Şimdi Ara

sizce bu araç alınır mı palio 1.3 multijet act

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiat Palio 1.3 Multijet Active Alınır mı?

Fiat Palio 1.3 Multijet Active, yakıt verimliliği ve güvenilirliği ile bilinen bir kompakt otomobildir. Bu araç, günlük kullanım için pratik ve ekonomik bir seçenek arayanlar için uygun olabilir.

Palio 1.3 Multijet Active'in kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Sürücüler, aracın düşük yakıt tüketimine, çevik kullanımına ve geniş iç mekanına dikkat çekmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar iç mekanın biraz dar olduğunu ve yol gürültüsünün yüksek olabileceğini belirtmektedir.

Aracı satın almadan önce kullanıcı yorumlarını dikkatlice gözden geçirmeli ve ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olmalısınız. Palio 1.3 Multijet Active, uygun fiyatlı ve verimli bir araç arayanlar için iyi bir seçim olabilirken, daha güçlü bir motor veya daha lüks bir iç mekan arayanlar başka seçenekleri değerlendirebilirler.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Fiat Palio 1.3 Multijet alınır mı
    • Palio 1.3 Multijet kullanıcı yorumları
    • Palio 1.3 Multijet alınır mı
    • Fiat Palio 1.3 Multijet Active kullanıcı yorumları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Motor ve kaporta temiz gorunuyor. Ustanizla gelebilirsiniz yazdigina gore araca guveniyor. Alinabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreameren kullanıcısına yanıt
    hocam değişen sıkıntı olurmu bir de bu km takıldı kafama dizel olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

hocam değişen sıkıntı olurmu bir de bu km takıldı kafama dizel olduğu için
    Yok mu 150-180 binlerde emsalleri ?
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    Multijetler in omru cok uzun oluyor. Hatta dun sanayide bi ustanin taksiciye 400 bindeki albea yi gostererek bunun motoru daha yeni aciliyor dedigine sahit oldum. O paraya 20 yasinda Sahin, Dogan alan var, Palio cok iyi bence. Bakimlari duzenli olarak yapilmissa sikinti olmaz.

Sahibinden de 500 bin kilometrenin ustunde 226 tane Albea ilani var. 500 bini gecmis kac tane Clio, Logan, Accent, Astra var? Araca bin, ekspertize kadar sen sür. Surunce aracta yamuk olup olmadigini anlarsin zaten, ona gore karar verirsin. Yetkili Fiat servisine goturebilirsin, a dan z ye inceliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

Multijetler in omru cok uzun oluyor. Hatta dun sanayide bi ustanin taksiciye 400 bindeki albea yi gostererek bunun motoru daha yeni aciliyor dedigine sahit oldum. O paraya 20 yasinda Sahin, Dogan alan var, Palio cok iyi bence. Bakimlari duzenli olarak yapilmissa sikinti olmaz.

Sahibinden de 500 bin kilometrenin ustunde 226 tane Albea ilani var. 500 bini gecmis kac tane Clio, Logan, Accent, Astra var? Araca bin, ekspertize kadar sen sür. Surunce aracta yamuk olup olmadigini anlarsin zaten, ona gore karar verirsin. Yetkili Fiat servisine goturebilirsin, a dan z ye inceliyorlar

aradıgım cevap bu hocam sana bir soru daha sorayım

her şey iyiyse alsam bu açıklama ile sizce 250 bin km de satılabilir mi araç ortalama bu fiyattan seneye sizce zarar etmek istemiyorum
  • Şimdiye kadar gördüğüm en temiz palio,

