Cümleten s.a arkadaşlar bir gönül meselemiz var akıl verirseniz mutlu olurum... işyerinde hoşlandığım veteriner bir hatun var boyu posu yaşı endamı tam benlik.. bana kalsa direk bodoslama mevzuya girer arkadaşlık teklif ederim . ama bazı arkadaşlarım sakın öyle birşey yapma aynı işyerindesin reddederse sorun olur felan dedi. önce arkadaş ol işin zeminini hazırla sohbet et felan dedi .. bende birkaç gündür kızla ilgili olmaya çalışıyorum mesela çay demliyorum ilk önce bu kızı davet ediyorum işyerine bisküvi çikoloata kek tarzı şeyler götürüyorum kısacası hatunla ilgili olduğumu göstermeye çalışıyorum ama hep ben yaklaşıyorum kızdan hiç tepki yoktur hani o bana 1 adım gelse ben ona 2 adım gidecem o bana 3 adım gelse ben ona koşarak gidecem hatun bekar ama sevdiği var mı bilmiyorum çok kafaya taktım bu kızı çok da hoşlandım birde benim hayvan fobim var hayvanlara elimi süremem hatun veteriner hemde hayvanı var acaba ilerde bir arkadaşlık evlilik durumu olsa sizce nasıl olur bu durumlar tecrübeli arkadaşlar fik,r verirse sevinirim... |
Sizce bu işin sonu nereye varır ??
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
evet dostlar bu yaşadığım acı tecrübeden sonra sevgili flört işleri benim için bitmiştir....
şairin dediği gibi kapattık kardeşim sevmiyoruz artık....
-
sakin hocam ne oldu?
-
kızdan hoşlandığımı söylemek için instegram hesabı açtım ordan bişeyler yazacaktım daha yazmadan hatun beni engelledi.
tamam istemez anlarım başkasını seviyordur anlarım ama yüzyüze baktığın birini sorgusuz sualsiz engellemek nedir ? engel yiyecek kadar ben ona ne yaptım ? benim o kıza faydam olur zararım gene olmaz çok kırıldım çokk..
-
-
Kusura bakma hoşlandığın kız olabilir ama tipik kezban hareketi bu. İster veteriner olsun ister lise terk olsun, Türk kızlarının çoğu statüye ve imaja önem veriyor;bunun dışındaki tüm olumlu özellikler, efendilik, nezaket pek geçer akçe değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz erkekler olarak güzelliğe bakıyorsak kızlar da erkeklerin statüsüne gücüne görünüşüne bakar. Bu kimseyi kezban yapmaz, bu dünyanın her yerinde aynıdır. Efendilik nezaket vs insani temel ahlak ile alakalıdır. Bunları sağlıyorsun diye kız neden seninle olsun?? Kıza yüzyüze duygularını açmaktan çekinip Instagram'dan yürümek istemiş kız da muhtemelen durumu anlamış engellemiş arkadaşı. Arkadaşın hataları kızı çay getirerek bisküvi alarak etkilemeye çalışması. Hiçbir kız bunları yaptınız diye size çekici gözü ile bakmaz, sadece kullanır geçer. Ve gördüğüm kadarıyla konu sahibi kıza muhtaç şekilde davranmış o 1 gelirse ben koşarım falan diye, kızlar bunu sezer ve sadece iğrendirirsiniz. Çünkü hiçbir güçlü erkek kızlara böyle muhtaç davranmaz eğer kızların size çekim duymasını istiyorsanız güçlü olacaksınız ve bunları kız için değil kendi öz saygınız için yapacaksınız. Kendine saygı duymayana kimse saygı duymaz.
