Şimdi Ara

Sizce bravoya bu fiyat çok mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ultrasln

Bildiğimiz fiat derken neden bahsettin?

fiatın halk gözündeki imajından habsettim. yani fiat bravo her ne kadar çok kaliteli olsada, türkiyedeki halkın gözündeki fiat imajı başkadır.
    senin benim gibi eğitimli olan insanlar ne kadar kaliteli olduğunu, kaliteli malz. yapıldığını bilir. ama gelde halka anlat bunu..

yani fiat gelecekte belki imajını düzeltecektir böyle modellerle ancak bunu yapabilmesi için çaba gösterip halka markasının ne olduğunu iyi anlatmalıdır.
    bu olmadığı sürece fiat hep kuş serisindeki kalitesi lile hatırlanacaktır. 2.eldeki değeride düşük olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Mart 2008; 1:21:24 >
  • seat da alman hatta vw nin sedan düşünmüyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

quote:

fiatın halk gözündeki imajından habsettim. yani fiat bravo her ne kadar çok kaliteli olsada, türkiyedeki halkın gözündeki fiat imajı başkadır.
    senin benim gibi eğitimli olan insanlar ne kadar kaliteli olduğunu, kaliteli malz. yapıldığını bilir. ama gelde halka anlat bunu..

yani fiat gelecekte belki imajını düzeltecektir böyle modellerle ancak bunu yapabilmesi için çaba gösterip halka markasının ne olduğunu iyi anlatmalıdır.
    bu olmadığı sürece fiat hep kuş serisindeki kalitesi lile hatırlanacaktır. 2.eldeki değeride düşük olacaktır.

halktan farklı birisiniz sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

quote:

senin benim gibi eğitimli olan insanlar ne kadar kaliteli olduğunu, kaliteli malz. yapıldığını yapıldığını bilir. ama gelde halka anlat bunu, kafasına sok.

bunu anlatmaya çalışıyorum...
  • 2. elde en güzel değer kaybını mercedes ve bmw yaşatıyor. Şimdi kimse mercedes almasın mı?
    Herkesin düşüncesine saygım var ama artık zaman öyle bi zamanki arabaların prim yaptığı günler geride kaldı. Bugün ne alırsanız alın 2. günü değerini kaybeder. 3-5 ay sonra satarım diyosanız 2. el almak bencede en mantıklısı.

Bravo gerçekten güzel bi araç yorumlar için herkese çok teşekkürler. 40000ytl bu araca verilmez diyenler keşke bu paraya daha iyi bi alternatif gösterebilseydiler.
    Herkese iyi geceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

halktan farklı birisiniz sanırım

yoo halkın tam içerisinde olan doğal birisiyim.. ve ayrıca konuyu başka yöne sokup çarpıtmayın lütfen.

sizin şuan mevcut bidiğiniz bilgiler nerden geliyor acaba? evinizde kendinize ait pc ve internetiniz olduğu için? gelir düzeyiniz ve yaşamınızın diğer insanlardan biraz daha iyi olduğu için. tv gazete dergi, belki hergün eveinize girmekte olduğu için.
    belki üniversiteyi bitirdiğiniz için!!

şimdi bunlar sizin elinizde olmasaydı siz fiat bravonun teknolojik yeniliklerinden haberdar olacakmıydınız? fiatın ne kadar iyi mühendislik ile geliştirdiinden, yada malzeme kalitesini karşılaştıracak kadar bilgi düzeyiniz olacakmıydı? ve burdaki kullanıcılarla bilgi yarışına girebilecekmiydiniz?

o yüzden bırakın böyle lafı nerden dolandırsamda kendimi haklı çıkarsam mantıklarını

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Mart 2008; 1:46:11 >

• Arabanın içi dışı süper+emotion donanımı da gayet iyi. 120 hp dizel motor da uçurur otomobili bence. 42bin lira fiyat olarak yüksek deil bence, ama fiyat bırazcık daha düşük olsa ilk lansman için daha iyi olurmuş. Eski bravo ve stilo nun çok satmadığı da düşünülmesi gerekli. Fiat ın dışardan gelen modelleri nedense çok satmadı. Örneğin grande punto da güzel araba, fakat çok satmadı Türkiyede.
    Yinede bence marka takıntısı olmadan bi test yapmak ve sonra karar vermek en mantıklısı. Hatta bi acil değilse bi 3-5 ay bekleyip milletin reaksiyonları da gözlemlenebilir.
    Bu arada ben yolda gördüm tasarım süper. Gidip bayiden yakında bakacam hatta test de yapabilirsem süper olur.
  • Ben bu parayı bu arabaya veririm.

