Eskisini bir abime satacagim zaten msn internet amacli kullanacak ve yeterlidir onun icin. ve ben oyun icin aliyorum pcyi. sizce eskisini satip uzerine bir miktar ekleme yaparak yeni sistemi almalimiyim yoksa elimdeki sistemi upgrade mi yapmaliyim. (upgrade pahali oluyor - anakart, cpu, ram, ekran karti, monitor, vs vs.)
8500 ekran kartı yeni oyunlarda yeterli gelmeyecektir.Bence 20" monitör için hd4850 ii gider diğer bileşenler ii gibi.
Son oyunlar dediğiniz zaman sadece ekran kartı için ciddi para ayırmanız gerekiyor ki siz monitörü de 19 üstü seçmişsiniz. Yani oyunları 1680x1050 de oynayacaksınız. O yüzden ekran kartı için arkadaşında dediği gibi en az 9800GTX+ ya da 4850 yi düşünmelisiniz. Tabi daha üstü daha iyi olur. 8500 ekran kartıyla da son oyunları oynarsınız lakin en düşük ayarda.
20" MONİTOR İÇİN GTX260 TAN AŞAĞISI OLMAZZZ
Bence Sapphire in hd4850 ekran karti almalısın gercekten f/p Cok cok iyi bir kartwww.netteenucuz.com bu siteye bi bak istersen fiyatlar bayaa iyi
Bu arada yeni sistemin anakartı ne olacak.
Anakartı da yazarsan yardımcı oluruz Ekran akrtı olarak 4850 düşünebilirsin,amam 3000 serisine ineceksen Nvidia Chipset tercih etmelisin
anakarti bilmiyorum acikcasi ne marka oldugunu. internetten bakmistim bilgisayara. ekran kartini zaten degisebilirim sorun deil ama anakartin sli teknolojisini kaldirip kaldirmadinigi bilmiyorum. dedigim gibi sorduktan sonra yazarim. bu arada Quad CPU kullanmadim hic. yeterince hizlimidir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme