Şimdi Ara

Sizce Bu kartın Saat hızları normal mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 8800gts 320mb lık kart kullanıyorum.Az önce 163.75 sürücüsü indirdim ve kurdum.Daha sonra everst ultimate ile bi bakiyim dedim.Sizce bu resimdeki hızlar kartın gerçek saat hızlarımı yoksa bi yanlışlık war mı yani bu durum normal mi.Eğer bi anormallik warsa bunu nasıl düzeltebilirim.Şimdiden teşekkurler

• yokmu yarımcı olcak bi yardımsever :)
  • İslemci hızının normalde 500mhz olması gerekiyor.Ramlerinse 1600mhzde.Yani senin islemci hızlanmıs ama ramler dusmus.Overclock ile ugrastınmı hiç?
  • yok overclock la hiç uğraşmadım.Normal default sistem sadece az önce bi driver güncellemesi yaptım o kadar.Sizce bu durumda anormal bişiler mi war :?
  • everest'ten bakma, yanlis gosterir. Rivatuner'dan bak.
  • baska yorumu olan yokmu arkadaşlar ?
  • arkadaşlar bi ss daha koydum buda rivatuner la sanırım kartın saat hızlarında nedenini bilmediğim bi düşüş war.Bu sorunu nasıl çözebilirim yani kartımı default hızlarına yükseltmek istiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Normal kardeş sen sıkma canını yüksek sistem var olcak o kadar.
  • bendede aynı kart war az önce baktım bendeki değerler farklı seninkinden daha yüksek gösterio...
  • 8800 GTS 320/640 MB'nin gerçek çalışma hızı 513/1188/792(1584)'tür, tıpkı GTX'in 576/1350/900(1800), Ultra'nın 612/1512/1080(2160) olması gibi

Herhangi bir sorun söz konusu değil.

quote:

bendede aynı kart war az önce baktım bendeki değerler farklı seninkinden daha yüksek gösterio...

Kaç gösteriyor? Hangi yazılımda?

Ekleme: Sizde sanırım MSI 8800 GTS 320 O/C var. Bu durumda 576/1350/837(1674) olarak görünecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Aralık 2007; 14:32:30 >
  • alla alla şu core clock / shader domain mhz yi 1600 göstermesi gerekmiyomu ?
  • Hayır 1600 değil. Siz bellek hızıyla (800x2=1600) karıştırmışsınız, sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Aralık 2007; 2:14:24 >
  • hmm anlıyorum yani bi problem yok suan :) bende şaşırdım 1100 ü görünce bi 3dmark06 testi yapiyim o zman sonucu buraya koyarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.