Kimse çok iyi huylusunuz diye size iliski vermek zorunda değil bunu yapmadı diye kimseyi kezban diye nitelendiremezsiniz. Zaten kızdan ilişki almak için efendi oluyorsanız efendi değilsiniz sadece efendi taklidi yapıyorsunuz ve bunu yaparken efendi değil ezik görünüyorsunuz ve kızlar bunun kokusunu 1 km öteden alır. Dönün hatayı kendinizde arayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 28 Eylül 2022; 11:15:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sen de sadece bir mesaj veya yorumdan yola çıkarak kimseyi güçsüz, aciz diye niteleyemezsin. Yok yazdığının arkadasında duruyorsan kendi kendinle çelişen bir duruma düşüyorsun. Tanımadığın birini profile bakıp hoşlanmayıp instadan engelleyebilirsin ama yüz yüze baktığın ve ister istemez aynı sosyal ortamı paylaştığın birine bu hareketi sergiliyorsan bu sorunlu bir davranıştır. Tıpkı sokakta konuşmaya çalıştığın birinin sana suratını dönüp karşılık vermemesi gibi... Kızlar da dediğin gibi kendi kriterlerini gözetebilir, hatta p.c erkek tercihinde de bulanabilirler dilerlerse orası kimseyi ilgilendirmez. Ancak çürümeye çalıştığın olgu, yani Türk kızlarının gereksiz bir egoya sahip olmaları ve nezaketten, iyilikten anlamadıkları meselesinde fena hâlde yanıldığını üzülerek tekrar yinelemeliyim. Eminim konu sahibi direkt tanışma isteğinde bulunsaydı, bu başka kültürlerde olduğu gibi karşılanmaz daha farklı sorunlarla karşılaşırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kızlarda genel olarak gereksiz ego kendini üstten görme gibi davranışlar olduğunu kabul ederim sadece türk kızları da değil Amerika'da da aynı şekilde burnu havada gezen kızlar var. Sebebinin de peşlerinden koşan meriçler çevrelerinde dolaşan uydular olduğunu düşünüyorum, tabi buna ek olarak toplumda da pohpohlanıyorlar. Benim karşı çıktığım konu bütün suçu kızda bulup ya kezban ya o yüzden böyle yaptı diye kendini avutan erkekler. Gerçek hayatta tanıdığın veya karşılaştığın bi kıza Instagram'dan yürümek, cesaretsizlik veya özgüvensizlik olarak algılanır genelde. Zaten konuyu açan arkadaş kızın etrafında dönmüş bütün ilgisini kızın üzerine kusmuş. Hatta kendi kafasında evlilik planları bile kurmuş. Benim gözümde bile kıza muhtaç erkek imajı oluşturuyor ki hiçbir kız bu muhtaçlığa çekim duymaz. Arkadaş böyle davranarak kızın minnet duygusunu uyandırır en fazla kankası olur. Ben bunu eleştiriyorum. Kız konu sahibinin niyetini zaten anladı, Instagram'da yürüyeceğini tahmin etmesi çok zor değil zaten muhtemelen bu yüzden engelledi. Kızın yaptığı nezaketli mi, değil. Ama kız kezban olduğu için engellemedi ya konu sahibi çok yapışkan davrandı, ya kızın sevgilisi vardı veya yürümesin diye engelledi. Sonuç olarak ben kızın davranışının nezaketsiz ve kaba olduğunu kabul ediyorum ama konu sahibi arkadaşa kızlara muhtaç davrandığını özgüvensiz davrandığını da söylüyorum bence bunu söyleyebilmek için konudaki mesaj yeterli. Daha samimi bile olmadığı kızla evlilik planları, çevresinde Meriç gibi dolanmak gibi davranışları bunu destekliyor. Bunun için arkadaşın çok fazla suçu yok toplumda erkeklere bu öğretiliyor ama farkındalık kazanması gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kezban ney laaa ????
-
stataüden kastınız ney ??? kızda bende aynı maaşı alıyoruz bu kadar kısa ve net .
yani öyle bir yazmışssınız ki görende sizi 7 kadın eskitmiş sancak Allah akıl fikir versin sizlere....
-
Toplumdaki saygınlık, statü sadece para değil 20 bin alan tesisatçıdan 15 bin alan avukat daha yüksektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sence ne ?
Alnından öpülesi bir yorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalnız yaşamak varken insan neden ağrımayan başını ağrıtmak için olmadık işlere girer ki. hele de bir kadından mutluluk beklemek? gerçekten imkansız.
-
Sen bu kafayla sadece bu kızı değil istediğin hiç bir kızı ayarlayamazsın. Daha kendinden emin değilsin yukarıda mesajda aynı maaşı alıyoruz aynı statüdeyiz demişsin burda tersini kendin ile çelişiyorsun. Evlilik seni aşar önce kendini geliştirmeye bak.
Dediklerin doğru bende yaşadım bunları tecrübe esine esine öğrendim konu sahibini bu arkadaşı dinlemeye davet ediyorum. Kendin olduktan sonra her kızı elde edebilirsin (aşırı uçlar şeyler olmadığı sürece) bırak onlar senden etkilensin sen etkilemeye çalışma onu sonra ki aşamaya bırakacan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 30 Eylül 2022; 2:48:35 >
saçma sapan konuşma yazdıklarımı nerenle okuyon acaba ?????
çelişki nerde var söylesene bana ben hiçbir zaman evleneceğim kız benden fazla maaş alıyor demedim varsayım üzerine yazdım doğru yazdıklarımı asabımı bozma ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X