Şimdi Ara

Sizce bravoya bu fiyat çok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır araç bakıyodum bugün bi arkadaşın ısrarı üzerine birmota gittim. Bravo gerçekten beklediğimin üzerinde bi araç olmuş.
    97 model toyota corolla kullanıyorum. Ben yine toyota istiyodum ama bu aracı gördükten sonra auris aklımdan tamamen çıktı.

Şimdi soruma geliyorum 1.4 150bg sport + Skydome + Tekno paket liste fiyatı 43.900ytl

Sıkı bi pazarlıkla size özel %10 indirim yapıcam dediler fiyat 39500 e kadar indi. Tanıdık bikaç kişiyle konuştum koç indirimi kullanacak birini bulursan %15e varan indirimde yaptırabilirsin dediler nekadar doğrudur bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardımcı olursada sevinirim.

Aracın 150 bg olması beni cezbetti yolda çoluk çocuğun oyuncağı olmam en azından ve 1.4 vergi avantajı var.

1. Bu fiyata daha iyi performansta ve donanımda başka bi araç alabilirmiyim.
    2. Üstüne daha şukadar ekle şunu alırsın demeyin bu miktara bile zar zor ulaştım oda sırf skydome, tekno paket, en üst donanım olması ve 150bgin hatırına.
    3. 120 bglik araç tavsiyesi olabilir ama bu araçtan en aşağı 2000ytl ucuz olmak kaydıyla.
    4. Benim yeni bi araçta vazgeçemeyeceğim kriterler asr, esp, cam tavan, çift bölge dijital klima, ncap 5 yıldız, ufak tefek dünya kadar ayrıntı yani en üst donanım olması tercihimdir.
    5. Bukadar para veriyoz kesinlikle 2. el düşünmüyorum.
    6. Hiçbir markaya ön yargım yoktur sonuçta hepsi kul yapısı.

Biraz fazla oldu ama cevaplar için şimdiden herkese çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasln -- 3 Mart 2008; 23:26:40 >

• o paraya biraz koyar volvo s40 1.6D alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

o paraya biraz koyar volvo s40 1.6D alırım
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Biraz derken bu donanımı yakalamam için ne kadar vermem lazım ve performans olarak 150bgi yakalayabilir mi?
    Ayrıca dizel tercihim olsaydı bravonun daha ucuza dizel modelleride var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasln

quote:

Biraz derken bu donanımı yakalamam için ne kadar vermem lazım ve performans olarak 150bgi yakalayabilir mi?
    Ayrıca dizel tercihim olsaydı bravonun daha ucuza dizel modelleride var.

Alıntıları Göster
    valla fiyat normal bu kadar özellik saydıktan sonra.

anca seat leon tfsi ya da vw golf tsi 122'lik alırsın dicem de onlarda da bu kadar özellik var mı;onu da bilmiyorum.

bence güzel bir tercih olur.
    şimdi araç yeni çıktı ya;biraz daha indirim yaptır;vur aşağı vur yukarı 2-3 daha bişi kırılır fiyat;sen ısrarcı ol.

• quote:

Orjinalden alıntı: ultrasln

Şimdi soruma geliyorum 1.4 150bg sport + Skydome + Stil paket liste fiyatı 43.900ytl

Bilgilerde bir hata var. Sport donanımda stil paketi zaten var. Tekno paket var sadece sport donanımda. Bahsettiğin o olmalı.http://www.fiat.com.tr/bravo_fiyat.aspx

O fiyata ben bulsam kaçırmam. motor süper, donanım olağandışı,arkandan baktırmak istiyosan ( ki aynadan kimse bakamaz sana kolay kolay ) al bence.
    Sadece o jantları sonrada almaya kalksan dünyanın parası. + kırmızı renkli deri dikişleri çok şık.

• dostum o fiyata o özeliklerde başka araç bulamazsın.
    bende bravo'yu dün inceledim ve gerçekten çok beğendim.
    özelikle iç dizaynı mükemel olmuş. ancak bana aracın iç hacmi pek yeterli gibi görünmedi özelikle arkası bayagı bir dar gibi. sence nasıl sen daha iyi incelemişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

dostum o fiyata o özeliklerde başka araç bulamazsın.
    özelikle iç dizaynı mükemel olmuş. ancak bana aracın iç hacmi pek yeterli gibi görünmedi özelikle arkası bayagı bir dar gibi. sence nasıl sen daha iyi incelemişsindir.
    Benim almak istediğimde böyle bişeyhttp://www.barisozbek.com/bravo1/index.html
    sport versiyonda stil paketten bazı eksiklikler varmış. Yeğenler geniş cant diye tutturdular eğer böle bi seçenek sportta standartsa stil paketi silerim zaten bu fiyata zar zor çıktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

dostum o fiyata o özeliklerde başka araç bulamazsın.
    İç hacim gayet iyi herşey en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş. Skydomlu olanın içi çok ferah duruyor. Ben o direksiyona bittim o arabadan sonra toyotaya binesim gelmedi.
  • quote:

Benim almak istediğimde böyle bişeyhttp://www.barisozbek.com/bravo1/index.html
    sport versiyonda stil paketten bazı eksiklikler varmış. Yeğenler geniş cant diye tutturdular eğer böle bi seçenek sportta standartsa stil paketi silerim zaten bu fiyata zar zor çıktım.

