fiat a 40000ytl verilmez diyen arkadaş gidip incele, burası olmamış diyemiceksin ilk yarım saat, öyle havadan konuşma. bal gibi verilir. arkadaşın bahsettiği araba bugün vw - opel - audi - vsde 50 den aşşağı değil. herşeyde var arabada. usb bağlantısına kadar yanından geçerken bakakalırsın.
yürüyen tabutun oğlu piyasaya çıkmış 0 başarı göstermiş bir marka nice insana tabut olmuş tofaş gurubu. alternatifi olmasaydı fiyatı en az 100bin ytl üstü olurdu öyle alışmışlar çünkü. benim paramla 10bin ytl eder.
çin malı arabalardada herşey var. donanım seviyesi x5 in üstünde. hemen al bitane. fiat bu
quote:
Orjinalden alıntı: gacara_53
yürüyen tabutun oğlu piyasaya çıkmış 0 başarı göstermiş bir marka nice insana tabut olmuş tofaş gurubu. alternatifi olmasaydı fiyatı en az 100bin ytl üstü olurdu öyle alışmışlar çünkü. benim paramla 10bin ytl eder.
titre bi kendine gel
euro n-cap ten 5 yıldız.
quote:
Orjinalden alıntı: alper83
fiat a 40000ytl verilmez diyen arkadaş gidip incele, burası olmamış diyemiceksin ilk yarım saat, öyle havadan konuşma. bal gibi verilir. arkadaşın bahsettiği araba bugün vw - opel - audi - vsde 50 den aşşağı değil. herşeyde var arabada. usb bağlantısına kadar yanından geçerken bakakalırsın.
ÖNYARGISIZ BİR BAKIŞ AÇISINA SAHİP, GEREKSİZ VE ANLAMSIZ TARTIŞMALARA YOL AÇMAYAN OBJEKTİF BİR YORUM... TEBRİKLER...
quote:
1 sene sonra bakalım bu fiyat 40 mı olcak hala
armut'un dibine armut düşer. bütün sülalesini tanırım onun (fiat). önyargıda süphe yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Ora et labora
quote:
peki ozaman 1 sene sonra daha ucuz olacaksa bekleyelim, seneye alırız, belki üzerine parada verirler
adam sıfır alıcam daha uygunu varmı demiş. demekki bu aralar almayı planlıyo seneye değil.
kendi fikrim 147 ve bravo seneye daha pahalı olacaklar, ilk önce burdada çok fazla bulunan ön yargılı arkadaşları bizim gibi objektifler sayesinde kandırıcaklar, bize satıcaklar sizin dibiniz düşücek, seneye siz daha pahalıya alıcaksınız
donanım veya tasarım gördüğün eksiklikler neler onadan bahset, bende düşünüyorum aynı arabanın 1.4 tjetini almayı ve daha senden farklı negatif yorum yapan olmamış.
bu bravo bu özelliklerle önden çekişli değilde arkadan itişli olsaydı gözümü kırpmadan bu paraya alırdım ama maalesef önden çekişli
bu ındırım olayında kafam takıldı benım.direk koc ındırımını kullanarak aracı ındırımlı alıcam desen tamamda dostum ondan once aracı bana ozel %10 fıyatını gerıye cektıler demıssın sen hangı ındırım gurubuna gırıyrsun ? koc gurubunda calıssmayıp da 43.900 den 39.500 e cekmelerı cok acaıp ıme gitti . adamlar ne para kaldırıyolar demekkı arac basında . cok buyuk karlılıklar gercekden
quote:
Sınıfında ncap testlerinde daha iyi sonuç alan araçlar var mı? Bu araç tofaş değil fiat. Tofaş dediğin araçlar bitti. Zamanında taunuslar, toroslar biçok insana tabut olmadı mı? Bu araçlarda bedava mı dağıtıldı. Eskiden yoktu fiyatlar fahişti kimse kimseye zorla araba satmadı.
quote:
armut'un dibine armut düşer. bütün sülalesini tanırım onun (fiat). önyargıda süphe yok.
önyargıda şüphe yok : tamam ben önyargılıyım demek heralde.
incelemeni tavsiye ederim, hayat görüşün değişecektir. ben lineadan sonra çok bi beklitisi olmayan birisi olarak gitmiştim şimdi ciddi tatmin olmuş durumdayım. kim bilir belki sen incelikten sonra alıpta gelirsin ve buraya fotoğraflarını koyarsın :)
quote:
Orjinalden alıntı: ultrasln
quote:
Sınıfında ncap testlerinde daha iyi sonuç alan araçlar var mı? Bu araç tofaş değil fiat. Tofaş dediğin araçlar bitti. Zamanında taunuslar, toroslar biçok insana tabut olmadı mı? Bu araçlarda bedava mı dağıtıldı. Eskiden yoktu fiyatlar fahişti kimse kimseye zorla araba satmadı.
