Şimdi Ara

Sizce bunu kaça çekebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tm ciyim kısacası ygs de ayvayı yedim.Sizce günde 6-7 saat çalışarak (ya da ne kadar gerekiyosa ) en fazla kaça çekebilirim bu sıralamayı.Matematik temelim de var.Ciddi cevaplar bekliyorum arkadaşlar.
     Sizce bunu kaça çekebilirim? Sizce bunu kaça çekebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjedugh1 -- 23 Mart 2015; 9:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş normal bir çalışmayla 40 bine çekersin ama edebiyat ve matının sağlam olması lazım ayrıca geometride yaparsan rakiplerine karşı avantajın olur

• Hocam çok sıkı çalışarak böyle yemeden içmeden en fazla kaç olur onu merak ediyorum.Bi 10k içine giremezmiyim sizce?

• Ne 40 bini 20 ye çekersin tm de çalış sen

• Hocam normal bir çalışma dedim maksimum demedim tm de gerçekten sıkı çalışırsan 50'ye yakın edebiyat yaparsan diğerleride sağlamsa 10 bine çekersin

• Hocam digerleride saglam olmasi icin en az ne kadar yapmam lazim .mat geo ve cog u

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40 bin diyen sabah çayı fazla kaçırmış

35 matematik 15 geometri 50 edebiyat 20 coğrafya yapsan tm-3 10-12k gelir
  • e80K'dan 3K'ya 50K'dan 2K'ya çeken vardı.

40+ Mat
    20+ Geo
    45+ Edeb
    20+ Cog

Yaparsan çok rahat ilk 10K gelir. Hatta ilk 5K'yı zorlarsın. 70.000 kişinin 45-50K sı sayısaldır zaten..

• Hocam şimdi çalışmaya başlasam hepsine ilk 10k hatta daha da abartarak ilk 5k girme ihtimalim varmı?

• Peki 118bin 25-27bine çekmek ütopik mi olur? Gecen sene 305ten 77bine çekmiştim (tmyim)

• Up

• Up up up

• Amma abartmışsın sen de ha 500 bin filan sandım yazdığını görünce 80 bin nedir ki ya ilk 10 bine bile çekilir büyük çaba sarfedersen
  • Hocam sağolun biraz rahatladım ama yone de bekledigim sonuç degil bu.Sizce ilk 10 k için nasil bir calisma sureci izlemem gerekiyor.Hangi derslere agirlik bereyim ve gunluk ne kadar calisayim veya bir dersten kac kaynak.bitireyim.Bu gibi seylere cevap verirseniz super olur

• bjedugh1 B kullanıcısına yanıt
    Dilim döndüğünce cevap vereyim. Sıkı bir çalışma gerekiyor bunu sen de biliyorsundur zaten. Ağırlığı Edebiyat ve Matematiğe vermek gerekiyor haliyle, ancak coğrafya ve geometriyi de tamamen boşlamamak lazım. Matematik için Fem Simetri, Edebiyat için Güvender(biraz uzun ve ağır, başka alternatifler bulabilirsin) kullanabilirsin ayrıca Limit El Kitabı da baya iyimiş okuduğuma göre. Unutma Lys'de önemli olan soru tiplerini öğrenmek bolca da soru çözmen lazım, forumda baya var bu iyi soru bankalarını paylaştıkları başlıklar oradan bulabilirsin. Günlük çalışma süresi de kişinin mental yapısına göre değişir, bir program yap kendine uyacak şekilde ve ona göre ilerle. Benim söyleyeceklerim bunlar, başarılar dilerim, umarım hedefine ulaşabilirsin.
  • Sağolun hocam vakit harcayıp.yorum yaptiginiz icin dediklerinizi.dikkate alacagim

• Arkadaslar kaynak tavsiye edecek olan varmi geo mat ve coğ dan.Fem simetri mat sizce.nasil iyimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.