu arayacaksın
    hem satarsan değer kaybeder satmazsan araban herdaim 40 bin lira
    niye satasınki bindiğin arabayı sen galericimisin

Valla senden de süper yorumlar geliyo alıp satacak olsam zaten bukadar parayı bi arabaya vermem. Alırım bitane şahin keyfime bakarım.
    Ha dersiniz ki yolda kalırsın o arabalar çok dandik. Oda sorun değil torpidodan çıkarırım bi kadın çorabı motorun biyerlerine sararım yine yoluma devam ederim. Olmadı bahçe hortumundan bi parça keserim yaparım o motoru.
  • quote:

hayatını kolaylaştıracak zevk verecek değer kaybı herhalde olacak
    40 bin lira para veripte sonra 2-3 bin lira az olmuş çok olmuş onumu arayacaksın
    hem satarsan değer kaybeder satmazsan araban herdaim 40 bin lira
    niye satasınki bindiğin arabayı sen galericimisin

yola geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

http://www.sahibinden.com/golf_1_4_tsi_comfortWQQaXQQ6879485WQQpXQQdisplayitem
    Aynı aracın kampanyalı sıfır fiyatı 44360ytl ilandakinide düz pazarlıkla 38000e alınır. 1 yıllık araçta 6350 ytl golf zarar etmiş. 2 yıllıktada 10000 ytl zarar etse neredeyse değer kaybı aynı gibi.

Gerçekte öyle değil

İkinci elde golf en az değer kaybeder fiat dibe vurur 40bin ytl'lik modeline kimse 35bin verip 2. elde almaz

Keşke fiatında 40000 ytllik aracı olsada ondan da bi örnek göstersek ama yok.

• ben şöyle birşey önersem;sen bu aracı almak istiyorsun aslında her ne kadar millet olumsuz yorum yapsa da..
    mesajlarından bunu anladım..

yerinde olsam hiç uğraşmam ya bahsettiğin 1.4 120 hp T-Jet alırdım;ki 150'likten daha ucuza geliyor ya da gerçekten hem ekonomik olsun hem de performanslı olsun diyerek 1.6 Multijet alırdım.

bence bu 2 seçeneği bir düşün.

ki dizel araç almak daha avantajlı artık;özellikle yakıt yönünden.
    ne kadar da motor hacmi küçük de olsa illa ki yakar bu araba;turbo beslemeli çünkü.

antalya'da geçen sene bi fuar gibi bişey vardı;modlu araçalr filan gelmişti;golf tsi vardı 140'lık.sahibiyle konuşmuştum;dedim yakıt nasıl;adam bana ne dese iyi?
    bir depoyla 400-430 km anca gidiyorum demesin mi.
    yani sözüm ona motorun hacmi küöük de olsa sonuçta benzinli motor;illa ki yakar.

yerinde olsam multijet'i düşünürüm;ya da 1.4 120 hp;pazarlıkla 35'e de alabilirsin ya da 34.750 ytl..

böylece sen de zorlanmamış olursun alırken.

bir düşün derim.

bir de olumsuz yorumlara takılma derim;gerçekten bazı mesajları okudum şimdi;çok önyargılı;çok bilgisizce yazılmış.

selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 3 Mart 2008; 19:40:08 >

• quote:

Ayrıca 120 bg full donanım istesem bravonun fiyatı 4000 ytl düşecek. 36000e 1.4 120bg emotion yani en üst donanım + skydome + tekno paket bravoya sahip olucam.
    Yeni focusta güzel araç 1.6 115 bg en üst donanım paketsiz pazarlıksız 40000ytl acaba bunlar pazarlıkla nekadar inerler. Bide focusta skydome yok.
    Sedan tercihim değil çünkü hb daha estetik duruyor ve artık hblerin bana göre bagajları çok ufakta değil.

walla dizelini 36.000'e alıırsan o zaman birşey demem, hayırlı olsun.. parasınıda hak eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Mart 2008; 19:39:37 >
  • quote:

