Şimdi Ara

sizce bu fatura farkı neden oluşmuştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk fotoğraf 1.ayın faturası. gelmesini beklediğim fiyat geldi. 2.ayda yaklaşık 50 tl falan farklı geldi. müşteri hizmetlerinden sağlıklı cevap alamıyorum. fiyat farkına baktığımda yanılmıyorsam tarife fiyatının yüksek geldiğini görüyorum. müşteri hizmetlerindeki arkadaş önce dedi ki içerik servisi almışsınız. hayır dedim almadım. sonra baktım evet görünmüyor diyor. iptal edilmiş diyor. daha sonra hat faturasızken telsiz kullanım ücreti yansımıştır diyor. evet doğru vardı borcum ama niye ilk aya yansımadı. ayrıca vergi borcu olsa o ücreti tarife ücreti değilde ayrı olarak vergi borcu olarak göstermesi gerekmez miydi?

• Aylık 55TL civarı eskiden kalan telsiz ücreti yansıyor. İşin garibi iki ay da yansımış büyük ihtimalle sene sonuna kadar da yansımaya devam edecek ama o kadar borcu nasıl yaptınız onu bilmiyorum.

İlk ay büyük ihtimalle gün bazlı olarak fatura kesildiği için yani tam 1 ay olmadığı için tarife ücretiniz daha düşüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 16 Ekim 2024; 20:19:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi gibi görünüyor PDF halini eklerseniz daha kesin cevap verilir sizce bu fatura farkı neden oluşmuştur 

• sanırım dediğiniz gibi. ilk ay 21 gün işlemiş o yüzden geçmiş borç olsa bile düşük görünmüş. faturasızken hiç tl yüklemezdim,o yüzden telsiz kullanım ücreti birikmiş

@krkmz1666

• Telsiz kullanım ücreti borcunuz birikmis

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

ne kadar biriktiğini görebileceğim bi yer varmı biliyor musunuz? müşteri temsilcisi gelecek ay faturanız normal gelir demişti, bilmiyorum artık

• meradz kullanıcısına yanıt

Fatura detayında yazıyor zaten ne kadar olduğu.

55 önceden varmış 11 de yeni dönem.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu durum normal mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

ama 2 ayda da almışlar

Büyük ihtimalle sene sonuna kadar faturan öyle gelecek sonra sadece normal telsiz ücreti alınır.

Faturalıya geçerken MH genelde söylüyor şu kadar borcunuz var faturaya yansıyacak falan diye. Ama uygulamadan vs geçtiyseniz öğrenme yolu var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 16 Ekim 2024; 23:23:16 >
  • Bir dahaki gelecek ay'a borç yok görünüyor. Bazen fatura kesilmeden 1-2 gün önce bir şey alıyorum, onun parası gelecek ay geliyor. sizden hepsini 1 ayda almamışlar. Her ay 10-15TL civarıdır. Ama şimdi faturasıza geçtiğiniz için yine telsiz kullanım ücreti alınacak her ay.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

uygulamadan geçmiştim. uygun teklif diye

Borcun çoksa sana taksit yapmış işte

Aklıma gelen bu açıkcası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.