Şimdi Ara

SİZCE DÖNER MI ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baylar 6 aylik bi ilişkim oldu.Aradigim kızı buldum diyordum.Ilk 5 ay çok güzel gitti.Kendimi kastım sevmek için. En sonunda deli gibi sevdim.Ama son 1 ay kavgalarimizi sıklasti.Kiz arkadaşımı çok sıktim.Daralttim.Okul açılınca ayrılmaya karar verdim.Bunu söylerken yanımdan kaciyordu.En sonunda ağladı bende dayanamadım vazgeçtim.Aksami bekledim sahile gidip konuştuk.Yani konuştum.O birsey demedi.En son yarın konuşuruz dedi.Ertesi gün ettiğimiz kavgaları unutmak yeni kafayla gelmek istediğini söyledi.Yani ayrıldı.Seviyorum da dedi.Bnde ikna etmeye çalıştım olmadı.2 gün konuşmadık.2 gün sonra aradım yeni bi başlangıç için konuşalım dedim.Olur dedi.O hep sınırlı olmadan şikayetçiydi.Cunku babası sınırliydi.Ona benzediğini söyleyip ayrılmıştı.Neyse konuşmaya gittiğimde yine sinirlendim buda sen değişmiceksin dedi bu sefer vedalaştı.Sonraki 5 gün yine konuşmadık.Dogum günümde bana verdiği fotoyu götürdüm.Belki yumuşar diye.Bunu bana niye veriyorsun dedi.Bnde sinirlendim yirttim fotoyu.Orada bişey demedi.2 saat sonra sınıfa gelip ona aldığım çiçekteki notu verip bidahasi yok tamamen bitti.Sevmiyorum seni dedi.Nefret ediyorum dedi.Aksaminda tekrar konuştum. Sevmiyorum diyordu.Seviyorsun biliyorum.Ama üzüldugunu gordum.Bidaha karşına cikmicam dedim.Soz dedim.Son kez sarıldim.Kalbi çıkacak gibiydi.Goz bebekleri kocaman olmuştu.Oylece veda ettim.2 gün sonra arkadaşına araştırdım.Bidaha imkansız demiş.Sizce nolur.ilk sevgilisiyim bu arada.Hersey de ilkiyim. Zamana birakicam da sizce nolur gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence çiğköfte
  • Bosver doneri tavuk pilav en iyisi

• iskender varken ne doneri ne pilavi

• dönerse döner dönmezse köfte kardeşim

• Beyler ciddi sonra tassagim yapariz

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupbyrs

Beyler ciddi sonra tassagim yapariz
    '' Kiz arkadaşımı çok sıktim.Daralttim ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 9 Ekim 2015; 20:53:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce giderim var mıdır?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiz arkadasini cok sikip daraltmamalisin biraz rahat birak kizi

• Seviyosan niye üzüyosun kızı

• Biz kız bulamıyoruz adam bulduğu kızı kovmuş sonra geri istiyor lükse bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler ciddi sonra tassagim yapariz
    tantuni iyidir boşver döneri
  • Dönerse senindir biz pide söyledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

Allahtan birini ı yapmis

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

Allahtan birini ı yapmis

Alıntıları Göster
    Umarım dönmez kendisi için hayırlı olur
  • gideree gitsindonerse senindir derler

gwcmis olsun zamana birakin. o da kendini sizi sevmedogine ikna etmeye calisiyodur ama beceremeyijce umsrim donecrktir

not beyler tel dustu kalibrayon bok oldu kusura bakmayin

• Bir daha asla olmaz demiştik biz. Ama çok severken döndük birbirimize.
    Şunu unutma ama ilişki koptuysa eski sağlamlığı yakalamak çok zor. Hatta imkansız. Ayrılmadan önce çok iyiydik biz, ayrıldık ve şu anda hiç eski hevesimde değilim. Sadece o üzülmesin diye onunla birlikteyim gibi bir şey. Vur müziğe unutmaya çalış bence.

• Hem kızla barışmaya çalışıyorsun hem de her hareketinde bir şeyleri bozuyorsun. Hani bir tarafınla dağları devirmek sözü vardır ya, heh tam onu yapmışsın işte. Kıza fotoğraf götürüp sinirlenip yırtmak ne? İyi dayanmış valla kız bu kadar yaptıklarına. Sinirlerini kontrol edemiyorsan senin gibi sinirli birini bulacaksın. Belli ki kızı çok üzmüşsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Hem kızla barışmaya çalışıyorsun hem de her hareketinde bir şeyleri bozuyorsun. Hani bir tarafınla dağları devirmek sözü vardır ya, heh tam onu yapmışsın işte. Kıza fotoğraf götürüp sinirlenip yırtmak ne? İyi dayanmış valla kız bu kadar yaptıklarına. Sinirlerini kontrol edemiyorsan senin gibi sinirli birini bulacaksın. Belli ki kızı çok üzmüşsün.

Baskan arkadaslara olmaz bidaha demiş ama twitter instagram telefonda falan hala varım.3 gün önce benim yüzümden arabasını kaçırdı.Bende eve geçince mesaj at dedim attı.Sonra aradığında acıyor ama ters bi şekilde normal olarak.Seviyor musun diye sormuş arkadaş bugün bilmiyorum demiş.Ondan başka seven bulamazsın demiş.Biliyorum demiş.Yarin cafede buluşma ayarlayıp konuşmak istiyorum sizce mantıklı mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Hem kızla barışmaya çalışıyorsun hem de her hareketinde bir şeyleri bozuyorsun. Hani bir tarafınla dağları devirmek sözü vardır ya, heh tam onu yapmışsın işte. Kıza fotoğraf götürüp sinirlenip yırtmak ne? İyi dayanmış valla kız bu kadar yaptıklarına. Sinirlerini kontrol edemiyorsan senin gibi sinirli birini bulacaksın. Belli ki kızı çok üzmüşsün.

Baskan arkadaslara olmaz bidaha demiş ama twitter instagram telefonda falan hala varım.3 gün önce benim yüzümden arabasını kaçırdı.Bende eve geçince mesaj at dedim attı.Sonra aradığında acıyor ama ters bi şekilde normal olarak.Seviyor musun diye sormuş arkadaş bugün bilmiyorum demiş.Ondan başka seven bulamazsın demiş.Biliyorum demiş.Yarin cafede buluşma ayarlayıp konuşmak istiyorum sizce mantıklı mi

Alıntıları Göster
    Olmazsa kebap söyleriz.

• Bence adana yada kokoreç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.