Şimdi Ara

Sizce Bu Ağır Hasarlı Aracı Almalı Mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön dağılmış anlaşılan.Ben almazdım açıkçası hocam.
  • Bu hasar takıntısı ülkede üst düzeye çıktı :)

Eğer uzun süre kullanacaksanız ve aracın eli ayağı düzgünse yani orjinal ayarında toplanmışsa almamak diye bir şey yok. Ucuz paraya satarsın diyen şahıslar var, e zaten 80 liralık arabayı 60 a alıyosun. %20-%25 ucuza aldığınız arabayı aynı oranda ucuza satıyorsunuz.

Paranızı bağlamamış oluyorsunuz.

Ayrıca istanbul trafiğinde ben boyasız hatasız arabayla geriliyorum, gelip biri vuracak, aracın değeri 3-5 bin düşecek aman şöyle böyle. Vuruk anasını satayım araba isterse bi daha pert olsun gene aynı parayı edecek.

Araç düzgünse içinize sindiyse alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende araç alirken bu tarz düşüncelere çok girdim ama sanayide hangi ustayla görüşsem sakin bulaşma o kadar parayla başina bela alirsin dedi. Kazali bir araci alip kendin toplantip binmen bile daha mantikli ama hem agir hasarli hemde nasil toplandiği belli değil.

• Bu tip araçlara insanlar neden prim veriyor anlamak mümkün değil. Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz bizi düşünün bari. Sizin saatli bomba aracınızla aynı yolları ve trafiği paylaşmak zorunda değiliz.

Siz ve sizin gibiler bu tip araçlara prim verdikçe pertten çıkma, ağır hasar kayıtlı araçların yollarda gezmesi engellenemez.

Bütçenize göre sağlam arabalar alın.

• Hem araba hem motor bitik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 31 Mart 2018; 1:9:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle alacağınız riske değmez.
  • Pert araba düzen tutmuyor hocam. Satarken sıkıntı. Yok ben biniciyim desen daha büyük sıkıntı. Salıncak değişmiş taşıyıcı değişmiş araba güzel kaza yapmış. Ön takıma düzen tutturamazsın. Biraz sürat yapsan araba gezer direksiyon titrer. Hiç emniyetli değil. Bence uzak dur. Kaza sadece kaporta hasarı değil. Amortisör kuleleri darbe almış. Arabanın aktarma organına şanzımana bu darbe iletildi illa ki. Hem mekanik hem güvenlik anlamında saatli bomba. Bir de sigortacı sağlam bir tanıdık varsa bu arabanın kazalı haldeki fotoğraflarına tramerden ulaşman mümkün. Bir bak ne hale gelmiş. O halini görünce soğursun arabadan belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idealrankine -- 31 Mart 2018; 4:5:51 >
  • Önden patlamış işte. Tercih meselesi.
  • Sanki kafaya koymussun. 20 yorumun icinden sadece biri al o da 55 e al demis.

Siz onu soyleyip 58 e almaya calisacagim diyorsunuz.

Sizin psikolojinize ben daha önce hep girmisimdir.

Arabayi daha gormeden almayi kafama koyuyordum.

Gidince kusurlarini hep kucuk diye kendimi tatmin ediyordum.

Her seferinde 4-5 kazik yedim.

Hani o aslinda almamam gereken araci inadina aldigim icin.

Sende kendi kaderini yasayacan tabi...

Ama ben arac duzen tutmaz demiyorum.

Arizalar cikarir yolda gezeler falan demiyorum.

Asil pismanligi satarken yasayacaksin diyorum.

Cunku 60 bin tl ciddi bir para ve sen 1 yil sonra model yukseltecegim dedigin anda bu araci hurdacilar 10 bine aliriz dediklerinde icine oturan tas gibi seyi hissedersin diyorum...

İlanina kimsa bakmayinca falan...

• az buz değil 2. el bir araba alıyorsunuz 60000TL verip pert araba sahibi oluyorsunuz. Hadi aldınız acil bir durum oldu hemen satmak istediniz satmak imkansız değil ama 15000TL zarar edersiniz. O fiyata daha temiz bir ton araba varken bunda ısrar etmek çok anlamsız. Ha benim için ağır hasar önemli değil diyorsanız 50binTL ye de var.
  • Bukadar kişi alma diyor daha 58 e düşürsem alınırmı diyorsunuz alıp araçla ilgili bir topik açın ve bizde bu tip bir aracın uzun vadede ne getirip ne götürdüğünü öğrenelim ...belkide biz yanılıyoruz kelepir bişeyler vardır kaçırdığımız.

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    Motor da sikinti. Tsi zaten sabikali. Cok ariza cikaran, yag yakan bir motor. Bir de buna uyumsuz oldugu halde lpg takilmis. Bu aracin bana gore motoru daha buyuk dert.

• Direkt enjeksiyonlu araca atikerin gold model lpg sistemi nasil takilir?

Daha kapsamli arastirin.

• Alırsan işin bitince hurda olarak satarım diye al.

Gittiği yere kadar kullanıp hurda indirimi çıkmasını beklersin.

Akraba olursun araba ile.

Bizimkilerin tabiriyle.

• Bu kadar yoruma rağmen alacaksan gidip al. Sonra buraya konu açarsın pişmanım, arabamı satamıyorum, arızaları bitmiyor, ocağım söndü diye. Bu aracı al hocam sana müstehak.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Haklisin onu da atlamısım. Bu arabaya verilen her kurus bence cöpe atılan paradan farksizdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

Haklisin onu da atlamısım. Bu arabaya verilen her kurus bence cöpe atılan paradan farksizdir.

Belki cope atmazsin ama olasi bir ariza ile ugrasmak hem zaman alir, hem maddi zarar hem de stres. Herkes kismetini farkli sekilde ariyor. Eger bu tur seyler problem olmayacaksa, ustaligin varsa ya da tanidigin vs varsa yine olabilir ama bu araci keyifle kullanamama olasiligi cok yuksek.

• Aracta degismeyen parcalari yazsan daha az tutarmis hocam liste. Bulaşma. Uzakdur.

• Herkes hasarı yazmış ama asıl bela motor gibi gözüküyor bu arabada. Çift şarjlı Tsı'ı atiker lpg takılmış? Araba noterde imza atanın elinde patlamaya hazır bir bomba gibi
  • Al hocam sana müstehak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.