Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8800 Ama İlerleyen Zamanlarda 980Ti Olacak 2500 Tl Daha Az İle Titan X İle Ayni Performans Diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ekran kartım Voodoo 3 3000 kesinlikle şuana kadar gördüğüm en efsane kartti birçok high end kart kullandım ama bu kart gibi hiçbiri beni etkileyemedi 3dfx gerçek bir efsaneydi keşke piyasada olabilseydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x1550  Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ? bu kartla crysis 2 bitirmişliğim vardır zamanında 60 lira gibi fiyata almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar1kan

quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

Voodoo ve 9600 benim için

9600 ün pek bir esprisi yoktu

nvidia fx5200 çıktığında ortalık motion blur efektli nfs underground ile kavruluyordu.benim bilgisayarı toplayan eleman ati 9600se koymuştu ve kutuda motion blur falan yazmadığı için epey üzülmüştüm o efekt yok diye ama oyunu açınca efekt çalışıyordu.fx5200 fiyatına 9600se almıştım ve fx5600 e kadar bütün nvidia serilerinden çok daha başarılıydı.etrafımda ne kadar nvidiacı varsa bir sonraki kartları bu kart sayesinde ati olmuştu..
  • 3dfx voodoo zamanın efsanesidir. Oyun başladığında ilk ekranda o logonun dönmesi ne havalıydı yaa yaşlanıyoruz sanırım
  • http://www.hisdigital.com/us/product2-216.shtml

his ati radeon 9800pro iceq

hayallerimi süsleyen karttı. bu serisi gerçekten güçlüydü o zamanlar. benim için efnsane bir karttı kendileri.
  • 8800GT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

32mb Diamond Monster 3D Vodoo II

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ?

O dönemleri yaşayanlar bu kartın piyasadaki tek tük diğer kartlara nazaran ne derece kuvvetli olduğunu hatırlar. Herkesin hayali olup herkesin 2-4mblık kartları kullanabildiği bir dönemdi, konudaki arkadaşların çoğunun yaşı tutmaz bilmeye..

nokta
  • 8800gts. Satış konum halen duruyor. Yıllarca kullandım ve ne ses ne ısınma yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

32mb Diamond Monster 3D Vodoo II

Sizce gelmiş geçmiş en efsane ekran kartı ?

O dönemleri yaşayanlar bu kartın piyasadaki tek tük diğer kartlara nazaran ne derece kuvvetli olduğunu hatırlar. Herkesin hayali olup herkesin 2-4mblık kartları kullanabildiği bir dönemdi, konudaki arkadaşların çoğunun yaşı tutmaz bilmeye..

.

bağla s3 trio yada s3 virge gx/dx e 3dfx logosu dönsün gelsin. heyy beee ne günlerdi.

.

• Net olarak GTX 460 F/P olarak en iyi kartlardan biriydi.

FX 5200 - X1950XT'de kral kartlardı.
  • Voodoo Banshee 3dfx

• 9600 GT
  • mamad kullanıcısına yanıt
    hocam yanılmıyorsam 2005 sonlarında yada 2006 başlarında almıştım. Cod black ops u da oynadım mw3 çıktı onu oynatmadı o zamana kadar. Gta 4 üde o pc de oynadım biraz düşük ayarlarla. Siz hangi dönem kullandınız bu kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

hocam yanılmıyorsam 2005 sonlarında yada 2006 başlarında almıştım. Cod black ops u da oynadım mw3 çıktı onu oynatmadı o zamana kadar. Gta 4 üde o pc de oynadım biraz düşük ayarlarla. Siz hangi dönem kullandınız bu kartı

Hangisini? 8800gt Kasım 2007'de çıktı. 460 da Temmuz 2010'da çıktı. Ben 8800gt'yi çok kez kullandım, farklı modellerle. 8800gt ile mw3'ü oynadığımı da çok iyi hatırlıyorum. Siz hangi karttan bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirleyen

2008 ddle degil 2007 de cikti ben direk 10 yil dedim

Sana mı inanayım techpowerup yani gpu-z inanayım.Kart 2008 temmuz ayında piyasaya çıktı kim bilir kaç ay sonra Türkiye ye giriş yaptı.

https://www.techpowerup.com/gpudb/662/geforce-9500-gt

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovboy750 -- 1 Ağustos 2016; 21:10:16 >
  • fx5200 efsanesi
  • 4770. ufak oc ile 4850 performansı verebiliyordu
  • Nvidia tarafında ,

8800GTS G92
    8800GT
    8800 Ultra

AMD tarafında ise,
    4870 ve 4870x2
  • mamad kullanıcısına yanıt
    x1600 pro hocam. 2006 başında almışım hala fiş duruyordu bi bakıyım dedim Benim ki mw3 ü oynatmamıştı maalesef bi battlefield denemiştim kart dx11 desteği olmadıgından onu da açmamıştı. O zamana kadar herşeyi iyi kötü oynamıştım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.