Bu araçta karar kıldı iseniz km ler en az böyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    hocam opal corsa vanlar fiesta vanlara baktım

palio 4 kapı 2000 modeller çok eski pejo vanlar var onlara bakıyorum ama 2000 olanlarda skntılı oluyor genelde

en azından böyle 2005 üstü araçlarda ne var ne yok saklayamıyorlar o yüzden bu türlere bakıyorum sadece satarken km sorun olurmu diye içimi yiyor biraz ben 1 sene kadar kullanıcam cünkü
  • quote:

quote:

her şey iyiyse alsam bu açıklama ile sizce 250 bin km de satılabilir mi araç ortalama bu fiyattan seneye sizce zarar etmek istemiyorum

Zarar edersen max 500 lira edersin ona da bindigini sayarsin iste. Fotograflari daha guzel aciyla, net sekilde cekersin. Birde gun isiginda cekmek cok fark ediyor. Arkadasim kapali bir otoparkta arac almisti, evin onune gelince bagaj kapaginda silik bi cizik oldugunu fark etti mesela.

Ilandaki arkadasta karanlik ortamda cekmis ama arac kendini belli ediyor zaten. Emsallerine gore daha temiz, canli, diri gozukuyor. Arabayla ugrasmis birde; app plaka, jant, 2 no film, xenon far, deri koltuk vs yapmis. Araci satacak insan bunlari yapmaz, ya da surekli masraf cikaran bir araba olsa "ya ne ugrasacam bununla" der, stock sekilde kullanir. Alarm, ekrani onceki sahibi yaptirmis olabilir ama bahsettigim aksesuarlar yeni gozukuyor. Kaskolu sekilde kullanilmis birde.

Hasar kaydi sorgulamasi yaptiniz mi?

• quote:

quote:

quote:

Zarar edersen max 500 lira edersin ona da bindigini sayarsin iste. Fotograflari daha guzel aciyla, net sekilde cekersin. Birde gun isiginda cekmek cok fark ediyor. Arkadasim kapali bir otoparkta arac almisti, evin onune gelince bagaj kapaginda silik bi cizik oldugunu fark etti mesela.

Ilandaki arkadasta karanlik ortamda cekmis ama arac kendini belli ediyor zaten. Emsallerine gore daha temiz, canli, diri gozukuyor. Arabayla ugrasmis birde; app plaka, jant, 2 no film, xenon far, deri koltuk vs yapmis. Araci satacak insan bunlari yapmaz, ya da surekli masraf cikaran bir araba olsa "ya ne ugrasacam bununla" der, stock sekilde kullanir. Alarm, ekrani onceki sahibi yaptirmis olabilir ama bahsettigim aksesuarlar yeni gozukuyor. Kaskolu sekilde kullanilmis birde.

Hasar kaydi sorgulamasi yaptiniz mi?

hayır yapmadım 2 parça değişeni görünce aslında dıştan bende beğendim zaten o yüzden konu açtım km 160 bin olsa bırak yarını simdi giderim bakmaya sanırım yarın gidicem bu araca 14 e almaya çalışırım eğer beğenirsem

• dreameren kullanıcısına yanıt
    sımdı baktım hocam 4 kazaya karısmıs en son 2011 de

2011 de olan ve 2010 da olanlarda tutar yok

2008 de 2 kaza var onlardada 2300 tl ve 1600 tl cıkıyor
  • quote:

klima yok......aman kardeşim artık klima lüks degil ihtiyaç....
  • quote:

4 bin lira da az değilmiş sen bilirsin hocam

• Hocam bunlar kamyonet hiz siniri vergisi sigortasi fazla yillik muayenesi var.
    1.2 16valf hususi 2 yilda bir muayeneli olanlara bakin..Fiyat fazla 7-8ay once 11-12 bine anca satiliyodu...

