Şimdi Ara

Sizce bravoya bu fiyat çok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almam vala bu parayı veripte...bana baya pahalı geldi..
  • alper83
    donanım olarak çok tatmin edici ama kasa olarak öyle çok çekici bir araç olduğunu düşünmüyorum kaldı ki g.punto ondan daha fazla popülarite çıktı hatta batmakta olan fiatı kurtardı buna rağmen 2. elde g.punto fiyatları ortada...

desiya
    o parayı kazanınca bakalım aynı şeyleri diyebilcen mi bebeğim
  • herkese hayırlı geceler. hayırlı sürüşler. hayırlı arabalar dilerim. kazasız belasız. insan dünyaya bir defa gelir beğendiği otomobili maddi gücüne göre almalı.
  • bence araba daha yeni çıktı dün bir bugün iki
    izlenimimleri görmekte fayda var
    geridönüşümü nasıl olacak henuz kimse bilmiyor tr şartlarında
    kapanın elinde kalmıyor nede olsa bu araç
    bence heyecanlı müşteri olmanın gereği yok
    2-3 ay izlenmesinde fayda var diye düşünüyorum
    o indirimi yapan kişi 2-3 ay sonrada yapar merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

sitilo gibi buda yok satar

Stilo neden tutmadı sence?

Bence
    1. İlk çıktığında fahiş bi fiyat çektiler.
    2. 1.6 dizel aracı çıkmadı.
    3. 5 kapılısı tipsizdi.
    4. Tek kapılısı a3le aynı fiyattaydı.
    5. Çok yakan ve performanssız bi motoru vardı.

Kısacası Türkiye ye hitabeden bi araç değildi.
    Yeni bravo tutar mı orasını bilmiyorum benide ilgilendirmez tutmaması daha çok işime gelir trafikte çok fazla gördüğüm arabalardan miğdem bulunuyo artık.
    Hatta sırf o yüzden aurise daha bi sıcak bakıyodum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ora et labora

alper83
    donanım olarak çok tatmin edici ama kasa olarak öyle çok çekici bir araç olduğunu düşünmüyorum kaldı ki g.punto ondan daha fazla popülarite çıktı hatta batmakta olan fiatı kurtardı buna rağmen 2. elde g.punto fiyatları ortada...

desiya

merak etme ben okurken bile fazlasını kazandım aslanım
    sen beni herkesle karıştırma . 2tane iş batırdım çıkardım kendi emeklerimle , düzgün konuş o sebeple . kendinizi avrupa yakasında sanmayın bayım iyice okuyun ben sıfır alacak olsam alırım demedim 2.elde uyguna gelir ozaman alırım dedim
    alacak arkadaş uzun süre binecekmiş onun içinde alınabilir bir araba dedim bu durumdada bu kadar yeni ve böyle iyi bir motora sahip rakipte yok dedim yada olan rakiplerinden daha iyidir demedim merak etme bravo hakkındaki eski yazılarımı bulup okuyabilirsen anlarsın
    arabaya oturmadanda bence kimseye laf atılması gerekmez! sana göre bu para fazladır başkasına göre değildir insanlar fiyat kalite endeksine bakarlar markanın senn gözündeki imajına değil.

• quote:

alper83

desiya

Sence bu paraya bu araba alınır mı?
  • quote:

alper83

desiya

açıkçası ön tarfı benimde çok hoşuma gitmedi, biraz havada duruyo, arka tarafı çok hoş bence

iç mekan oldukça kaliteli ki bi topiğe golf , astra ve 147 rakibi olamaz dedim zaten, a3 belki ama o bile sönük kalır. hem klasik bi tasarımı var civic gibi uzay mekiği kokpitine benzemiyor (beğenmediğimden değil), hemde çok kaliteli malzemeler kullanılmış asla adi, sıradan görünmüyor.

donanım zaten ortada izlenime gerek yok.

performans ve ömür belki şüphe götürür, onu bekleyip görebiliriz, 100000 km yapmış 1.4 tjet görmedik açıkçası, ha yapmamışını da görmedik, 10000de yolda kaldım, 20000 de turbo değişti yazanlar olabilir ileriki günlerde ki normaldir bu. makyaj yapılır eksikler kapatılır süre içinde. zaman alıcak olaylar bunlar. kullanıldığı ülkeye göre farklı ihitiyaçları olacaktır nihayetinde mekanik ve elektronik aletler. fordun sırf büyüzden argesi vardır türkiye de.

• quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

herkese hayırlı geceler. hayırlı sürüşler. hayırlı arabalar dilerim. kazasız belasız. insan dünyaya bir defa gelir beğendiği otomobili maddi gücüne göre almalı.

Bak bulafına katılıyorum..Diğerlerine malesef katılamıyorum dostum.bende megane kullanıyorum,marka fanatizmi yapmam,fiatı da pek sevmem ama ne diyeyim fiatın hoşuma giden ilk aracı,belki meganeyi verip bu canavarı alabilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

alper83

desiya

sen beni herkesle karıştırma . 2tane iş batırdım çıkardım kendi emeklerimle , düzgün konuş o sebeple . kendinizi avrupa yakasında sanmayın bayım iyice okuyun ben sıfır alacak olsam alırım demedim 2.elde uyguna gelir ozaman alırım dedim
    alacak arkadaş uzun süre binecekmiş onun içinde alınabilir bir araba dedim bu durumdada bu kadar yeni ve böyle iyi bir motora sahip rakipte yok dedim yada olan rakiplerinden daha iyidir demedim merak etme bravo hakkındaki eski yazılarımı bulup okuyabilirsen anlarsın
    arabaya oturmadanda bence kimseye laf atılması gerekmez! sana göre bu para fazladır başkasına göre değildir insanlar fiyat kalite endeksine bakarlar markanın senn gözündeki imajına değil.

