hocam çok geçmiş olsun, eğer perte çıkacaksa sıfır araç klozunu mutlaka ileri sürün, mevcut liste fiyatına göre ödeme yapmaları gerekir, kasko poliçenizde detayları yazar. clio maalesef TR'ye tüm donanımlarını 4 hava yastıklı getiriyor, i20 de elite paket harici 2 hava yastıklı getiriyor. bir de egea sedanın en boş donanımı easy'de 2 hava yastığı var sadece. bunlara toplumca dikkat etmek lazım, bu araçlardan bence mümkün olduğunca kaçınmak lazım, clio 5'i çok beğeniyorum almak istiyorum ama sırf bu sebepten içime sinmiyor. Tehlikeli bir kaza olmuş, çok şükür size pek bir şey olmamış. perde hava yastığının daha iyi anlaşılmasıyla alakalı bir video ekleyeyim, aslen maksat kafanın yanlara çarpmasını engellemek. hocam bir de konunun seyriyle alakalı bu konuda detaylı bilgilendirme yaparsanız çok faydalı olur diye düşünüyorum. inşallah sorunsuz bir şekilde mesele çözülür. |
Sizce bu otomobil perte çıkar mı ? Resimli (8. sayfa)
-
-
İki kapı değişirde direk/sütunda hasar varsa pert çıkabilir serviste iş güzarlık yaparsa tabi
40 TL tampon bağlantı ayağı değiştiren servis 2100 TL işçilik yazmıştı bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
% 25 olmuyor. Ya % 50-50 yada siz veya karşı taraf % 100 oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen öyle olacak
Evet kendi segmentinde bence güzel araç hocam icon donanımın ekstralarla içi de fena olmuyor sürüş modları, kablosuz şarj,ambiyans ışıklandırma, navigasyon, apple carplay (siri ile kullanımı çok keyifli oluyor), ama gerçekten diğer aracın bütün hava yastıklarını açıp bende 1 tane açılması vs (yandan çarptı ama yine de) beni düşündürdü güvenlik açısından sizin gibi (ilk aracım olduğundan aldığımda hiç kaç tane hava yastığı varmış vs pek araştırmamıştım ama acı bir tecrübe ile en önemli şeylerden biri olduğunu öğrendim, her an herşey olabilirmiş) ha yine de herşeye rağmen almaya karar verdiniz alabiliyorsanız 1.3 alın. 1 motor full otomatik şanzuman olarak kullanımı çok konforlu vites geçişlerini felan hissettirmiyor, performans olarak felan iyi ama insan şehir içindeyken dur kalk yaptıkça 1 motorun aracı kaldırmak için fazla yaktığını görüyor biraz sinir bozucu oluyor.
Allah’a şükür sadece elim yan tarafa sıkıştı onda da yumuşak dokuda travma oluştu ama kalıcı bir durum olmayacak inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de anlamadım ki hocam, resmi reno servisine götürdük rutin bakım ücreti felan reno gibi bir markaya göre pahalı çıkmıştı arkadaşın 2019 capturunda bence, çalışanlardan biri arada dedi diğeri bence arabaya bakmadan 20-25bin lira masraf çıkar dedi yeni araçların parçaları pahalı olmuyor dedi, Tabi o da kesin konuşmadı. Bakalım fiyat listesi çıkaracaklar ona göreceğiz, çok can sıkıcı durumlar Allah kimseye kaza bela vermesin.
Değerlendirme o şekilde olursa verilen örneklere göre kusuru bize verebilirler bakalım hayırlısı hocam başa gelen çekilir.
Çok sağolun hocam, valla bakalım ne olacak ne bitecek beklemedeyiz
Çok geçmiş olsun hocam, bakalım bize ne kadar öasraf çıkaracaklar, araç fiyatlarının inanılmaz uçmuş olması nedeniyle perte çıkması biraz zor gibi bakalım hayırlısı
Çok güzel açıkladınız hocam sayenizde gayet güzel anladım, çok teşekkürler
Rica ederim -
hocam son durum nedir ?
Ses seda yok hocam %100 biz kusurlu bulunduk, maalesef hızın vs önemi yokmuş böyle raporlarda anladığım kadarıyla, bekliyoruz hala hocam.
Çok geçmiş olsun. Bu ara çok kazaya şahit oluyorum gerek yolda gerek çevremde. Bunlara şahit oldukça kaskonun kıymeti daha bi anlaşılıyor, çelişkide kalan herkese yaptırmasını tavsiye ediyorum. Umarım en az zararla atlatırsınız, çok büyük geçmiş olsun tekrar.
Herkese teşekkür ediyorum, kasko firması araç fiyatları yükseldiğinden perte çıkarmaya yanaşmadı, tamirata tamam dedim, serviste tamir edilecek, yaklaşık 25-30 bin hasar çıkacak gibi duruyor. Muhtemelen 4-5 sene biner daha sonrasında satarım diye düşünüyorum
25-30 tutacaksa iyiymiş azmış pert yapmazlar arabada hiç bişey olmasa bile kayıt işlendinden 70-80 bin altına satacaklar zaten hasarda varken servisin 100-120 arası hasar göstermesi gerekirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 25 Nisan 2021; 19:53:59 >
Sukredin carpan octavia imis. Kaskonuz 400 bin tl odeme yapiyor. Tam sınırlarda kalmis. İyi yirtmissiniz.
Hocam aranızda mı tutanak tuttunuz polis mi tuttu? Burada karşı tarafa kesinlikle %25 kusur verilmesi lazım
Hocam marşpşyel diyip geçmeyin ortra direkte hasarlı araç %90 pert.lakin tepeden ne kadar içeri girmiş onu görebileceğimiz bir fotoğraf varsa daha net konuşulur.Birde kasko firmanda önemli.Benim eski aracım i30 du zurich sigorta direk pert dedi.Hatta kaza oluş şeklide sizinkine benzer oldu.Arkadaşımın golf axa sigorta oda yandan darbe almıştı yan arka ve bana göre daha kötü bir durumdaydı pert vermediler.Sigorta firmasının da etkisi var kısaca.
Burada zurich iyi axa kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın yaşanmış bir olayı anlatıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X