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Hocam bunlar kamyonet hiz siniri vergisi sigortasi fazla yillik muayenesi var.
    1.2 16valf hususi 2 yilda bir muayeneli olanlara bakin..Fiyat fazla 7-8ay once 11-12 bine anca satiliyodu...

kafam karıştı iyice ya kusura bakmayın ama ne kada rbir vergi kaybım olur acaba

ayrıca aracı edirned ekullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gönderiliyor... -- 26 Ağustos 2016; 21:53:40 >
    Sahibi özel olarak yazmış sport diye.Hususi diyede yazmış yani arka koltuklar sorun olmaz diye düşünüyorum.
    Vergi ve muayenenin yıllık mı olduğunu sorun kesinlikle.
    Ayrıca bu tip palioların daha uygun fiyatlıları var.
    12 bin lira gibi fiyatlara alınabilir,max. 13 verilebilir.
    Bence başka ilanlara bakın,daha uygun fiyatlılar bulunur.

Valla o model yilina gore degisir.Sadece vergi degilki radar da s.içi 50km olur kamyonet geçenlerde..
    Daha bir sürü eksisi var koltuk ruhsata isli degilse sıkıntı siz dedigim gibi
    1.2 16valf hususi 2yilda 1 muayene olanlardan bakin max 13 verin yoksa baska araclara yonelin.
    Corsa b 1.4 sport olabilir 3kapili yine
    Megane coupe olabilir 2000 üstü olursa daha iyi olur tabi..

Edit vergiyi burdan hesaplayabilirsiniz :
    intvd.gib.gov.tr
    GİB İnternet Vergi Dairesi
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 26 Ağustos 2016; 22:22:24 >

• quote:

iyi akşamlar hocam.

ben de palio bakıyorum konu sahibinin affına sığınarak 1-2 şey sormak istiyorum.

bir kaç tane ilan gözüme kestirdim.
    motor olarak 1.4 fire (active + active sole) 2007 ve 2008
    1.6 16v HL 1998-2000 arası
    1.3 mjet dynamic 2005-2006

kilometreler 140-200k aralığında.mjet dışındakiler lpgli. bu motorlar arasında hangisi tercih edilmeli ? 1.4 fire olanlar 8v olduğu için elenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

iyi akşamlar hocam.

ben de palio bakıyorum konu sahibinin affına sığınarak 1-2 şey sormak istiyorum.

bir kaç tane ilan gözüme kestirdim.
    motor olarak 1.4 fire (active + active sole) 2007 ve 2008
    1.6 16v HL 1998-2000 arası
    1.3 mjet dynamic 2005-2006

kilometreler 140-200k aralığında.mjet dışındakiler lpgli. bu motorlar arasında hangisi tercih edilmeli ? 1.4 fire olanlar 8v olduğu için elenebilir.

1.4 Fire motoru hemen eleme hocam. Fiat'ın efsane motorlarından birisidir ki şu an 2016 model Punto, Egea, 500'lerde bile kullanılıyor. Bu motorun 8v olması eski teknolojiden değil düşük devirlerde de tork kaybını engellemek içindir. Depoda yanmamış benzin bırakmaması, tork gücünün verimli olması ve kaputun altındaki aliminyum alaşım hem yakıt tüketiminde hemde yalıtımda bir avantaj. Bu motoru Albea aracılığıyla test etmiştim, şehir içi ortalama 7.5 litre tüketim yakalamıştım.

1.6 motorda kağıt üzerinde iyi gözüküyor. Bu motoru kullanma şansım olmadı ama internetten yorumlara göz attım, ciddi manada övülen bir motor. 4500 devirde 142 nm tork veriyormuş. LPG'ye uyum sağlıyormuş. Kısacası performansı iyi, yakıt tüketimi kötü bir motor. Tercih edilebilir.

Multijet motoru anlatmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Marka, model fark etmeksizin eğer sakin bir sürücüyseniz, aracı agresif kullanmayacaksanız tercih listesinin en başına Multijet'i yazmalısınız.

Palio alacak olsam sıralamayı bu şekilde yapardım; 1.3 MJet > 1.4 Fire > 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 26 Ağustos 2016; 23:00:25 >

• 14 15 bine hem dusuk km model yili yuksek degisensiz arac imkansiz gibi :) bende ticari cikmasi var 15 bine aldim 2009 model

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.