Şimdi Ara

Sizce geri dönecekmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi şöyle bir durumdayım sınıftaki arkadaşlarım sürekli G. diye bi kızdan bahsediyordu ben kızın instagramına twitine falan baktım vuruldum bildiğin hayatımda gördüğüm en güzel gözlerdi üst kısmı yemyeşil altlara doğru bildiğiniz ela oluyor herneyse ben bu kızın sürekli sosyal ağlarına bakıyordum artık dayanamaz olmuştum arkadaşlara söyledim G. ile konuştular kız tamam olur konuşalım demiş nasıl mutlu oldum neyse konuştuk 1 gün ertesi gün bir arkadaşın doğum günü babında hep beraber buluştuk işte dersaneme geldi ben elini sıksammı sıkmasammıyı düşünürken kız öptü beni bildiğiniz dünyam kaydı neyse sonra konuşarak waffle cıya gittik onla ben ayrı yürüyorduk milletten ama kız bir konuşkan bir samimi baya bir konuştuk neyse gittik waffle cıya yedik kafeye yürüdük aynı şekilde baya bir konuştuk gene baya bir eğlenceliydi öptü ve gitti sonra konuşmaya devam ettik whatsappdan 1000 mesaj kadar konuştuk 3 4 günde sonra kafeye çağırdı beni gene öptü falan konuştuk baya sonra öpüşerek ayrıldık herşey çok iyi gidiyordu tanıyan herkes kesin çıkacaksınız diyordu benim için hem tip hem karakter olarak çok çok iyi demiş neyse bir gün mesaj attım gördü cevap vermedi 1 tane daha attım sonra cevap versen iyiydi ya diye mesaj attım sonra ortak arkadaşlarımı aradım dediler G. bugün çok kötüydü falan kız sonra arkadaş kalalım olurmu diye mesaj atmıştı yıkıldım ben 2 paket sigara bitti o akşam 1 hafta geçti üstünden şimdi her gün twitter profilime giriyor sizce bir umut varmı ?

• nerden biliyon twitter profiline girdiğini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

nerden biliyon twitter profiline girdiğini?

whozii hocam çalışmıyor adam akıllı diyeceksende arkadaşlarla denedim gayet sağlıklı çalışıyor .
  • kesin bi a planı vardır seni b planında tutuyodur kusura bakmada böyle bu işler suan yaşıyorum ordan emin konuşuyorum yanı uzun lafın kısası kızın ask acısı vardıdır sende teselli aramıştır çocuk geri dönnce yada başka birine aşık olunca sana friendzone çekmiştir
  • Anladık kardeş öptü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm butun opucukleri toptan almissin iste daha ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeniden Kapanma Gelir mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Giden geri gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.