Valla senden de süper yorumlar geliyo alıp satacak olsam zaten bukadar parayı bi arabaya vermem. Alırım bitane şahin keyfime bakarım.
    Ha dersiniz ki yolda kalırsın o arabalar çok dandik. Oda sorun değil torpidodan çıkarırım bi kadın çorabı motorun biyerlerine sararım yine yoluma devam ederim. Olmadı bahçe hortumundan bi parça keserim yaparım o motoru.

ne torpido varmı bu bravoda böyle
    çıkar çıkar bitmiyor
  • fordun bayiileriyle de konuş ayrıca bravoya 34.500 35.000 yaparlarsa on numara olur...
  • arkadaşım alacağın araç parayı sonuna kadar hak eden bir araç olacak.gönül rahatlığı ile alabilirsin bence.1.4 benzinli veya 105 hp dizel senin şini görür.150 hp ye gerek yok.
  • ford yeni model focusta indirim yapmaz. ancak 1.000 ytl sembolik birşey olur.
    ama 36.000 e dizel full bravo olursa alınır bak.
  • 105 bg full bravo paketsiz çok sıkı bi pazarlıkla 36 küsür olur heralde.
    Ama hiç bilmiyorum aklım iyice çorba oldu bide geçen yıl birine borç vermiştim seneye martta sana geri çeviricem demişti şimdi utana sıkıla aradım bak araba aldım sayılır bana acil para lazım dedim. Hay demez olaydım adam resmen beni dövecek. Piyasa bozukmuş bu devirde arabamı alınırmış diye adam beni fırçalamaya başladı. Sanki borç istiyoz kendi paramızı istyoz bi dayak yemediğimiz kaldı.
  • 50 YTL ye boş donanımlı a3 1.4 tfsı var

45 ytl ye 140 hplik golf var

bu iki araçta Bravodan üstün,sahsen önyargılı tarzı cevabım olucak ama Fiata vermezdim he olurda Fiat bana verirse o ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reamon -- 3 Mart 2008; 20:51:46 >
  • bu markanın işi zor. nesiz nede başkası 42bin verip bravo almaz. sırası baya gerilerde. onun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reamon

50 YTL ye boş donanımlı a3 1.4 tfsı var

bu iki araçta Bravodan üstün,sahsen önyargılı tarzı cevabım olucak ama Fiata vermezdim he olurda Fiat bana verirse o ayrı mesele

Aynen katılıyorum
  • quote:

Sizce bravoya bu fiyat çok mu?

çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Aynen katılıyorum

bravodan ne üstünükleri var?

neye katılıyorsunuz?
  • quote:

Üstün derken inanki bende ne demek istediğini anlamadım bana artı olarak nasıl bi keyif verebilir.
    İlk mesajımıda okursan full donanım + 150 bg + Skydome + Paketlerin hatrına bu paraya zar zor çıktığımı belirttim. Üstüne 5 koyarım 10 koyarımın sonu yok. Koya koya 40000 anca işte dahada bi araba için verecek 5 kuruş param yok. Hep biraz daha iyisi olsun diye diye bu fiyata kadar çıktım.
    Şimdi senden ricam bu paraya daha iyi bişey bulabilirmiyim bulamaz mıyım?
  • bravonun gercekten sıradışı ve kıskanılacak bir otomobil oldugunu buradaki mesajları okudukça daha iyi anlıyorum...

ben bravonun astrayla,meganela,c4le falan kıyaslanmasını beklerken; millet a3'le,dünyadaki yeri tartışılmaz golf'le falan kıyaslıyor...demekki bu araçta gerçekten birşeyler var..

boşuna dememişler sıradışı diye.kıskanılacak diye.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

quote:

Sizce bravoya bu fiyat çok mu?

çok.

Aracı inceledin mi veya gördün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasln -- 3 Mart 2008; 22:55:47 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.