Şimdi Ara

SİZCE ERTELENECEK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyy virüsten korkan kardeşlerim(!) biliyorum ki %90 nız virüsten zerre korkmuyor daha fazla çalışmak için 1 ay daha istiyor keşke 1 yıl boyunca yan gelip yatmasaydınız da çalışsaydınız. Unutulmasın ki bu sözlerim %10luk dilimdeki gerçekten evindeki insanları ailesini düşünenlere değil. Bence sınav ertelenmeyecek ama ertelenirse diğer seneye ertelensin hem virüs de çıkar hayatımızdan sıfır riskle gireriz dimi kardeşlerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam ders konusunda benim adıma haksızsınız gelelim ailemizin sağlığı..ben sınavdan hemen sonra memlekete hasata gideceğim dedemin tarlasına yardıma kenisi 70 yaşında eşi 65 dedemin annesi yaşıyor ve 90 yaşında şimdi ben bunların yanına nasıl gidebilirim ? Msüye girdim yks'ye gireceğim onların ölümüne sebep olmak ister miyim?
  • hocam ders konusunda benim adıma haksızsınız gelelim ailemizin sağlığı..ben sınavdan hemen sonra memlekete hasata gideceğim dedemin tarlasına yardıma kenisi 70 yaşında eşi 65 dedemin annesi yaşıyor ve 90 yaşında şimdi ben bunların yanına nasıl gidebilirim ? Msüye girdim yks'ye gireceğim onların ölümüne sebep olmak ister miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Con Arbakıl -- 16 Haziran 2020; 16:49:35 >
  • dr serdar savaş ertelenmeli diyorsa sizin görüşünüz önemli değil
  • rotekampfflieger R kullanıcısına yanıt
    Diyosun ki az daha kasayım fazla yattım ha ayrıca dr serdar savaş emin ol 1 ay sonrasına ertelenmesini istemiyordur

alnından öpmek istiyorum bu yorumu ya.
  • Hayir

• Soyle de bi durum var cidden toplum sagligi dusunuyorsa bu tarih agustos eylul degil seneye hazirani bulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu gece açıklanırmı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avrupada kötü örnek olarak gösterilen İtalya bile günlük vaka sayılarını 300'e düşürdü. Ertelenip 200 civarı vakaları görmek en mantıklısı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yandın Güzel İnsan -- 16 Haziran 2020; 16:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 1hafta ertelerler gaz almak için
  • Yandın Güzel İnsan Y kullanıcısına yanıt
    Yav aynen oyle kardesim ya Milletimiz aslinda bakmayin biz Pandemiyi Avrupadan cok daha iyi yonetiriyoruz vb havalari yapiyorlar Italyayi Ispanyayi Ingiltereyi ornek verip bizim daha iyi yonettigimizi belirten milletimiz suanda acip bi baksin Turkiye mi daha iyi yonetiyor Avrupa ulkeleri mi ? Italya suanda gunluk 300 vaka tespit ediyor ve test sayisi da bizimkiyle cok yakin Ispanyada ise 500 vaka tespit ediliyor gunluk Bizde suanda 1600e dayanmis durumda Simdi biz mi iyi yonetiyoruz onlar mi ? Adamlar senenin en kapsamli 3 sinavini yapmadan Normallesme Surecini baslatiyorlar Ben 19 yasimda bu zorlu sureci atlatmak adina bunun yanlis bir adim oldugunu dusunebiliyorum sevgili devletimiz dusunemiyor Soylenecek soz kalmadi artik ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 16 Haziran 2020; 16:57:30 >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Başkomutan Erdoğan sınavı bir ertelese de hepimiz rahatlasak.

• Valla ertelenmesi taraftarı değilim. Girip çıkalım şu lanet sınavdan. Çalışmaktan çok sıkıldım artık hayatıma dönmek istiyorum.
  • keşke sen de mezuna kalmak yerine kendi senende çalışsaydın da 2. seneden sonra bi iki ay daha beklemek bu kadar zor gelmeseydi

ben inş ertelenmez de mezuna kalıp kalmayacağım bir an önce belli olur istiyorum ama sağlık açısından korkuyorum.
  • Danıştaydaki davada taraflar ifadeleri vermiş. Sınavı neden geri aldıklarına dair açıklamalar da yapılmış. Komik olansa ösym bizim olayla alakamız yok diyor. İyi partiyle yök vs atıyor şuan.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/osym-ve-yok-suskunlugunu-mahkeme-savunmalarinda-bozdu-gerekce-belli-oldu-5877991/

FADKSLŞFASKŞFA ÖSYM açık açık söylemiş yök şaşırttı neden dürüst değiller acaba ?
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    abi güneyde iller 50 derece olacak diyor FKADŞLFKADŞLFADŞL

bre gavat ertelendiğin zaman düşünmedin mi bunları savunmaya bak
    Bir de 30 dakika verdik barajı düşürdük demeleri yok mu. Acaba Erdoğan danıştaydan önce karar açıklamak için mi yarınki kabineyi beklemedi? Ya da ben hayalperest bir manyak mıyım?

maske, öksüren adaylar, virüs taşıyan asemptomatik adaylar ve genel olarak adayların mental sağlığı tüm Türkiye'de öğrencilere sorun yaşatmıyor mu.
    Kabineyi beklemedi derken, reyis bugün açıklama mı yapacak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.