Şimdi Ara

Sizce Bu Ağır Hasarlı Aracı Almalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir Tiguan 2013 1.4 tsi manuel almaya niyetlendim. 62.000'e bırakıyor birisi.
    120.000 km'de. 90.000'de atiker Gold LPG takılmış.
    Aracı plakadan sorguladığım zaman aşağıdaki parçaların değiştiğini söyledi. Aracın Tek kazasıymış. Henüz test etmedim Expertize sokmadım. Boya takıntım vs yok. Sizce bu durumda bir araç bana sorun çıkarır mı? Çok ciddi hasarlar mıdır bunlar? Test ederken neyine dikkat etmeliyim? Ve fiyatı uygun mu kusuruna göre.
    Teşekkürler.

VOLKSWAGEN TIGUAN
    Iscilik Toplam Tutar: 0TL,
    Parca Toplam Tutar: 25000.00TL,
    Degisen Parca Bilgileri:
    ON GOGUS(1 adet, Orijinal),
    YOLCU HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal),
    SURUCU HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal),
    EMNIYET KEMERI(2 adet, Orijinal),
    ON TAMPON(1 adet, Orijinal),
    ELEK.MODUL(1 adet, Orijinal),
    MOTOR KAPUTU(1 adet, Orijinal),
    RADYATOR FAN MOTORU(1 adet, Orijinal),
    TASIYICI ON SAG(1 adet, Orijinal),
    FAR KOMPLE SAG(1 adet, Orijinal),
    FAR KOMPLE SOL(1 adet, Orijinal),
    ON TAMPON DEMIRI(1 adet, Orijinal),
    KLIMA FAN MOTORU(1 adet, Orijinal),
    ON CAMURLUK SAG(1 adet, Orijinal),
    SALINCAK ON SAG(1 adet, Orijinal),
    PORYA ON SAG(1 adet, Orijinal),
    SOL ON EMNIYET AYAR MEKANIZMASI(2 adet, Orijinal),
    ON TAMPON SPOYLERI(1 adet, Orijinal),
    RADYATOR FAN DAVLUMBAZI(1 adet, Orijinal),
    CAMURLUK DAVLUMBAZI ON SAG(1 adet, Orijinal),
    SPOYLER BRAKETI

• Boya takıntısından ziyade pert takıntınız yok galiba hocam araba maşallah baya dağılmış TSI motorun lpgsi çok pahalı neden LPG taktirip 30bin km yaptıktan sonra satiyo acaba
  • Takla atmış ve tır falan mı çiğnemiş? Bu devirde öyle bir para riske edilmez...
  • Hocam sen bu aracı değil hiç araç alma.
  • benim takıldığım nokta da tsi motora kesinlikle atiker gold olmaz tsi motorları çalıştırmaz atiker gold kiti.sade ve sadece atikerin atikfast di ürünü çalıştırır.
  • sen bu aracı almalısın, kendine bunu layık gördüğüne göre biz ne desek boş.
  • Aman hocam uzak dur
  • gerçekten böyle bir müşteri potansiyeli olduktan sonra galericiler alsatçılar saha çok ekmek yer bu memlekette...
  • ilk kaza yaptığında akordiyon gibi olursun
  • Listeyi görünce gözüm korktu.

Piyasa fiyatından ne kadar aşağı veriyor bilmiyorum ama ben olsam almazdım
  • ön sağdan yemiş, alınır alınmasına da o fiyattan alınmaz. 2 parça değişmiş, yürürün sağı hasar almış. o fiyata temiz 2010 falan bulursun, son fiyatını öğren. bana göre 55 iyidir. bu arada araçta abartılı hasar yok, içler sağlam. tramer olmasa 2 parça değişik diye ilana koysan herkes atlar o fiyattan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 30 Mart 2018; 22:14:31 >
  • Bu ne cesaret
  • Değişmeyen yerlerini yazsa daha zahmetsiz olurmuş
  • Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. İlginiz beni gerçekten memnun etti.

Yorumlar %90 olumsuz. Sizin çıkarınız yok bundan, farkındayım iyilik için söylüyorsunuz.

Ancak bütçe beni kısıtladığı için bu tür riskleri kolay alabiliyorum.

Makyajlı kasa lpgli 2. Sahibinden 2 yıldır kullanıyor sağlık memuru sahibi. Sahibinden yani. Adam 2 yıl binmiş model yukseltmek için satıyorum diyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Günahı boynuna. Ben uzun yıllar kullanmak istiyorum. Daha doğrusu babama alıyorum. Şehir içinde gidip gelecek yilda 20 30 bin km.

120'yi yıllardır geçmemiştir kullandığı arabalar.

Bu aracın temiz 75-80 civarı.

60'in altına çekmeye çalışacağım bu yorumlardan sonra:)

58'e indirsem yine de kötü mü?

Pazartesi görmeye gideceğim yorumlariniza göre. Gidersem neyine bakmam lazım ne yapmam lazım biraz tiyo verin ilk kez 2. el araç alacağım o da böyle bir fantazi olacak :)

• airbag'ler patlamış fiyata bak

40 bin liradan fazla etmez o araç. şase filan yeniden kaynak yemiştir içinden olası bir kaza anında sağ çıkamayabilirsiniz.
  • tnfrDNZ T kullanıcısına yanıt
    neden illa ki tiguan?

62 bin liraya kazasız belasız full paket mitsubishi asx bulabilirsiniz, hyundai ix35 bulabilirsiniz, nissan qashqai, kia sportage bulabilirsiniz.

bir asx kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim. az yakıt, nefis performans, full donanım. 2013 modelini 68 bin liraya aldım ocak ayında. değişen yok boya yok 58 bin km'de ilk sahibinden. size de buluruz illa ki 2011-2012 bir ASX.

hiç gerek yok patlak tiguan'lara, yazık günah ilk kazada çok yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnfrDNZ

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. İlginiz beni gerçekten memnun etti.

Yorumlar %90 olumsuz. Sizin çıkarınız yok bundan, farkındayım iyilik için söylüyorsunuz.

Ancak bütçe beni kısıtladığı için bu tür riskleri kolay alabiliyorum.

Makyajlı kasa lpgli 2. Sahibinden 2 yıldır kullanıyor sağlık memuru sahibi. Sahibinden yani. Adam 2 yıl binmiş model yukseltmek için satıyorum diyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Günahı boynuna. Ben uzun yıllar kullanmak istiyorum. Daha doğrusu babama alıyorum. Şehir içinde gidip gelecek yilda 20 30 bin km.

120'yi yıllardır geçmemiştir kullandığı arabalar.

Bu aracın temiz 75-80 civarı.

60'in altına çekmeye çalışacağım bu yorumlardan sonra:)

58'e indirsem yine de kötü mü?

Pazartesi görmeye gideceğim yorumlariniza göre. Gidersem neyine bakmam lazım ne yapmam lazım biraz tiyo verin ilk kez 2. el araç alacağım o da böyle bir fantazi olacak :)

pm yok hocam bende.

• Sağlam gömmüş
  • Tahminim önden kafa kafaya girmiş alınmaz hocam. Bi kere bu aracın sasisinde ve podyesinde %99 islem vardir düzen tutmaz. Elinde kalır araç ve ugrasirsin. Motor haric nerdeyse tüm yuruyen aksam degismis. Acaba degistirdikleri orjinal parca mio da muamma. Ben parami cope atmazdim gidip sıfır dacia alirim yine bu araci almam.
  • Atiker gold olmaz o araca en kötü prins vsı olması lazım o araç zaten alınmaz o ayrı mesele
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.