Alıntıları Göster
    Stil paketi istesen de alamazsın zaten. 1.4 150 hp de o jantlar ve döşemeler standart.
    Donanımlar biraz karışık olduğu için satış temsilcileri karıştırıyorlar.

Lav kırmızı dynamic araç alırsan (ki 150lik'in dynamici yok)sport kite 2000 YTL ile sahip olabiliyorsun. Ama sadece o renkte var bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: ultrasln

Aracın 150 bg olması beni cezbetti yolda çoluk çocuğun oyuncağı olmam en azından

yolda çoluk çocuğun oyuncağı olmamışsın doğrusuda bu zaten
    sana 150 beygirlik araba aldırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 2 Mart 2008; 22:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Stil paketi istesen de alamazsın zaten. 1.4 150 hp de o jantlar ve döşemeler standart.

Lav kırmızı dynamic araç alırsan (ki 150lik'in dynamici yok)sport kite 2000 YTL ile sahip olabiliyorsun. Ama sadece o renkte var bu.

Alıntıları Göster
    Bu özelliklere göre seçeneğin çok yok.Yukarıda da söylendiği gibi Leon TSI ve Golf TSI gibi iki seçeneğin var Bravo'ya ek olarak. Ama bu iki arabanın Bravo kadar donanımı olacağını sanmıyorum. Bir de Bravo'nun 25 hp avantajı var. Tasarım da bence Leon'dan iyi. Yerinizde olsam benzinli tercihim Bravo olurdu. Dizel derseniz onu da ayrıca tartışmak daha doğru olur ama benzinlide ısrarcıysanız Bravo F/P oranı yüksek bir araba gibi duruyor.
    İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bu özelliklere göre seçeneğin çok yok.Yukarıda da söylendiği gibi Leon TSI ve Golf TSI gibi iki seçeneğin var Bravo'ya ek olarak. Ama bu iki arabanın Bravo kadar donanımı olacağını sanmıyorum. Bir de Bravo'nun 25 hp avantajı var. Tasarım da bence Leon'dan iyi. Yerinizde olsam benzinli tercihim Bravo olurdu. Dizel derseniz onu da ayrıca tartışmak daha doğru olur ama benzinlide ısrarcıysanız Bravo F/P oranı yüksek bir araba gibi duruyor.
    İyi geceler.

Alıntıları Göster
    bravonun tasarımı nasıl LEON dan iyi olabilirki

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Dediğin gibi büyük ihtimal ben yanlış anladım. Stil paket değilde satıcı arkadaş tekno paketten bahsetmişte olabilir. İlk mesajımı değiştiriyorum stil paket yerine tekno paket yazıyorum. Madem sıktık kendimizi bu fiyata göre ayarladık olmuşken tekno pakette olsun. Park ederken ön park sensörü iyi olur.

• quote:

Alıntıları Göster
    308 in 1.6 lt 150 versiyonu var.
    premium pack diye geçer ve fiyatı 43600.

ama ben yerinde olsam o paralara ikinci el alırdım.
    yaklaşık 40-45 milyara ne ikinci eller alınır bir kaç yaşında.

dünyanın en pahalı ulaşımı sıfır araç alıp evine gitmektir.
    değeri anında %20 düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 2 Mart 2008; 22:16:07 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bence iyi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

308 in 1.6 lt 150 versiyonu var.
    premium pack diye geçer ve fiyatı 43600.

ama ben yerinde olsam o paralara ikinci el alırdım.
    yaklaşık 40-45 milyara ne ikinci eller alınır bir kaç yaşında.

dünyanın en pahalı ulaşımı sıfır araç alıp evine gitmektir.
    değeri anında %20 düşer

Alıntıları Göster
    40000 liraya bu özellikte nasıl arabalar vardır. Vergi avantajını ve 150bg gücün yanında bunca donanımıda sunacak nasıl arabalar alınabilir?
  • quote:

40000 liraya bu özellikte nasıl arabalar vardır. Vergi avantajını ve 150bg gücün yanında bunca donanımıda sunacak nasıl arabalar alınabilir?

Alıntıları Göster
    arkadaşım bu paraya bu özellikte araba bulman imkansız.seçimin gayet isabetli.pişman olmayacağından eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

arkadaşım bu paraya bu özellikte araba bulman imkansız.seçimin gayet isabetli.pişman olmayacağından eminim

Alıntıları Göster
    bence hiç düşünme bile
    ADAMLAR ÇOK KRAL ARABA YAPMIŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

bence hiç düşünme bile
    ADAMLAR ÇOK KRAL ARABA YAPMIŞLAR

Alıntıları Göster
    fiat kendini aştı ya 40.000 ytllik arabalar veriyor vay anasını kardeş bilmiyorum kriterin performans mı ama yani 40 bin fiata fazla gibime geliyor..
  • daha hiç satılmadı bekle biraz mademki araban var bakalım yorumlar nasıl olacak vw de öyle 1.4tsi ler yaptı ama iyi şeyler duymuyorum. benklemende fayda var. toyotanın dizel motoru bence çok başarılı ve çokta ekonomik. toyota
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.