Şimdi Ara

Sizce bu otomobil perte çıkar mı ? Resimli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
4
Favori
20.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada 5 airbag yazmışım. 3 airbag. Ön arka perde hava yastığı tek parça çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

yetkili servise vermeden dışarıdan haletmeye çalışın arka kapıyı değişmeden onarablirler boya ile ön sağ değişir çamurluk boyanır az bi hasar ile çıkarsınız yetkili servis e girerse komple sağ tarafı değişirler hasar kaydı çok çıkar

Böyle zihniyet olurmu ? Sonra emniyet kemerleri dirençle kandırılır, patlamış air bag en iyi ihtimal tamir ettirilir vs vs. Ondan sonra 1 parça değişen bir boyalı diye satarsınız. Onca para veriyorsun kaskoya, kaza sonrasında her şeyi orijinal yaptıralım diyerek. Ama kaza sonunda gidiyorsun hasar çok çıkmasın diye sanayide çıkmalarla halletmeye çalışıyorsun. Sonra insanlar hasar kayıtsız değişenli araçları pert gözüyle niye bakıyor diye ortalıkta dolaşıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chapoo C kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• Gelişmelerden sizleri haberdar ederim, yazan destek olan herkese çok teşekkürler yarın servise gideceğim

• Ankaferd16 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

Arka çamurluk onarım,

İki kapı ve ön çamurluk değişim

koltuk içi air bag

koltuk döşeme onarım

ön davlumbaz

işçilikler vs derken

50-60 bin harasınız var. Aracınızın rayiç bedelinin %50si bile etmez bu hali ile çok büyük olasılıkla onarım verilir. Şasede veya direklerde bir işleme ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum.

Artı karşı tarafın değer kaybını da eklemek lazım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • maşallah diger arabada nerdeyse hiç hasar yok

• cıtır hasarlı bu .sürtmeden dolayı boyanıcak muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaferd16

Çok teşekkürler

arkadaşım airbag patlamamış sadece kaporta hasarı var araçta yetkili servisinde takacağı kapı clio kapısı sanayide yapılacak kapı da clio kapısı yetkili servis araca 30.000 tl hasar yazacak sanayi 8.000 9.000 tl yazacak

he benim görüşüm keşke yetkili servis e gitse sağ 4 parçayı orjinali ile sök tak yapılsa hasar kaydından boyadan bana ne fabrikadan geldiği gibi takılmış olacak ama bizim insanımız oouvv hasar kaydı mı var oovvv boya hele hele değişen ovvvvvv

edit: yan koltuk hava yastığı acılmış şimdi fark ettim özür dilerim sadece kaporta hasatı var zannediyordum. o koltuk orjinal servisinde orjinal ile değişecek ve aynı şekilde kemer gaz kutusu tekrardan yenilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 11 Nisan 2021; 17:15:3 >

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Dosta gider mi peki hocam

• quote:

Ben yanında oturuyordum. Arkadaşım dediğim de evleneceğim insan.

kaza raporu ne cıkarsa rağzı olucaksınız.eger polis suclu sizsiniz dediyse sizsinizdir. kimnilir 4 yola nasıl cıktı. veya hic hız kesmedi.sizi gec ben diger aracı merak ettim.cunku magdur onlar onlara yazık olmustur.

Airbag açtı ve direkle ilgili işlemde yapılacaksa sizden rica ediyorum aracın içini bol fotoğraflayın. Aracı yarın bi gün satarken alıcının ahını almamış olursunuzz

Sıfır araç almışsınız eğer tamirat ücretini karşılayabiliyorsanız binin clio 5 çok güzel araçtır. 160-180 gibi hızlara çıktığımda bile bana inanılmaz güven vermişti. Sonuçta yetkili serviste değişim yapılacak ve airbagler bir sonraki kazada garanti açılmış olacak.

Ben bunun tamirini karşılayamam diyorsanız o zaman kendi bildiğiniz yolu izleyin. Bu devirde sıfır araç kolay alınmıyor malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

kaza raporu ne cıkarsa rağzı olucaksınız.eger polis suclu sizsiniz dediyse sizsinizdir. kimnilir 4 yola nasıl cıktı. veya hic hız kesmedi.sizi gec ben diger aracı merak ettim.cunku magdur onlar onlara yazık olmustur.

