Şimdi Ara

SİZCE HANGİ DEVRE ELEMANINDA ARIZA VARDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı günler Arkadaşlar...benin telefonun şarjında sıkıntı olduğu için benim telefonun pilini bildiğimiz çin batarya şarj aleti ile şarj ediyorum..sıkıntı şu ki ;alet üzerindeki ŞARJ SIRASINDA YANIP SÖNEN LED DEVAMLI YANIYOR VE İKİ GÜNDÜR ŞARJ OLDU İKAZ LEDİ YANMIYOR...SİZCE SIKINTI DEVREDEKİ HANGİ ELEMANDADIR... ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN CEVAPLARINIZ İÇİN...

• şarj cihazını ve bataryayı değiştirip deneyin.
    sonra arıza devam ediyorsa telefonda arayın arızayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergec_ti

Hayırlı günler Arkadaşlar...benin telefonun şarjında sıkıntı olduğu için benim telefonun pilini bildiğimiz çin batarya şarj aleti ile şarj ediyorum..sıkıntı şu ki ;alet üzerindeki ŞARJ SIRASINDA YANIP SÖNEN LED DEVAMLI YANIYOR VE İKİ GÜNDÜR ŞARJ OLDU İKAZ LEDİ YANMIYOR...SİZCE SIKINTI DEVREDEKİ HANGİ ELEMANDADIR... ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN CEVAPLARINIZ İÇİN...

Ayni cihazdan bende de var, bendekide sarj etmemeye başladı ışiklqr filan birbirine karişiyor, icini actiğimda sotunda yoktu ama içinde pic var büyük olasılıkla o sapitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin malı şarj cihazları büyük ölçüde telefona zarar veriyor.Yeni ıphonelar orjinal alet olmadan şarj olmuyor akım dengeziliği oluyor o aletlerde
  • rondo1194 kullanıcısına yanıt
    başka şarj cihazında aynı batarya normal olarak doluyor , başka bataryayı taksamda bu cihaz yine aynı sıkıntılı durum oluyor... yani cihazda bir sıkıntı var...elektronik bilgim olmadığı çin hangi elemanında sıkıntı var bilemiyorum...sıkıntılı elemanı söyleyen olursa değiştirebilirm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.