Bildirim
Sizce Bu Araba Alinir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resim nasil kondugunu bilmedigim icin koyamadim. Soylerseniz resminide koyabilirim. Bu fiyatlarda aklinizda araba varsa benle paylasirsaniz sevinirim. -
kardes öncelikle anladıgım kadarıyla sen golf den memnun degilsin??benim tavsiyem sana honda accord alman..2.4 ü de olabilir,2.0lt si de..2.el cok temizlerini bulabilirsin bunların..örnegin..http://www.araba.com/ilan/honda/accord/54202.htmlquote:
Orijinalden alıntı: just1
Resim nasil kondugunu bilmedigim icin koyamadim. Soylerseniz resminide koyabilirim. Bu fiyatlarda aklinizda araba varsa benle paylasirsaniz sevinirim. -
Bence alınmaz...quote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZN
kardes öncelikle anladıgım kadarıyla sen golf den memnun degilsin??benim tavsiyem sana honda accord alman..2.4 ü de olabilir,2.0lt si de..2.el cok temizlerini bulabilirsin bunların..örnegin..http://www.araba.com/ilan/honda/accord/54202.html
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZN
kardes öncelikle anladıgım kadarıyla sen golf den memnun degilsin??benim tavsiyem sana honda accord alman..2.4 ü de olabilir,2.0lt si de..2.el cok temizlerini bulabilirsin bunların..örnegin..http://www.araba.com/ilan/honda/accord/54202.html
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
Tavsiye superde benim dedigim araba 37 milyara geliyo senin dedigin yeni kasadan bahsediyosun sanirim 45 milyardan asagi yok nette.
-
quote:
Orijinalden alıntı: just1quote:
Tavsiye superde benim dedigim araba 37 milyara geliyo senin dedigin yeni kasadan bahsediyosun sanirim 45 milyardan asagi yok nette.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: just1
quote:
kardes 37 milyar da gidip 6yasında arabaya verilmez bence..bi de üstüne üstlük 2.eli sürekli deger kazanan kendi sınıfında rakipsiz golfün varken..illa satıp degistircem diyorsan bence daha mantıklı birseyler düsün fantaziye kacma..gerci araban ne dediklerinde jaguar demek de var tabi ama verilmez o kadar para,yaazık olur...
-
kardes ekonomik durumunu bilmiom ama o arabanın bakımlarını kaldırmak zor sen yine paşa paşa fsı ına binquote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZNquote:
Orjinalden alıntı: just1
quote:
kardes 37 milyar da gidip 6yasında arabaya verilmez bence..bi de üstüne üstlük 2.eli sürekli deger kazanan kendi sınıfında rakipsiz golfün varken..illa satıp degistircem diyorsan bence daha mantıklı birseyler düsün fantaziye kacma..gerci araban ne dediklerinde jaguar demek de var tabi ama verilmez o kadar para,yaazık olur...
Alıntıları Göster
-
78 Peugeout 504 aynı Jaguara benziyor, Bence 504 alıp biraz bakım ve aksesuarla müthiş bir araba olur. 5000 YTL olur. 35.000 YTL'de cebinde kalır.quote:
Orijinalden alıntı: alper1001
kardes ekonomik durumunu bilmiom ama o arabanın bakımlarını kaldırmak zor sen yine paşa paşa fsı ına bin
Alıntıları Göster
Boşuna dememişler yahudi mersedesi diye -
quote:
Orijinalden alıntı: VEDAT_06
78 Peugeout 504 aynı Jaguara benziyor, Bence 504 alıp biraz bakım ve aksesuarla müthiş bir araba olur. 5000 YTL olur. 35.000 YTL'de cebinde kalır.
Boşuna dememişler yahudi mersedesi diye
Alıntıları Göster
-
benzin sorunun yoksa dehşet güzel olurquote:
Orijinalden alıntı: just1
Alıntıları Göster -
mantık golf'ü satma der,yani pirim yapan araç sonuçta ve güzelde bir araç bence...quote:
Orijinalden alıntı: PNR05
benzin sorunun yoksa dehşet güzel olur
Alıntıları Göster
ama paran çok ise yani uzun vadede benzin masrafı,parça sorunu ve pahalı olması,aracı satarken yaşayacağın zorluk vs bunları umursamıyorsan jaguar al derim..çok farklı iki araç sonuçta karşılaştırmak çok güç ama iyi düşünmek lazım..
saygılar... -
wala sıfır arabanı satma! hemde golf baba....quote:
Orijinalden alıntı: bhdr
mantık golf'ü satma der,yani pirim yapan araç sonuçta ve güzelde bir araç bence...
ama paran çok ise yani uzun vadede benzin masrafı,parça sorunu ve pahalı olması,aracı satarken yaşayacağın zorluk vs bunları umursamıyorsan jaguar al derim..çok farklı iki araç sonuçta karşılaştırmak çok güç ama iyi düşünmek lazım..
saygılar...
Alıntıları Göster
yani fentezi icin deymes! ama para ganiyse jaguar zevkinide tatmanı tavsiye ederim.. karar senin
-
Km si kafama takıldı.quote:
Orijinalden alıntı: bhdr
mantık golf'ü satma der,yani pirim yapan araç sonuçta ve güzelde bir araç bence...
saygılar...
Alıntıları Göster
6 yaşında bi araç için 30.000 km çok az değil mi?
Bahçe içindemi kullanmışlar acaba
-
ona benzin dayanmaz yaw...quote:
Orijinalden alıntı: out
Km si kafama takıldı.
Alıntıları Göster -
Fiyat aşırı düşük geldi bana bir sorun falan olmadığından emin misin Neyse Tavsiyem Accord, sağlam-kaliteli-performans desen allahı var...quote:
Orijinalden alıntı: nemesis
ona benzin dayanmaz yaw...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: out
Km si kafama takıldı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: out
Km si kafama takıldı.
İstediğin km'ye çekebiliyorlar araçları diye biliyorum. Hatta 0'a bile.
-
Evet Vedat malesef dedigini yapabiliyorlar. Arkadaslar bende vazegectim zaten. Ne biliyim icime sinmedi yorumlarinizla yola ciktigim zaman hakli oldugunuz gun gibi ortada. Killandim yaa 30.000 km 6 yasinda fiyat 23.000 euro. Yok yok vardir onda bi pislik. Yorumlariniz icin hepinize coooooook tesekkur ederim.quote:
Orijinalden alıntı: VEDAT_06quote:
Orjinalden alıntı: out
Km si kafama takıldı.
İstediğin km'ye çekebiliyorlar araçları diye biliyorum. Hatta 0'a bile.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nemesis
ha şunu bileydiniz 1600 kg lik arabaya 4,6 litre motor
-
quote:
Orijinalden alıntı: PNR05quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: PNR05
quote:
sen arabalari karistirdin galiba pnr05
-
bencede çok yakar o araba gereksiz bir lükse kaçar.bide arabayla bi yere tık dediğinde seninde kesen tıkırt olur.quote:
Orijinalden alıntı: just1quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
quote:
sen arabalari karistirdin galiba pnr05
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- audi a1 alınır mı
- araba gaz yemiyor devir yükselmiyor
- hill holder devre dışı ne demek
- peugeot partner 1.9 kronik sorunlar
- egea 1.6 multijet triger seti kaç binde değişir
- bmw fiyat listesi
- 2025 transporter
- yeni 1 serisi
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X