Alıntıları Göster

Sizi anlayamıyorum sokak arasında 80-90 hızla gitmek kavşakta hız kesmemekle mağdur olduklarını söylüyorsun adam frene dahi basmadı çünkü önüne bakmak yerine telefonla konuşuyordu. Kurallar gereği evet muhtemelen suçlu biz bulunacağız ama adil bir değerlendirme olsaydı en azından %50 onlar da suçlu bulunurdu. O yolda biz değil de bir çocuk olsaydı, senin çocuğun olsaydı aynı şekilde konuşabilecek miydin, o dörtyola normal hızda girdik neredeyse geçişimiz tamamlanıyordu, sadece aracı göremedik çarpmadan önce gördük sadece. Boş yorumlarınızı alıp gidebilirsiniz beyfendi.

Hocam kaza yerindeki dükkanlara, apartmanlara filan bir bakın. Güvenlik kamerası varsa diğer aracın çok hızlı geldiğini ve telefonla meşgul olduğunu kanıtlayabilirsiniz belki.
  • Sigorta şirketi arabayı ihaleye çıkarır. Sigorta şirketi kendi karını düşünür.

Cebinden çıkacak tamir parasından daha iyi bir fiyata araç satılırsa perte çıkarır geçen ay başıma geldi. Geçmiş olsun.

• Sizin arabada yetkili serviste rahat 40 bin masrafı var arada bir rakam sigorta ihaleye çıkarıp şansını deneyecek satışla hasarı toplayacak arabanın parasını geçerse ağır hasatlıya ayırıp siz arabanın kazalı parasını buldukları müşteriden kalan aradaki parayı kaskodan alacaksınız isterseniz kaskodan para aldıktan sonra başka bir yerede satabilirsiniz veya kendiniz yaptırabilirsiniz.

Octavia ise ağır hasarlı olur çünkü tamir masrafı 100 bini bulur, kazalı haliyle 300 bile eder 100 bine tamir edeceklerine daha az ekleyip ağır hasara ayırırlar kaskonuz karşı tarafı ödemeye rahat yeter çünkü octavia 400 bin değil satıldıktan sonra arada kalan para ödenecek

• Serviste yaptırırsanız pert, dışarda yan sanayide yaptırırsanız yapar geçerler. Hava yastıklarını dikerler vs, ucuzundan ve sağlıksız yaparlar.

• quote:

Gelişmelerden sizleri haberdar ederim, yazan destek olan herkese çok teşekkürler yarın servise gideceğim

"Yeni araç klozu"nu devreye sokun, aracı sigorta şirketi perte çıkarır, siz araç bedelini nakit olarak alırsınız.

Yüz tane yorum yazılmış boşu boşuna 

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

"Yeni araç klozu"nu devreye sokun, aracı sigorta şirketi perte çıkarır, siz araç bedelini nakit olarak alırsınız.

Yüz tane yorum yazılmış boşu boşuna 

Alıntıları Göster

Bu o kadar kolay mı ki hocam

• Kadınlara güvenilir araba verilmez bu sana ders olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Airbag açtı ve direkle ilgili işlemde yapılacaksa sizden rica ediyorum aracın içini bol fotoğraflayın. Aracı yarın bi gün satarken alıcının ahını almamış olursunuzz

Sıfır araç almışsınız eğer tamirat ücretini karşılayabiliyorsanız binin clio 5 çok güzel araçtır. 160-180 gibi hızlara çıktığımda bile bana inanılmaz güven vermişti. Sonuçta yetkili serviste değişim yapılacak ve airbagler bir sonraki kazada garanti açılmış olacak.

Ben bunun tamirini karşılayamam diyorsanız o zaman kendi bildiğiniz yolu izleyin. Bu devirde sıfır araç kolay alınmıyor malesef

Adamda kasko var zaten tamirin karşılayamamak ne alaka?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.