Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kartım vodo0 3 3000. Efsaneydi. Bir çok arkadaşda yazmış zaten.
  • 8800 GT, HD4850

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd 5970 bana gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32mb Diamond Monster 3D Vodoo II

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ?

O dönemleri yaşayanlar bu kartın piyasadaki tek tük diğer kartlara nazaran ne derece kuvvetli olduğunu hatırlar. Herkesin hayali olup herkesin 2-4mblık kartları kullanabildiği bir dönemdi, konudaki arkadaşların çoğunun yaşı tutmaz bilmeye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 1 Ağustos 2016; 8:03:13 >
  • Kim ne derse desin gt8800 ve hd7790 en efsane iki ekran kartıdır.
    Zamanında 230 liraya aldığım 7790 hala yeni çıkan oyunları canavar gibi oynatıyorsa ben bu karta efsane derim. Güç tüketimi az, sessiz, serin, performansı ve oc kapasitesi yüksek.
    8800gt yi açıklamaya gerek yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

32mb Diamond Monster 3D Vodoo II

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ?

O dönemleri yaşayanlar bu kartın piyasadaki tek tük diğer kartlara nazaran ne derece kuvvetli olduğunu hatırlar. Herkesin hayali olup herkesin 2-4mblık kartları kullanabildiği bir dönemdi, konudaki arkadaşların çoğunun yaşı tutmaz bilmeye..

Ahh ahh.İstanbul dan Adanaya getittirmiştim.Tam 1 ay satan yer aradım.O zaman ki bilgisayarcıların çoğu anlamıyodu bile 3dfx dediğim zaman.Ve fifa 98 road to world cupta çıkan o 3dfx yazısı karlı zemin i ilk gormem.Daha sonra Turok almam ilk 3dfx ile çalışan fps o muhteşem grafikler Bir dinazorun anıları...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

ATI Radeon x1600 pro zamanında neden bu kadar parayı bi ekran kartına veriyoruz ki demiştim ama 6 sene boyunca hiçbir oyunda beni yarıyolda bırakmadı o bilgisayarı satacaktım ama satmaya elim gitmedi o ekran kartı yüzünden

6 yıl oyun oynamadın demek.

O kartın üst modelini kullandım ben de. Yarı yolda bırakacak çok oyun vardı.

• 8800GTX diyeyim ben de bari. ATInin bu kartı geçecek tek kart çıkartması için 3 nesil ve 2 seni gerekti (2900-3800-4800). Crysis'ten önce çıkıp Crysis oynatan kartlardı bunlar
    Hatta AMD'nin ATI'yi alabilmesini sağlayan kartlardandı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 1 Ağustos 2016; 9:31:27 >
  • 8800 gt ve 8800 ultra iyiydi, forumda çok konuşulmuştu, fakat 8800 ultra biraz ulaşılmazdı. Haliyle 8800gt daha fazla tuttu.

Fiyat performans olarak aklımda kalan 5770. İlk DirectX11 'e sahip Ati kartlardı 5 serisi. Bende de 5870 vardı. Çok güzeldi bee

Bu arada en büyük hayal kırıklığı bence: Gtx480 ve Gtx470 idi. Çok büyük beklenti içerisindeydik, kartlar bir çıktı 80+ derecelerde çalışıyorlardı. Bu seride bir tek gtx460 iyiydi.

Bunlar dışında aklımda kalan ekran kartı pek yok.
  • 7600 gs sonic agp muhteşem karttı. Oc ile 7600gt yi geçiyordu.

• 2008 ddle degil 2007 de cikti ben direk 10 yil dedim

• fero01 kullanıcısına yanıt
    Turok efsaneydi zaten biz anca shadow warrior, quake falan oynarken, akadaşım bilgisayarında turok açınca ağzım açık kalmıştı, inanılmaz bir fark vardı. Şimdiki hiçbir ekran kartı arasında öyle farklar yok. Sadece hız farkı var.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    O software grafiklerden sonra devrim di zaten 3dfx.Birde Forsaken diye bi oyun vardı şoka girmiştim.Şimdi oyunlarda da fark yok hocam hepsi seriye bağlamış gidiyor şimdiki piyasa fast food zinciri gibi farklı markalar ama hep aynı balon tad.Doyurmuyor
  • 3dfx voodoo,intel i740, riva tnt, tnt2 ultra, 4200ti benim için efsaneler :)
  • Efsanevi olarak anılmasının sebebi, devirlere hükmetmiş olması değilmidir?

3dfx voodoo'nun getirdiği teknolojik yenilikler evet inkar edilemez idi. tnt2 de aynı şekilde ancak hangisi 10+ sene kullanılabildi?

8800GT bu manada tüketici dostu olup, NVIDIAnın bug'udur bence. Artık ne Ati ne NVİDİA 10 yıldan fazla sorunsuz kullanılsın diye kart üretmiyorlar.
  • benim kullandıklarım arasında

hd 4890
    8800 gt
    7850

bu kartlar baya kaliteliydi bence
  • HD4830

Biraz oc ile abisi HD4850 ye yetisiyordu,uzun yillar kullandim,Sapphire marka kullanmistim,isinma vs yasamiyordum.1280x1024 cozunurlukte kare ekranda kullandigimdan oturu bana cok uzun sure yetmisti.En son Skyrim oynuyordum,sonra sistem toplayayim diye butun bilesenleri sattim.

Bir turlu nasip olmadi sisten toplamak

• Benim efsanem gtx 460
  • Gtx 260

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Mk x ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.