sen bu fıat şövalyeliği ile 25 ede alırsın o arabayı
quote:
Orjinalden alıntı: Fletch
bu ındırım olayında kafam takıldı benım.direk koc ındırımını kullanarak aracı ındırımlı alıcam desen tamamda dostum ondan once aracı bana ozel %10 fıyatını gerıye cektıler demıssın sen hangı ındırım gurubuna gırıyrsun ? koc gurubunda calıssmayıp da 43.900 den 39.500 e cekmelerı cok acaıp ıme gitti . adamlar ne para kaldırıyolar demekkı arac basında . cok buyuk karlılıklar gercekden
43.900 e satıncada para kazanıyolar bu adamlar 39.500 e de satınca para kazanıyolar.gerısını sız dusunun artık.
quote:
Orjinalden alıntı: Ora et labora
quote:
kaç olur sence sıfırı 20yemi iner ? neden fiatı bu kadar kötüledi herkes anlamadım yahu kardeşim siz hala fiatı şahinde doğanda kaldı sanıyorsunuz ki bence şahinde doğanda olmasa bu memleket yerli araba görmeyecek insanlar araba sahibi olamayacaklardı golfünüde astrasınıda kullandık şu andada işimiz gereği marea kullanıyoruz vede şu kadarını söyleyebilirim inan şu ana kadarki en sorunsuz araba bu idi . lütfen biraz objektif olun gidip full donanımı bir incele sonra konuş derim bugün yanımda bir tanesi geçti daha plakları yoktu ama yanımda arabalarla çok ilgisi olmayan insanlar birlirke verdiğimiz tepki aynıydı vaaay be fiat iyi iş çıkarmış kaldımı ben bu arabayı neredeyse 1 senedir avusturyada görüyorum ama türkiyeye gelen donanım daha dolu avusturyada gördüklerimde genelde en üst sevye değildi ama bence en üst seviye cidden çok şık çok spor ve çok toplu duruyo iç kısmına geçen seneden beri dediğim tek şey . gelmiş geçmiş en kaliteli fiat diyebilirim ha bu halk ön yargı ile yaklaşıyo bende eminim en fazla dizelle + benzinlik toplam bu sınıfta 4-5 olabilir sedanları katınca 7.8. olur satışlarında belkide biraz daha iyisi ne olur gene tüketiciye yarar 2sene sonra satmaya kaltığında bugünkü stiodan belki birazcık daha iyi gider vede üniversiteden sonra türkiyeye gelirsem uygun fiyatıyladüşüneceğim bir iki arabadan biri olur
konuyu açan arkadaşımız aracı uzun süre kullanmak için alıyor belliki en donanımlısını alıyor vede istediği motoru alıyor
bence uzun süre kullanım için gerçekten çok iyi bir seçim olabilir aynı düzeyde rakipleri kaç lira yada bu kadar yeni bir rakibi varmı onuda düşünmek gerekli
ben burada 15-16 yaşında bebelerin yazdığı fiata o para verilirmi fiat şöyledir demelerine aldırmam bile . giderim testimi ederim kıyaslarım seçer alırım
ben gerçekten bu kadarını beklemiyordum..Fiat bu sefer aşmış ki sanırım sınıfında rekor satış sağlayacak bu araba..Yuh diyorum..Bende de c4 var hdi 110 hp çok memnunum ama belkide almasaydım bravo emotion 1.6 105 hp alabilirdim harbi güzel olmuş araba..
quote:
Bu olay banada garip geldi ama şimdi diğer firmaların fiyat listelerine baktım bi normal fiyat listesi var bide bitmek bilmeyen kampanyalı fiyat listesi var. Fiatta tek fiyat listesi bulunuyo heralde bayide yapılan pazarlığa göre fiyat değişiyo.
quote:
Orjinalden alıntı: metoprolol
quote:
quote:
sen bu fıat şövalyeliği ile 25 ede alırsın o arabayı
Ben fiatın şövalyesi değilim yazımda dikkat edersen renodan ve fordtanda bahsettim. Fiat taraftarı değilim daha doğrusu ben hiç bir markanın taraftarı değilim. Şimdiki kullandığım araba Toyota corolla At gözlüğüm yok bu fiyata hiçbir araç mükemmel değildir. Neyin ne olduğunu senden daha iyi bilirim.
:))) herkes arabaya ve fiyatına şöyle böyle demiş ihale bize kaldı iyimi
quote:
quote:
Bu olay banada garip geldi ama şimdi diğer firmaların fiyat listelerine baktım bi normal fiyat listesi var bide bitmek bilmeyen kampanyalı fiyat listesi var. Fiatta tek fiyat listesi bulunuyo heralde bayide yapılan pazarlığa göre fiyat değişiyo.
haklı olabılırsın.ozmn suanda otomotıv sektoru sattıgı araclar cok yuksek karlarla calısıyor dıe dusunuyorum.kıme ne fıyat tuturursa ....
antalyada honda plazadan kuzenıme 2008 jazz aldık ozmn bı ara bırısınden bısı duymustum denızlıdekı honda plazadan alsaydınız su anda 1.500 ytl heryerden daha ucuza satıyorlar aracları dıe duymustum