Şimdi Ara

SİZCE HANGİ ARABAYI ALMALIYIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar.. uzun bir süredir aranızda yoktum vatani görevimi yapmak için ayrılmıştım ama tekrar geri döndüm.. şimdi sizlere şöyle bir sorum olcak, bi yardım isteyecğim.

sizce sıfır km honda civic elegance mı ? yoksa ikinci el Audi A3 mu?? yaklasık 35,000 ytl ödeyebilirim. sıfır hondayı alırsam sırket uzerıne alıp 5,000 ytl cıvarında kdv olarak dusecegım gıder gostererek.. audide böyle bı şansım yok o yuzden 35,000 ytl çıkartabılıyorum.. sizce hangı arabayı almalıyım ve neden bu konularda yardımcı olursanızz sevnınırım..

• Sıfır , sıfırdır. Adamlar 6 yıl tam garanti veriyor. Honda
    Ama A3 de çok çok iyi bence. İkinci el olunca biraz soğuk davrandım. 35 000 az para değil, riske değmez.
    İkisini de test edip, kendin karar vermen en iyisidir. Saygılar
  • huseyin pasam size kalyon yahut kapakli kalyon yakisir
  • 35000'e çıkabiliyosanız başınızı ağrıtmayın Sıfır Civic alın,50000'lere çıkabilseydiniz sıfır A3 derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 4 Ağustos 2008; 17:20:16 >
  • CIVIC
  • bu şartlarda civic daha avantajlı gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mezomorta

arkadaşlar merhabalar.. uzun bir süredir aranızda yoktum vatani görevimi yapmak için ayrılmıştım ama tekrar geri döndüm.. şimdi sizlere şöyle bir sorum olcak, bi yardım isteyecğim.

sizce sıfır km honda civic elegance mı ? yoksa ikinci el Audi A3 mu?? yaklasık 35,000 ytl ödeyebilirim. sıfır hondayı alırsam sırket uzerıne alıp 5,000 ytl cıvarında kdv olarak dusecegım gıder gostererek.. audide böyle bı şansım yok o yuzden 35,000 ytl çıkartabılıyorum.. sizce hangı arabayı almalıyım ve neden bu konularda yardımcı olursanızz sevnınırım..

şirketiniz araba kiralama vb konu ile iştirak etmiyorsa ;

binek araçların kdv leri indirilen kdv olarak değerlendirilemez. muhasebecinize danışın.

binek araçların kdv leri aracın maliyetine eklenip amortisman süresi boyunca gider olarak indirilir.bir seferde indirilemez.

ben olsam civic alırdım bu arada

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Ağustos 2008; 17:56:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 4 Ağustos 2008; 18:21:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent--

KESİNLİKLE VW ÖNERİRİM MÜKEMMEL ARAÇLAR ÜRETİYORLAR.
    HERŞEYİYLE 4 4LÜK..
    BUGATTİ DE BİLE BULAMASSINIZ O KALİTEYİ

Arkadaş haklı malzeme kalitesi renaultdan iyi ama sende mercedes,bmw bunları es geçmişin bence vw bunların önünde değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

arkadaşlar merhabalar.. uzun bir süredir aranızda yoktum vatani görevimi yapmak için ayrılmıştım ama tekrar geri döndüm.. şimdi sizlere şöyle bir sorum olcak, bi yardım isteyecğim.

şirketiniz araba kiralama vb konu ile iştirak etmiyorsa ;

binek araçların kdv leri indirilen kdv olarak değerlendirilemez. muhasebecinize danışın.

binek araçların kdv leri aracın maliyetine eklenip amortisman süresi boyunca gider olarak indirilir.bir seferde indirilemez.

ben olsam civic alırdım bu arada

hayırlı günler

ben sordum muhasebeciye gösterebilirsin dedi.. evet dediğiniz gibi bir kerede düşemiyoruzz zamanla düşülüyor diye biliyorum bende. en azından benzin masrafaları falanda kesilmiş olacak diye düşündüm..

• Honda
  • honda iyi bir seçim olur.
  • saolun arkadaşlarr.... çok yardımcı oldunuzz.. bu hafta test sürüşü yapacağım hondayla bakalımm kısmetse bende honda alacağım :)
  • Ben olsam sıfır olanı tercih ederdim.Honda
  • Honda Civic Elegance...
    Otomatiğini test edin....
    Ben Civic otomatik ile test sürüşü yaptıktan sonra "araba dediğin manuel olur, otomatik de araba mı" zihniyetimden vazgeçtim...
    Ve Honda City otomatik aldım...
    Daha az yakıt tüketimi, daha geniş bagaj hacmi ve en önemlisi benim 30.000 üzerine çıkamamamdan ötürü Civic değil de City oldu.

Ancak ben City'den bu kadar memnunsam Civic kullanıcıları kimbilir ne kadar mutludur... :))
  • aarakdasşlar yorumlarınız için sağolun. ancak bugun bi arkadaşımın arabasını kullandım honda elegance. görüş açısı müthiş dar özellikle park sorunu yaşatıyor insana bu birazz kafamı kurcaladı açıkçasıı
  • quote:

aarakdasşlar yorumlarınız için sağolun. ancak bugun bi arkadaşımın arabasını kullandım honda elegance. görüş açısı müthiş dar özellikle park sorunu yaşatıyor insana bu birazz kafamı kurcaladı açıkçasıı

Aynı sorunu arkadaşımın civic aracında bende yaşadım
    Ben size audi a3 öneririm
    36-37lere temiz sportback 5 kapılı bulabilirsiniz.
  • tabiki sıfır araba almak lazım
  • Esasında sıfır olan daha mantıklı civic kaliteli ve güvenli bir araç. Ama A3 üde araştırmak lazım 2el çok temiz ve düşeş arabalar oluyo ben olsam ilk önce bi A3 araştırmasına girerdim aramalarımdan güzel bi sonuç alamazsam civic e öyle bakardım.
  • audi sürate uygun araba oluğu için sahibi hor kullanmış olabilir zamanla baskı balata fren balatası vs. başınıza dert olabilir en iyisi sıfır araçtır hem civic yenisi çok güzel duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.