Şimdi Ara

sizce bu sıcaklıkta OMLET pişirebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb senelik izin dolayısıyla yaklaşık 20 gündür evdeyim bilgisayarı kurcalarken anakartımın ısısının 115 derece olduğunu farkettim hemen fanları kontrol ettim bi sıkınntı olmadıgının görüp hepsini temizledim fakat ısısda tek bi oynama yok
    sizden anakartımın ısısısnın neden bu kadar yüksek oldugunu ve çözümü hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum
    şimdiden herkese teşekkürler

sizce bu sıcaklıkta OMLET pişirebilirmiyim

• Bırak yumurtayı artık ocak falan kullanmana gerek yok. Kışında doğalgaz kullanmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 14 Ağustos 2012; 17:30:21 >
  • Üstüne çayda demlersin
  • Benim anakartın üzerindeki bir sensör de (hangisi bilmiyorum) 120C'yi geçiyordu geçen yaz. İşlemciye özel soğutucu taktım ve kasa fanlarını yeniden düzenledim, ancak o şekidle 80'den aşağı indi.
  • kışın doğalgaz kullanmayacağıma sewindim de yazın uzun süren download larda tüpü pardon pc yi açık bıraktığımdan dolayı ewi yaklamayalım
    şaka bi tarafada çözüm nolucak
  • İçini toparla soğutma parçalarını değiştir.
  • onda bir yanlılşlık var 115 derece anakart mı olur eriyim dökülmesi lazım o sıcakta farklı programlar deneyerek baktın mı ısıya
  • hocam 2 tane programla baktım warsa onerebileceğin onlada bakabilirim
  • ısı sensöründe bir arıza olabilir çalışırken elinle dokunup baktınmı
  • Kuzey köprüye bi dokunmaya çalış,bi fikir verir.
  • O sıcaklıkta her türlü yemek pişer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hercu -- 15 Ağustos 2012; 7:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

ısı sensöründe bir arıza olabilir çalışırken elinle dokunup baktınmı

Bikere oyle bi cahillikte bulundum
    Parmagim 3. Derece yanik
    Yook neyi merak ediyorum biliyomusunuz bu haywan bu sicaklikta nasi buhar olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın ısı sensörlerinde sorun olabilir, gerçek bir sıcaklık değeri değil bu yüzden rahat olun, aynı problemi 775 soket P5KC Asus kullanırken yaşamıştım, Çizgi Elektronik ile görüştüm ve sorunu onlar aracılığı ile çözmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Anakartın ısı sensörlerinde sorun olabilir, gerçek bir sıcaklık değeri değil bu yüzden rahat olun, aynı problemi 775 soket P5KC Asus kullanırken yaşamıştım, Çizgi Elektronik ile görüştüm ve sorunu onlar aracılığı ile çözmüştüm.

hocam ısı sensörü arızalı olabilir
    peki parmağımı yakması oda psikolojikmi diyosunnuz
  • hocam su koy kaynarsa pc'deki değer doğru kaynamıyorsa yanlıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.