Arkadaşlar evden kendim çalışıyorum. Şu an durumum bu şekilde. Net olarak tyt'den 80-90 arası netlerdeyim. AYT Bazında ne durumdayım gerçekten hiç bilmiyorum. Deneme de çözmedim eksiğim çok olduğu için. Lütfen gerçekçi olun, şu anki durumumu nasıl değerlendirirsiniz? İyiyse iyi, kötüyse kötü. Hep tek olduğum için başka insanlardan biraz yorum duymak istiyorum açıkçası. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizce durumum nasıl lütfen gerçekçi olun

-
-
DAAAYI DAYI SEN NAPIYORSUN GÖZÜNÜ SEVEYİM HER BRANŞTAN 3-4 KAYNAK BİTİRMEK NE!
Sen konuları yetiştiremicen, yeteri kadar deneme çözemicen kazanamican demedi deme.
-
LA YOK HEPSİ KAYNAK DEGİL ONLARİN. O tiklerden bir tanesi youtubedan video bitirdiğimin tiki,
tyt de 1 kitap bitirdim hepsinden onun tikleri de var etti 2
aytde de 2şer kaynak var tekrar testleri için de ayrı bir sekme açtım hangi kitabın tekrar testlerini çözüp çözmediğimi anlamak için
bana şu anda genel konuları yetiştirip yetiştirememe sorunu önemli. günde ortalama 6-8 saat arası çalışıyorum. bir gün konuları yetiştiririm ez diyorum sonraki gün nasıl yetişecek aw diyorum.
-
kimya biyo hallolur da mat fizikte hızlanman lazım
-
Hocam sen tıp okuyordun galiba , aytde ders ders kaç kaynak bitirmiştin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hedefin ne falan onları da yazsaydın keşke , ama bence iyi durumdasın.
Hocam ilk 20k istiyorum istiyorum şu anda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Feni rölantiye al, mata yoğunlaş. En temel konularda eksiğin var. Ben eski mezun olduğum için tam soru sayılarını bilmiyorum ama lti ve trigonometri bilmeyen adam imkanı yok 20-30k yapamaz. Hala fazla vaktin var rahat ol ama kaybedecek vaktin yok.
-
güven eksikliğin var
-
En temel konular dediğiniz hangi konular hocam? Bu hafta trigonometriye başlayacağım, şu büyük konuları halledersem matın düzeleceğini düşünüyorum. Artık dediğiniz gibi ayt feni biraz daha geri alıp mat yoğunlaşacağım.
2. Sorun olarak ise 2. kaynaklara geri dönmede sorun yaşıyorum. Konu çalışıyorum okey, sorularını çözüyorum o da okey fakat iş bir süre sonra tekrar etme ve 2. Kaynak çözme kısmına gelince hala bir türlü oturtamadım. Hepsi yarım yamalak oldu yani. Bu konu hakkında bir fikriniz var mıdır acaba
neden öyle dediniz
Mümkünatı var ama mat abanman lazım hardcore
mat 2 fkb birer geo analitik fasikülü apotemi
-
Tesekkurler hocam sağolun
Bahsettiğim kısımlar lti ve trigonometri. Bizim dönemimizde soruların en az yarısı oradan geliyordu alan sınavında.
2. sorunu ben de zamanında yaşadığım. Bunun ana sebebi sanıyorum ki sadece konuyu tamamlayıp yanına tik atma odaklı çalışıyorsunuz. Tikleri gördükçe de içsel bir rahatlama yaşıyorsunuz. Kısa süreli bir vicdan rahatlatma yöntemi sadece. Onun yerine gerçekten önemli olan konuları yavaş yavaş çalışıp hemen arkasından sorularını çözmeniz gerekiyor. Çünkü konuya hızlıca göz atıp öğrendim sandığınız bilgiler bir sonraki bilgi geldiğinde kafanızdan uçuyor. Bilgiyi ne kadar kısa sürede öğrenirseniz o kadar az kalıcı olacaktır. Sadece giriş düzeyindeki testleri çözmeyin, ileri seviye testleri çözmeyi de deneyin. İleri derken, çok ekstrem noktalardan da bahsetmiyorum, çünkü bazı kaynaklar bu işi abartıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X