Şimdi Ara

Sizce bu otomobil perte çıkar mı ? Resimli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
4
Favori
20.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun, Sağdan vurduğu için asli kusurlu sizsiniz, ama aşırı hızlı(hasardan ve yanal sürükleme varsa anlaşılır) ve telefonla konuşmak (bunu nasıl kanitlarsiniz bilmiyorum) 25 ya da 50 oranına kadar kusur indirimi alabilir. 75-25 ya da 50-50 olabilir. (Her iki iddiamızı da kanitlarsiniz)

Bunun haricinde araç 0-1 yaş arası ise muhtemelen pert olur, yeni araç klozu varsa yenisi verilir.

Geçmiş olsun epey aksiyonlu bir sokağa çıkmama günü olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Resimlerden gördüğüm kadarıya sizin görsel oalrak bi airbag ve ek olarak emniyet kemeri airbag leri patlamıştır. Yetkili servise çektiğini için söyliyorum en az çıkacak hasar kaydı 50 -60 bin TL bu araç için fazlası var eksiği yok özetle ağır hasar kaydı çıkar sigortadan yenisini alırsınız. Allah beterinden saklasın.

Not: Ağır hasar kayıtlı çıkarığ yeni araç istiyorsanız servisi ile iletişime geçip eksperinizi arayıp detatylı bilgi isteyin ve ağır hasar kayıtlı çıkarmasını talep edin aksi halde ucu ucuna denk getirip hasar kayıtlı olarak alırsınız aracınızı bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

Öncelikle geçmiş olsun. Resimlerden gördüğüm kadarıya sizin görsel oalrak bi airbag ve ek olarak emniyet kemeri airbag leri patlamıştır. Yetkili servise çektiğini için söyliyorum en az çıkacak hasar kaydı 50 -60 bin TL bu araç için fazlası var eksiği yok özetle ağır hasar kaydı çıkar sigortadan yenisini alırsınız. Allah beterinden saklasın.

Not: Ağır hasar kayıtlı çıkarığ yeni araç istiyorsanız servisi ile iletişime geçip eksperinizi arayıp detatylı bilgi isteyin ve ağır hasar kayıtlı çıkarmasını talep edin aksi halde ucu ucuna denk getirip hasar kayıtlı olarak alırsınız aracınızı bilginize.

Bakalım inşallah dediğiniz gibi olur hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Geçmiş olsun, Sağdan vurduğu için asli kusurlu sizsiniz, ama aşırı hızlı(hasardan ve yanal sürükleme varsa anlaşılır) ve telefonla konuşmak (bunu nasıl kanitlarsiniz bilmiyorum) 25 ya da 50 oranına kadar kusur indirimi alabilir. 75-25 ya da 50-50 olabilir. (Her iki iddiamızı da kanitlarsiniz)

Bunun haricinde araç 0-1 yaş arası ise muhtemelen pert olur, yeni araç klozu varsa yenisi verilir.

Geçmiş olsun epey aksiyonlu bir sokağa çıkmama günü olmuş.

Çok teşekkürler hocam bakalım nasıl bir çözüm yolu bulacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Airbag açtı ve direkle ilgili işlemde yapılacaksa sizden rica ediyorum aracın içini bol fotoğraflayın. Aracı yarın bi gün satarken alıcının ahını almamış olursunuzz

Sıfır araç almışsınız eğer tamirat ücretini karşılayabiliyorsanız binin clio 5 çok güzel araçtır. 160-180 gibi hızlara çıktığımda bile bana inanılmaz güven vermişti. Sonuçta yetkili serviste değişim yapılacak ve airbagler bir sonraki kazada garanti açılmış olacak.

Ben bunun tamirini karşılayamam diyorsanız o zaman kendi bildiğiniz yolu izleyin. Bu devirde sıfır araç kolay alınmıyor malesef

Araçtan memnundum yol tutuşu felan iyi fakat yakıtı çoktu bence , ilk arabamdı park destek sistemi hariç türkiyedeki tüm opsiyonları da almıştım :( kasko ne diyecek bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaferd16

Sizi anlayamıyorum sokak arasında 80-90 hızla gitmek kavşakta hız kesmemekle mağdur olduklarını söylüyorsun adam frene dahi basmadı çünkü önüne bakmak yerine telefonla konuşuyordu. Kurallar gereği evet muhtemelen suçlu biz bulunacağız ama adil bir değerlendirme olsaydı en azından %50 onlar da suçlu bulunurdu. O yolda biz değil de bir çocuk olsaydı, senin çocuğun olsaydı aynı şekilde konuşabilecek miydin, o dörtyola normal hızda girdik neredeyse geçişimiz tamamlanıyordu, sadece aracı göremedik çarpmadan önce gördük sadece. Boş yorumlarınızı alıp gidebilirsiniz beyfendi.

Alıntıları Göster

Öncelikle geçmiş olsun . Fakat80-90'la hız kesmeden vursaydı muhtemelen şu an bunları yazamıyor olurdun. Adamın arabasının kaputu bile yamulmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 11 Nisan 2021; 22:14:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaferd16

Araçtan memnundum yol tutuşu felan iyi fakat yakıtı çoktu bence , ilk arabamdı park destek sistemi hariç türkiyedeki tüm opsiyonları da almıştım :( kasko ne diyecek bakalım

Alıntıları Göster
    Umarım lehinize sonuçlanır. Dediğim gibi 65 bin lira ağır hasar kayıtlı 2015 model a4 üm var bütün işimi görüyor getir götürümü yapıyor sürüşünde dinamiklerinde bi sıkıntıda yok ben bilerek böyle aldım çok şükür. Uzun dönem kullanıcı olduğum için bana sıkıntı değil

Ülkenin şu durumunda kazalı araba bile düzenli bakım görüyorsa büyük bi nimet. Eskiden maddiyat iyiydi arabanın temizi aranırdı şimdi maddiyat o kadar kısıtlıki ayağı yerden kesecek bi arabanın kazalı kazasızına bile bakılamaz oldu bence

Tekrardan geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam benim de sağ arka tekerime okul servisi çarpmıştı % 100 ben kusurlu olmuştum sanırım sizin de durum böyle olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Öncelikle geçmiş olsun . Fakat80-90'la hız kesmeden vursaydı muhtemelen şu an bunları yazamıyor olurdun. Adamın arabasının kaputu bile yamulmamış.

