Şimdi Ara

Sizce bu fiyatlar normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arabanın sıfırı 30 bin tl adam 23 bin km binmiş o parayı istiyor. 2007 model arabalara 27 bin verene kadar 30 verin sıfırını alın
  • yeni kasa 1.4 e param yetmez ,o yüzden yeni kasa 1.2 ve eski kasa 1.4 olabilir.Km.si düşük ve temiz olmak kaydıyla.
    Fazla istiyorlar gibi geldi,siz ne dersiniz?
  • 8 ay önce 2500 km de 2012 km de 1.25 fiesta aldım 25.500 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum yaz aylarına gelmek üzereyiz tahminimce nisan ortası veya sonunda arabalar pahalılaşmaya başlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

8 ay önce 2500 km de 2012 km de 1.25 fiesta aldım 25.500 e

bizede alsaydın hocam :D nasıl yakıt, yol tutuş vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

25bin tl ye tercihen dynamic dualogic punto almak daha mantıklı, bu polo gerçekten çok boş.. 1.2 Motor 70bg 3 silindir olması lazım, nuh zamanın motoru..Az daha donanımlı olsun dersen de fiyatları ateşleniyor zaten, değmez..

polo ne büyüksün öyle. arka koltuk ahır gibi.... :/ araç vwnin en mantıksız üretim hatalarından biri. çıktığından bu yana forumda memnun kalanı pek yok.

• Dizel 2006-2007 az km de arac bakın derim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

quote:

Orijinalden alıntı: ncap

25bin tl ye tercihen dynamic dualogic punto almak daha mantıklı, bu polo gerçekten çok boş.. 1.2 Motor 70bg 3 silindir olması lazım, nuh zamanın motoru..Az daha donanımlı olsun dersen de fiyatları ateşleniyor zaten, değmez..

polo ne büyüksün öyle. arka koltuk ahır gibi.... :/ araç vwnin en mantıksız üretim hatalarından biri. çıktığından bu yana forumda memnun kalanı pek yok.

14500 km oldu . LPG li samara vardı bende motoru bitince hurda fiyatına verdim . Samaradan sonra fiesta çok konforlu geldi, yol tutuş samaradan iyi değil. samaranın yarışlarda kullanılan çok sert bir amortisör sistemi var samarada konfor kötü ama yoltutuş harika . Yakıt uzun yolda Urfa Antep arası 100 km de 4.2 lt ye kadar düşürdüm 90 km/h sabit hızla. Ama genelde 5 lt civarında yakıyor. şehir içi 7.5 lt Araç 1.25 82 bg benzinli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.