Şimdi Ara

Sizce Bu Telefonun Sorunu Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

64 Gb 4S baya ucuz geldi bana. Ne gibi bir sorunu olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhone 5C -- 31 Temmuz 2014; 23:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple bi baksın 😃

@Apple-Apple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 31 Temmuz 2014; 23:15:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç tuşu veya orta tuşta sorun olabilir onun dışında pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.
    Ekranı değişmiş olabilir, resimde kamerası biraz ezilmiş gibi duruyor.
    Ama hiçbir sorun da olmayabilir adama ara bi ne var ne yok neden satıyo sor bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Güç tuşu veya orta tuşta sorun olabilir onun dışında pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.

İstanbul'da olsam mutlaka görür incelerim ama başka şehirdeyim. Olmadı arkadaşı yönlendiririm de adam iteleyip kurtulacakmış gibi bir his var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 5C

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Güç tuşu veya orta tuşta sorun olabilir onun dışında pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.

İstanbul'da olsam mutlaka görür incelerim ama başka şehirdeyim. Olmadı arkadaşı yönlendiririm de adam iteleyip kurtulacakmış gibi bir his var.

Ben daha böyle ilan açıklaması okumadım. Ya adam zengin 200-300 lirayı önemsemeyecek, uğraşamayacak biri yada hatalı telefon çaktırmadan itelemek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 31 Temmuz 2014; 23:26:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.sahibinden.com/173673939

Ekran açıkken çekmemiş soket kırıktır!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

http://www.sahibinden.com/173673939

Ekran açıkken çekmemiş soket kırıktır!!!

Muhtemelen. Göz boyamak için elden teslim yazmış olabilir yada telefonu görmek istediğinde şu an şarjı yok falan der.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 64 gb olma şhtimali yok ayarlardan göstermeli

• Antalya için konuşayım dolandırıcısı en bol memleketten birisi internette hele aynı ilde değilseniz öyle önce havaleye sakın bulaşmayın,elden kontrol ederek herşeyini satın alın,icloud muhabbetini vs. hepsini birlikte yapın deneyin test edin oyun oynayın video çekin resim çekin giriş çıkış portlarını tuşlarını wifi 3g hepsini vs. yoksa sakın bulaşayım demeyin.
  • Muhtemelen yurtdışı bu cihaz 'her kartla çalışır'dan onu anladım ben. Eğer yurtdışından gelme cihaz ise kaydı olmayabilir. Kutusu aksesuarları olmayabilir.

Arayın konuşun hocam bilgi alın telefon hakkında başka türlü sorunuzun doğru bir yanıtı almak zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4s ve 4.7 inch ekran? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.