Alıntıları Göster

Hocam bizim araç 90 derece dönüp sürüklendi, 90 yoktur belki ama 80 var olabilir, zaten adamın araba çok sağlammış dedim, kaput yamulmadı adam akıllı fakat tüm airbagler açıldı arabanın

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Umarım lehinize sonuçlanır. Dediğim gibi 65 bin lira ağır hasar kayıtlı 2015 model a4 üm var bütün işimi görüyor getir götürümü yapıyor sürüşünde dinamiklerinde bi sıkıntıda yok ben bilerek böyle aldım çok şükür. Uzun dönem kullanıcı olduğum için bana sıkıntı değil

Ülkenin şu durumunda kazalı araba bile düzenli bakım görüyorsa büyük bi nimet. Eskiden maddiyat iyiydi arabanın temizi aranırdı şimdi maddiyat o kadar kısıtlıki ayağı yerden kesecek bi arabanın kazalı kazasızına bile bakılamaz oldu bence

Tekrardan geçmiş olsun

Alıntıları Göster

Evet şimdi araç almak inanılmaz lüks birşey oldu, ya kaskomuz olmasaydı diye düşününce içim kararıyor.

• Geçmiş olsun perte çıkmaz sanırım. Tamirat tutarının fazla olması ve Aracınızın kazalı haliyle yüksek bir tutara satılabilmesi ağır hasarlı olma ihtimalini artırır. Ancak sizin aracın far ve ön düzen grubunda problem yok gibi görünüyor en yüksek tutarlı kalemler bu bahsettiğim kısımdan oluşur. Yani sizin aracın tamirat masrafı çok yüksek olmayacaktır. Arkadaşım kaza yapmıştı sigorta perte çıkarmadı arkadaş zorladı biraz, perte çıkarılırsa alacağı tutar hakkında pazarlık yaptı derken en sonunda perte çıkarıldı araç.
  • Temmuz 2020 de aşağıda resmi olan ve sadece arkada bu hasar varken servis 85.000 TL fiyat çıkardı. Sigorta aracı perte çıkarıp 112.000 TL ye sattı. Bizese 150.000 TL ödeme yaptı. Sizce bu otomobil perte çıkar mı ? Resimli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sade100 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir örnek. Demekki bu aracın tamir masrafı yani perte çıkarılmadığı durumdaki sigorta şirketine maliyeti 38000 TL den daha fazlaydı. Örneğin tamir masrafı 35000 TL olsaydi ya perte çıkarılmazdı ya da size 147000 TL den daha fazla ödeme yapılmazdı. Sigorta şirketleride kar elde etmek amacıyla faaliyette bulunmaktadırlar dolayısıyla en karlı ya da en az zararlı seçenek hangisi ise ona yönelirler.
  • Öncelikle orta direk hasar aldı ise, yani eğildi ise pert olma ihtimali daha fazla. Ancak orta direkte pek hasar yok gibi. bunu anlamanın bir yolu da tavan sacını kontrol etmek. eğer tavan sacında bir eğiklik, buruşukluk yok ise orta direkte hasar yok veya çok az demektir. Orta direkle öyle kolay eğilecek bir parça da değil bu arada. Sizin 2 kapı, yandaki perde havayastığı değişecek. kabaca 30-40b arası bir hasar çıkar. araç pert olmaz. ağır hasar kaydı da olmayabilir. ancak satarken sorun olmaması açısından resimleri tutun. ek olarak kontrolsüz kavsaklarda sağdan gelen öncelik sahibidir. aşırı hızlı olduğunu ispatlasanız dahi %80 %20 gibi olur hasar dağılımı en iyi ihtimalle %50 %50 ki bu durumda bu seviyede bir dağılım olacağını düşünmüyorum.

• orta direk yamulduysa aracınız perttir. burdaki arkadaşlar sadece iki kapı bir camurluk değişip airbag yenilenecek olarak bakıyor... orta direkte kayma varsa ne yapacaklar ?

• Hocam tanıdık ta 2005 land rover vardı. Park halinde araba ya resmen tekerden 30 la vurdu ehliyetsiz çocuk.
    Araba pert oldu.
    Ama jantlar çarpık duruyordu.
    Kamera kayıtlarından izlemiştik nasıl olduğunu.
    Tekerleklerde eğrilik çarpıklık varmı?

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Pek yok gibi hocam

• sonofisiris2 kullanıcısına yanıt

Hocam yamulma var gibi ama çok fazla olmayabilir emin değilim, eksper ne diyecek bakalım beklemedeyiz

• Borakhan B kullanıcısına yanıt

Yüzde 25 çıksa bile razıyım karşı tarafa çünkü eğer yola baksaydı ve o kadar hızlı olmasaydı bu kadar büyük maddi hasar olmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaferd16 -- 12 Nisan 2021; 22:28:29 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.