Şimdi Ara

Sizce bravoya bu fiyat çok mu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: metoprolol

hayatını kolaylaştıracak zevk verecek değer kaybı herhalde olacak
    40 bin lira para veripte sonra 2-3 bin lira az olmuş çok olmuş onumu arayacaksın
    hem satarsan değer kaybeder satmazsan araban herdaim 40 bin lira
    niye satasınki bindiğin arabayı sen galericimisin

• quote:

Orjinalden alıntı: alper83

ne gibi sorunlar yaşamıştınız, daha önce rastlamadım açıkladıysanız kusura bakmayın.

Bitmek bilmeyen cam sesleri,Göğüsten gelen kesilemeyen sesler,yazın açılmayan arka kapılar,klima kompresörü,kapı içi sesleri,gösterge tırnakları hiç bir müdahele olmaksızın kırılmıştı,sabahları geri vitese geçememe,depo fullken bir türlü bulunamayan vuruntu sesi,city modu açıkken araç sola çekiyordu yapılamadı.Daha aklıma gelmeyen bir sürü saçmasapan olay.

Kimsenin aracını kötülemek istemiyorum ama benim başıma bu ve bunun gibi görünürde ufak fakat sıkıntılı sorunlar geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

Bir kere şunu söyleyeyim,grande punto değer kaybetmiyor diyenler,grandepunto'nun özel forumunu incelesinler ve satılık veya satılmış araçların fiyatlarına bir baksınlar.

Bugün en çok satılan gp 1.3 actıve modeli.En azda zarar ettiren modeli o.Yani araç koç indirimiyle 26000 gibi fiyatlara alındığı vakit ikinci el 22500 gibi bi paraya rahat satılıyor.Fakat 1.3 90 bg emotion a paketlerle beraber 38000 ytl gibi fiyatlar verenler bugün 28 e müşteri bulmakta zorlanıyor.İnanmayan varsa girsin baksın siteye.Orada herşey şeffaf.Çoluk çocukta yok herkesin adı şanı ismi cismi belli.

2.olarak bende eski bi grande punto kullanıcısıyım.2007 ocağında sıfır aldığım aracı 2007 temmuz sonunda sattım.Neden çünkü servise gitmekten yoruldum,gelen seslerden bıkmıştım.Tamam motor güzel,tasarım iyi ama malesef sorunlar zinciri arabadan fazlasıyla soğutuyor.

Ben bravo yu henüz kullanmadım,fakat GP da yaşadıklarımdan dolayı şu an önyargıyla yaklaşıyorum.İşte bu önyargı.Ne şahin nede doğan mantığıyla önyargı değil bu.Üstelik inanın bana şu an için içimden denemek bile gelmiyor.Neden derseniz ben Punto mu 5000 km ye kadar sıfır sorunla mutlu mesut kullandım,fakat 5000 den sonra ne olduysa oldu.Bugün Bravo dada aynı şeyi yaşarmıyım korkusu nedeniyle uzak duruyorum.

Bunlar haricinde tasarım yine güzel,araba fazlasıyla dolu.Güvenlik,yol tutuş konusunda zaten sıkıntı olucağını sanmıyorum.

bırak kardeş ya arkadaş koymuş kafasına.. bişi diyince de çoluk çocuk diye itham ediliyoruz gitsin versin 40 bin ytl yi ne olduğu belirsiz yeni çıkmış bir arabaya..

• Nickim fake filan denmiş fake değil kardeşimin nicki abi araba arıyosun bu sitede istersen bi yorumları oku kafanda bişey şekillenir diye ve bi sorun olmaz diye onun nickinden girdim.
    Ben kafama bravo diye bişey koymadım sizin fikrinizi sordum. Karşıma bu paraya bundan daha iyi bişey işte şu diyen çıkmadı.
    Aranızda bazıları gibi at gözlüğü takıp daha arabaya bakmadan o araba dandik demedim.
    Anladığım kadarıyla bu forumda fiat düşmanı haddinden fazla.
    Kişisel soruları foruma değil bana özel mesaj atarak sorabilirdiniz.
    1.4 120bg golfle 1.6 120bg dizel brovoyuda karşılaştıran oldu 1 yaşıma daha girdim hayatımda bukadar saçma bi yorum duymadım hadi bravonun 1.4 120 bgliği olmasa ne demek istediğini anlıcam ama bu düpedüz at gözlüğüdür.
    Benim bildiğim 1.4 150 bg bravoyla 1.4 140 bg golf hiç karşılaştırılmadı ve test sonuçları yok. Haybeden atıp tutan arkadaş bi link koyarsa çok sevinicem.
    Araba konusunda bilgisiz olabilirim ama bu yorumlardan sonra sizin daha çok bilgisiz olduğunuz kesinleşiyor.
    Tek tek isim vermeme gerek yok anlayan kendini anladı.

Size iyi forumlar kendinize iyi bakın.

• Arabaya daha bakmadım dediğim için lafınız banaysa yazdıklarımı anlamamışsınız demektir.Bir daha okuyup öyle cevap yazarsanız sevinirim.

Yok bana değilse bunu zaten dikkate almayınız.
  • Gayet güzel araç donanımıda bence çok güzel tipi ve motoruda çok güzel neden fazla diyorsunuz anlayamadım...
  • Tabi en doğrusu test sürüşüne girip ondan sonra yorum yapmak..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.