çelişki yok mu? -sıfır almam 2. eli uygun olur alırım -ama arkadaş uzun bincek alabilir
    1. uzun binceğinin garantisini nasıl verebiliyorsun?
    2. uzun süre binecek de olsa yeni çıkmış haliyle fiyatı şişik daha hakkında pekçok şey bilinmeyen bir fiata 40 bin çok değil mi?

• Alper83 Sana sonuna kadar katılıyorum iç mekan kalitesi olarak ne golfle ne astrayla nede sınıfında başka bi araçla kıyaslanmaz.
    Abartmıyorum ben bile görünce çok şaşırdım hatta hala inanamıyorum.
    Civic için diyeceğim bişey yok ama ncap 4 yıldız beni buz gibi soğuttu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrasln

quote:

alper83

desiya

Sence bu paraya bu araba alınır mı?

araba güzel hocam ona bir lafım yok ama sözkonusu para 40bin fazla ona yani 40bin yeni çıkmış bir fiata yatırılmaz gibime geliyor riskli geliyor bana.değeri de hemen düşçek muhtemelen g.punto gibi

• quote:

quote:

quote:

alper83

desiya

çelişki yok mu? -sıfır almam 2. eli uygun olur alırım -ama arkadaş uzun bincek alabilir
    2. uzun süre binecek de olsa yeni çıkmış haliyle fiyatı şişik daha hakkında pekçok şey bilinmeyen bir fiata 40 bin çok değil mi?

Bu fiyata 2. elde dahil daha iyi ne alınır?

• 2. el temiz bmw1 audi3 sıfır golf seat sedan düşünürsen çoğalır bus eçenekler..
  • quote:

quote:

quote:

alper83

desiya

çelişki yok
    kısaca açıklamak isterim
    ben sıfır araca bu durumda para vermem ha çok sefer verdik ama işler gereği bazen satıp bazen almak gerekebiliyor vede hangi araba olursa olsun inanılmaz değer kaybo yaşıyor keza vergilerdede sıfır arabanın vergileri bakımı vs herzaman daha fazladır
    o sebeple bu değil sıfır passata veya astraya vsvsye para vermem şu durumda (ben diyorum dikkat lütfen)
    ancak ikinci elde fiyat fayda oranı bence tüm fiat modellerinde gayet iyidir
    ama bu motorun testleri çok uzun kmler yapılmakta denenmeyen motorda bildiğin üzere piyasaya sürülmez
    ilk başlarda herkes vwdeki tsi motordan çekniyordu ama bu gün 1.6sından fazla satıyor sanırım . ha onlardanda 100.000 km gören yok daha vede debriyaj sorunları yaşadı bir sürü insan şimdiden
    hiç birşeyin garantisi yok ama şöyle bir durum var
    türkiyeye gelen bravolar ilk parti bravolardan değil
    bravo çıkalı bir sene oldu
    o sebeple birşeyler olduysa bile gereken yazılımlar vs yapılmıştır zaten
    vede ben uzun dönem kullanmak için alınacaksa şu anki şartlarda bence alınabilir dedim
    bende uzun dönem kullanacak olsam düşünebileceğim araçlardan birisidir bravo
    umarım yeterli olmuştur

• bir 308, auris, astra hb'ğin yerini tutabilir. ancak bir almanın yerini tutamaz. misal golf'ün işçiliği ve oturduğunuzdaki kalite hissi ayrıdır. fordda yine aynı sağlamlık güven hissi ön plandadır.

iç mekan genişliği olarak bir focus'a ulaşamaz, diyebilirim. özellikle alilede kalıplı kişiler varsa bu özelliği çok ararsınız. öz. arka oturma yerinde.
    2. el değerindede fiat diğer araçlara oranla, bravonun 5 yıl sonraki değeri çok düşecektir.
    araca sırf özellik olarak bakmamak gerek, asıl sağladığı faydaya bakmak lazım. ford vs. türü araçlar türkiye koşullarına daha uyumludurlar. aracın yerden yüksekliği, iç hacmi, bagaj hacmi, masrafları vs.

eğer kafanızda golf ve focusda varsa o zaman; 40.000 ytl italyanda olsa bildiğimiz fiat markasına verilmez.
    ama sadece auris düşündü iseniz o zaman rahatlıkla bravoyu alıp binebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Mart 2008; 1:13:53 >

• quote:

2. el temiz bmw1 audi3 sıfır golf seat sedan düşünürsen çoğalır bus eçenekler..

2. el söylediklerinde 150bg güce yakın motoru olan bi model yok.

Benim söylemek istediğim bu donanımda ve bu motor gücü olmasada buna yakın bişeylerde olabilir.
    Ayrıca golfte cam tavan yok ve 140lık olanda bu özelliklere yakın paketsiz kampanyalı 44300ytl
    Bravo 150 bg olmasına rağmen cam tavansız paketsiz aşağı yukarı 37000 arada ortalama 7000 ytl fark var.
    Golf almam demiyorum ama golfe o parayı verirsem beni uyku tutmaz.
  • Bildiğimiz fiat derken neden bahsettin?

Yoksa bizim bilmediğimiz bişey mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasln -- 3 Mart 2008; 1:14:39 >
  • işte ben o değer kaybını fiat a 40 vererek kaybetmektense seat a vw e vererek kaybetmeyi tercih ederim...2.elde fiyat fayda iyidir çünkü Türkiye'de fiatların değeri 2.elde çabuk düşer sebebi tartışılır ama bu Türkiye gerçeği! bu yüzden sizin düşündüğünüz gibi 2.el için en ideal markalardandır fiat ama sıfır için değil..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.