KM 496 MOUNTAIN - Kormetal Hafif Alaşımlı Jantlar Arabada bu orijinal üstündeki kapak jantlar hiç hosuma gitmiyor. Sizce yakışır mı ? |
Bildirim
KM 496 MOUNTAIN - Kormetal Hafif Alaşımlı Jantlar Arabada bu orijinal üstündeki kapak jantlar hiç hosuma gitmiyor. Sizce yakışır mı ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 24 Aralık 2023; 13:54:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 24 Aralık 2023; 13:18:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bütçe maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 24 Aralık 2023; 14:35:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
üstündeki jantlar 5 bile etmez dediler hocam bu ilanı gördüm sağ olun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Aralık 2023; 14:42:47 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şu an attığınızdan başka ilan yok hocam o yüzden biraz karaborsa gibi duruyor umarım yaygınlaşır biraz o zaman ucuzlar biraz daha düşünüyorum. 20 ye okeyim aslında |
Vag grubu olsa farklı önerilerim olurdu güzel jantlar var. Ben polonun jantlarini 15 den 16 yapayım dedim tanesine 14 15 bin istiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hre jant modellerine bakın mat siyah bulabilirseniz hoş durur. |
resme bakarsak mevcuttan tabiki güzel ama canlı gidip görün fikriniz değişebilir |