Şimdi Ara

Sizce Bu Sistem Son Oyunlar Icin Yeterli Olabilecekmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eski bilgisayarimi satip yeni birtane almayi dusunuyorum. fiyat olarak 500 sterlin harcayacam.

Eski Sistem.

Pentium 4 3.00 GHz CPU
    1.5 GB Ram
    250 GB HDD
    nVidia 8500 512 mb Grafik Karti

17' TFT Monitor
    2.1 Ses Sistemi

Yeni Alacagim Sistem Ise

Intel Core 2 Quad Q6600 Processor
    (2.40GHz, 1066MHz FSB, 8MB Cache)
    3GB RAM
    500 GB HDD
    nVidia 8500 512 mb Grafik Karti

20' TFT Wide Screen Monitor
    5.1 Ses Sistemi

Eskisini bir abime satacagim zaten msn internet amacli kullanacak ve yeterlidir onun icin. ve ben oyun icin aliyorum pcyi. sizce eskisini satip uzerine bir miktar ekleme yaparak yeni sistemi almalimiyim yoksa elimdeki sistemi upgrade mi yapmaliyim. (upgrade pahali oluyor - anakart, cpu, ram, ekran karti, monitor, vs vs.)

• 8500 ekran kartı yeni oyunlarda yeterli gelmeyecektir.Bence 20" monitör için hd4850 ii gider diğer bileşenler ii gibi.
  • Son oyunlar dediğiniz zaman sadece ekran kartı için ciddi para ayırmanız gerekiyor ki siz monitörü de 19 üstü seçmişsiniz. Yani oyunları 1680x1050 de oynayacaksınız. O yüzden ekran kartı için arkadaşında dediği gibi en az 9800GTX+ ya da 4850 yi düşünmelisiniz. Tabi daha üstü daha iyi olur. 8500 ekran kartıyla da son oyunları oynarsınız lakin en düşük ayarda.
  • 20" MONİTOR İÇİN GTX260 TAN AŞAĞISI OLMAZZZ
  • Bence Sapphire in hd4850 ekran karti almalısın gercekten f/p Cok cok iyi bir kartwww.netteenucuz.com bu siteye bi bak istersen fiyatlar bayaa iyi
  • Bu arada yeni sistemin anakartı ne olacak.
  • Anakartı da yazarsan yardımcı oluruz
    Ekran akrtı olarak 4850 düşünebilirsin,amam 3000 serisine ineceksen Nvidia Chipset tercih etmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakarti bilmiyorum acikcasi ne marka oldugunu. internetten bakmistim bilgisayara. ekran kartini zaten degisebilirim sorun deil ama anakartin sli teknolojisini kaldirip kaldirmadinigi bilmiyorum. dedigim gibi sorduktan sonra yazarim. bu arada Quad CPU kullanmadim hic. yeterince hizlimidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.