Başkasının beğendiği arabaya değil kendi beğendiğim arabaya binerim. Varsın 2. elde Golften %1-2 daha fazla değer kaybetsin.
  • arabanın 'a' sından anlamayan birkaç tane çoluk çocuk yorumu lüzumsuz işgal ediyor yine forumu...

yok fiat ikinci elde değer kaybediyormuş,yok ne de olsa fiatmış ..... vs vs

daha öncede yazmıştım birtakım işten anladığını sanıp aslında hiç birşey bilmeyen üç beş kişide hazımsızlık problemleri başlamış...
    sınıfındaki bir çok araçtan üstün bir otomobil bravo,gidip inceleyen herkes bu fikirde.. fiyatlarıda motor seçeneklerine ve donanımına göre çok iyi, daha ne olsun.
    bırakın bu boş işleri....

• fiat bravo , sıradışı olmayı bilenlerin arabası.sıradışı olmayı bilmeyenlerin boş konuşmaları bizi ilgilendirmez
  • Arkadaşların içinde maalesef çokça fanatik var,tabi bunun en büyük sebebi yaş ortalamasının düşük olması herhalde, çünkü bir 10 yıl önce bana da sorsalar ve araba alacak parayı henüz kazanmıyor olsam herhalde bende fıat mı?binmem derdim hatta ilk arabam şahindi onu değiştirdiğim zaman bir daha bu markayı alırsam dedim ama zaman geçince fiat performans özellikleri arabanın donanımı servisi derken ve yakın özellikteki bir arabanın fiatının 50 küsür olduğunu düşününce aradaki 10 milyara diğer araçtan alacağım fayda farkı değermi diye düşünüyorum ve fiat bana çok mantıklı geliyor,tabi bu arada yaşım 40lara dayanmış olmasının bu düşüncedeki etkisi yatsınamaz,forumdaki fanatik arkadaşlarda herhalde zamanla benim gibi düşüncelerinde esneklik hatta 180 derece farklılıklar meydana gelecektir,ama şu bir gerçek bu foruma giren arkadaşların çoğunluğu genç arkadaşlar ve bu fanatik düşünceler araba alacaklar için oldukça kafa karıştırıcı oluyor,mümkünse arabayı bir inceleyip test sürüşü yapıp ondan sonra yorum yapmakta fayda var bir markayı böyle bir kalemde silip atmak biraz yanlış oluyor unutmayın ki bozuk bir saat bile günde iki defa doğru zamanı gösterir o yüzden hiç bir araba markası yüzünden yüzdeyüz kötü yada iyi olamaz hepsinin birbirlşerine avantajlarını ve dezavantaşlarını iyi inceleyip doğru bir analiz etmek te fayda var.

• Forumda ilk kim alacak merak ediyorum..
    çok konuşuluyor ama hadi bakalım...
  • yeni bravo leon tsi e rakip oldu benim icimde

ben arabaya 40bin lira vermem bmw ye de vermem fiatada vermem.alana hayırlı olsun simdiden
  • valla herkez bişeyler söylemiş içinde saçma sapan cok güldügüm yazılarda var ama kardes sana sukadarını söylüyorum arabayı gören inceleyen sensin bu araba bu fiyatı hakediyor diyorsan içinden hiç bakma burda konusulanlara fiata olan bir antipati var bu forumda anlamadım gitti adamlar catır catır yapmıslar işte görüpte begenmeyen yok 40 lirayıda sonuna kadar hakeden bir arac bence al ve sıradışı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtnaim

arabanın 'a' sından anlamayan birkaç tane çoluk çocuk yorumu lüzumsuz işgal ediyor yine forumu...

yok fiat ikinci elde değer kaybediyormuş,yok ne de olsa fiatmış ..... vs vs

daha öncede yazmıştım birtakım işten anladığını sanıp aslında hiç birşey bilmeyen üç beş kişide hazımsızlık problemleri başlamış...
    sınıfındaki bir çok araçtan üstün bir otomobil bravo,gidip inceleyen herkes bu fikirde.. fiyatlarıda motor seçeneklerine ve donanımına göre çok iyi, daha ne olsun.
    bırakın bu boş işleri....

evet doru bu forumda cok sallayanlar var ama senin bu yorumunda direk marka fanatikligidir belirtiyim..

• İncelmeye gidenler arabanın torpido gözüne bakabilir mi? Bagaj gibi resmen. Üstelik ışıklı ve yaylı
  • Bugün arabadan çok soğudum oda sırf 1.4 150 bg olmasından kaynaklanıyo.

Bugün vw golfe bakmak için gittim ama golf ile bravo arasında bariz bi fark var golf resmen bana oyuncak gibi geldi.
    Kesinlikle kalite olarak golfle bravo kıyaslanmaz. Fiat gerçketen kalite olayını aşmış neredeyse diğer markaların birüst donanımına kafa tutacak hale gelmiş.

Neyse konuma geleyim golfe baktım bide alt kata ineyim servise bakayım nasıl dedim. Bekleme salonuna girdim orda 2 kişi ile tanıştım birinde 1.4 140lık golf diğerinde de 140lık jetta var. Adamlarla biraz konuştum sakın bu motordan alma daha 10000km yapmadan kaçıncıya servise geliyoz diye dertlendiler.
    Arabada her problemi anlarım ama bi araba beni yolda bırakacaksa neden dünyanın parasını vereyim.
    Hadi dedim bunlar servisteki insanlar belki okadar paranın karşılığını alamamaktan yakınıyorlar belkide abartmış olabilirler. Aparman komşumuzda da 1.4 140lık jetta var ona 1.4 150 bgden bahsettim adam sakın alma git 120lik dizel al 1000kat daha iyidir veya 1 yıl bekle hemen atlama diyo. O arkadaştaki sorunda turbo soğutma hortumunda kaynaklanıyomuş arabayı alalı 3 ay olmadı beni 2 kere yolda bıraktı dedi.
    Anlayacağınız ben bu motordan iyice soğudum. Dizel araçta kullanmak istemiyorum ama haftaya bidaha gidip dizelinide test edicem.

• fiatı o paraya tavsiye etmeyenleri çoluk çocuk bebek olarak sıfatlandıranlar asıl çoluk çocuktur bebedir ne zannediyorsunuz kendinizi siz klavye başından konuşuyorsunuz daha tartışmayı bilmiyorsunuz burda artistlik yapıyorsunuz...marka fanatikliği yapçak en son adam benim merak etmeyin...
  • Tamam arkadaşlar biraz sakin olalım gereksiz yere ortamı germeyelim.
    Herkesin kendi düşüncesidir.
    Benim sormak istediğim bu paraya daha iyi sıfır bi otomobil alınır mı?
    Alınır diyenler bana araç tavsiyede bulunursa çok sevinicem.
    40000 lira evet gerçekten çok para kimse parayı sokaktan toplamıyo o yüzden burda tartışıyoruz.
    Fiata o para verilmez diyenlerden ricam neden olduğunuda yazarsa sevinicem. 2. el düşüş kaybı demeyin o bütün araçlarda aynıdır mutlaka düşüş kaybı olur.
    Ayrıca ben 2. el araç alacak olsam markasına değil özelliklerine bakarım.
  • sadece teori
    1.4 turbo motor zaten fabrikasyon olarak yüklenilmiş motorlar
    tamam metal ona göre işlenmiş alaşım o şekilde hazırlanmış ama
    1.4 motor sonuçta turboyla chargerla vs sıkıştırılmış bir motor
    birde alıcısının oha len altımda 140 150 beygir var düşüncesi ile motoru zaman zaman biraz daha sıkıştırması
    sonuçta elde patlak turbo hortumları ile servisin yolunu tutmalar

o tür motorları ruhsatta yazan 140 -150 hp ye güvenip zorlamazsan
    aslında bence güvenle kullanılabilecek motorlar
    atmosferik motordan biraz daha fazla imtina istiyor hepsi bu
    arabayı almaktan vazgeçirtecek kadar öenmli bir ayrıntı değil bence
    sadece teori

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 18:01:30 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.