Şimdi Ara

Sizce Gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene Lise 3 e geçiyorum sizce bu sene dershane gereklimi yoksa evde kendim düzenli çalışarak aynı etkiyi gösterebilirmiyim birebir aynı olmasada en azından büyük kısmını ?
    sayısal öğrenciyim. geçen sene karnemde 3-4-5 vardı. ne düşünüyorsunuz ?

• Kendini en iyi kendin bilirsin. Ben kendim için söylüyorum, evde çalışan, öyle bir alışkanlığı olan birisi değilim. Ayrıca çok iyi dinlerim Onun için ben kesinlikle giderdim.

Baştada dediğim gibi. Kendini en iyi kendin bilirsin.
  • düşüncen için teşekkür ederim. arkadaşlarım lise 2 deyken sınav oldugu zamanlarda anca calısırlardı. ama benım evde ders çalışma alışkanlıgım var. sınav olmadıgı zaman 3 saat net çalışırım sınav oldugu zman sınava gore min. 5 saat çalışıyorum. tabi bu sene bunar dahada artacak dershane ye gıtsemde gıtmesemde ..

ama keşke oks ye de çalışsaydım dıyorum.. yaşmadan öğrenilmiyormuş
  • OKS'ye girerken şuanki anlayacak yaşta ve zihin yapısında değildik Ben OKS'ye zorunluluk olduğu için tabiri caizse öylesine girmiştim.

Lise hayatım boyunca da ne günlük çalıştım nede sınavlara çalıştım. Heralde tek çalıştığım sınav edebiyattı. Matematik sınavına çalışmak için yarım saat bile zaman ayırmaz ama edebiyat sınavı için çalışmaya 3 hafta önceden başlardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.