Şimdi Ara

SİZCE HALUK LEVENT DOLANDIRICI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mustafa Arılıkyoutube
    HALUK LEVENT DOLANDIRICI MI? DENİZ AKKAYA DEDİ ORTALIK KARIŞTI SEDA SAYAN MÜGE ANLI ACUN HAKAN URAL Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg/join Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1 Selamlar ben Mustafa Arılık ! Youtube henüz yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı konularda yardımcı olabilmek amacıyla ''nasıl yapılır'' videoları paylaşıyorum. Ayrıca iyi bir ''Pubg Mobile'' oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken çok eğleniyorum ve birçok komik anlar yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=gXriZf2kJR8

• Yapay Zekanın Yanıtı

Haluk Levent Dolandırıcılık İddiaları

Haluk Levent Dolandırıcılık İddiaları son dönemlerde internet üzerinde sıkça gündeme gelen bir konudur. Bu iddialar, Ahbap Derneği'nin kurucusu ve başkanı olan Haluk Levent'i hedef almaktadır.

İddialar, Ahbap Derneği'nin bağış toplama faaliyetleri ve bağışların kullanımı konusunda şeffaf olmadığına yöneliktir. Bazı kişiler, derneğin bağışları kişisel çıkarlar için kullandığını veya gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmadığını iddia etmektedir.

Haluk Levent, bu iddiaları şiddetle reddetmiş ve Ahbap Derneği'nin tüm bağışların hesabının verildiğini belirtmiştir. Derneğin mali tabloları düzenli olarak kamuoyuyla paylaşılmakta ve bağımsız denetimlere tabi tutulmaktadır.

Ancak iddialar devam etmekte ve bazı kişiler, Haluk Levent'in "Dolandırıcılık" suçlamasıyla yargılanmasını talep etmektedir. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlatmıştır.

Bu iddiaların gerçeği henüz yargı tarafından netleştirilmemiştir. Ahbap Derneği, kendisine yönelik suçlamaları reddederken, iddiaları ortaya atan kişiler de delillerini sunmaktadır. Sonuç, yargı sürecinde ortaya çıkacaktır.

Bu süreçte tarafsız ve objektif kalmak önemlidir. İddiaların doğruluğu konusunda kişisel görüş belirtmekten ziyade, konuyla ilgili tüm bilgileri değerlendirmek ve yargı sürecini beklemek gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimseye güvenmemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı mı bilgim yok ama üstteki arkadaşın dediği gibi kimseye fazla güvenmemek gerek. İnternette bazı tipler haluk leventi babasının oğlu gibi savunuyor anlamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler". Şuan kendisine rakip olarak kızılay ve afad var. Başındaki kişilere dolandırıcıdan daha beter ve beceriksizler. Haluk levent eğer dolandırıcıysa en azından depremzedeleri mağdur etmiyor diye düşünüyorum.

• K atalımda amerikaya gitsin demi.

• Türkiye'de herkes dolandırıcıdır. Köşe başındaki bakkal, emlakçılar, müteahhitler, gıda sektöründekiler, üniversiteler vs. Bu ülkede dürüst ticaretin tanımı bir tarafın öbür tarafa geçirmesidir. Hatta dünyaya yaşamak, insan olmayı deneyimlemek için gelmiş olduğumuzu varsayarsak, Türkiye'de doğmak zaten başlı başına dolandırılmak demek. Ha bana kalırsa hayatın kendisi en sağlam dolandırıcılık tabii o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 20 Şubat 2023; 2:59:32 >
  • SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Tüm insanlık tarihi dolandırıcılıktan ibaret aslında düşününce doğru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Kinaye kokusu alıyorum senden mi geliyo Ferrum?

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

Yok hocam dümdüz söyledim

• Daha iyisi gelene kadar en iyisi Haluk Levent tabiki herkes savunacak ve güvenecek.

Haluk Levent bu olayı 26 yıl önce yaşamış ve beraat etmiş ..

Ayrıca yurtdışına gitme planı daha önce vardı depremden önce söylemişti.

Adam burada kalırsa çok uğraşırlar şimdi gitmesi şart oldu.

Koskaca devletin yapamadığını Haluk Levent yapınca insanlar kudurmaya başladı...

• kanal reklamı. kısacası büyümeye çalışan youtube kanalı. kanalın hayırlı olsun. zaten çoğu hükümet yalakalığı ile işe başlıyor. Avrupa şöyle böyle vs. zaten çoğu izleyicisi Almancı yada fransa ülkesinden. izleyici kesimin yaş aralığı 50 - 60 lar olduğundan çoğu reklam engellemeyi bilmediğinden bu tür videolarda 4 5 reklamı geçmeden izliyorlar. büyük para var aslında bu işte. ama aslında böyle para kazanacaklara söylenecek tek cümle "simit sat, hiç olmazsa dürüstlüğünle yaşa"

• Geçmişi öyle olduğunu gösteriyor. Tek kuruşu onun üzerinden yollamadım.

• Biz savcı mıyız isnat edelim ; biz hakim miyiz birine dolandırıcı diyelim. Bırakın bu işleri insanlara hakaret etmeyelim

• iyi bu kanalin PK si kapanmiyor hep slayt hep robotik konusma

• Ben hayat inanmıyorum dolandırıcı olduğuna.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.