Şimdi Ara

Sizce Hangi Kursa Gitmeliyim????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayar üzerine çalışmak istiyorum.bu nedenle bilgisayar kursuna gideceğim.sizce hangisine gitmeliyim., web tasarım mı ,grafikerlik mi,autocad mi ,3ds max mı vs... sizce en iyi iş imkanını hangisinde bulabilirim.

Teşekkürler ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powergod -- 22 Ocak 2008; 23:41:06 >

• web tasarım.
  • Grafikerlik daha geniş bi alana hitap eder.
  • Autocad'e gitme.Sektöre fazlalık olursun sonra
    Şaka bir yana.Eğer Autocad e gidersen iyi işler bulma şansın var fakat sertifikalı Autocadçiler yüzünden maaş piyasası iyice yerlerde.Adam 500 Ytl ye işe giriyor.Bunlar yüzünden bizim maaşlarda sıkıntılar oluyor.Yanı işin özeti kendini ucuza satma.Kendini düşünmüyorsan bizi düşün.
  • yorumlarınız için teşekkürler ama daha fazla bilgi daha çok işime yarayacatır.arkadaşlar lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powergod -- 21 Ocak 2008; 17:46:34 >
  • Database üzerine bir kurs bulabilirsen git.
  • arkadaşlar biraz daha yorum yaparsanız seçimime daha fazla yardımcı olursunuz.lütfen fikirlerinizi paylaşın.

teşekkürler.............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kursu pahalı olsa da...3dsmax tek yol

Web tasarım diyen arkadaşa da hayran kalmadım değil..15 yaşındaki çocuk flash decomplier ile sıfırdan site yapıyor..Hiç lüzum yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 22 Ocak 2008; 21:01:27 >
  • biraz da ilgini çekmesi lazım. Bu faktörü de hesaba kat.
  • YORUMLARINIZ için teşşekkür ederim.var mı arttıran:)

edit:3ds max kursunu inceledim benim ilgimi çeken bi şey zaten çizim.kursun parası falan önemli deil.bana iş imkanı sağlayabilirmi onu öğrenmek istiyorum.yada sorduğum gibi grafikerlikten falan daha çok iş bulabilirmiyim.iş imkanı önemli.hepsiyle ilgileniyorum ben yani bilgisayar olsunda çamurdan olsunya şu anda farklı bir sektördeyim.kasımda askere gideceğim.askere gidene kadar kendimi eğitmek istiyorum tabiki askerden sonrada devam edebilir.isteğim askerden sonra iş imkanı olan böyle bir iş yapmak istiyorum.sizin yönlendirmeleriniz benim çok önemli anlayacağınız.....saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powergod -- 22 Ocak 2008; 23:40:06 >
  • sadece para kazanmak için sektöre girilmez. alanında başarılı insanlara bakarsan tamamı ilgi alanı üzerine çalışıyor.
    Yani sorunda mıhasebeden tutmuşsun, tasarıma atlamışsın. alakasız sektörler.
    ilgi alanını belirle. zevkle yapmadığın işte çalışırsan hayattan zevk alamazsın.
    Bi yerde okumuştum tam olarak hatırlamıyor olabilirim.

bir saat mutluluk için : öğle vakti uyuyun.
    bir günlük mutluluk için : balığa çıkın.
    bir haftalık mutluluk için : görmediğiniz güzel bir yere tatile gidin.
    bir aylık mutluluk için : bunu unuttum
    bir yıllık mutluluk için : evlenin.
    ömür boyu mutluluk için : mesleğinizi iyi seçin

tabi ek gelir olarak değil meslek olarak düşünüyorsan

• quote:

Orjinalden alıntı: ::x::

sadece para kazanmak için sektöre girilmez. alanında başarılı insanlara bakarsan tamamı ilgi alanı üzerine çalışıyor.
    Yani sorunda mıhasebeden tutmuşsun, tasarıma atlamışsın. alakasız sektörler.
    ilgi alanını belirle. zevkle yapmadığın işte çalışırsan hayattan zevk alamazsın.
    Bi yerde okumuştum tam olarak hatırlamıyor olabilirim.

bir saat mutluluk için : öğle vakti uyuyun.
    bir günlük mutluluk için : balığa çıkın.
    bir haftalık mutluluk için : görmediğiniz güzel bir yere tatile gidin.
    bir aylık mutluluk için : bunu unuttum
    bir yıllık mutluluk için : evlenin.
    ömür boyu mutluluk için : mesleğinizi iyi seçin

tabi ek gelir olarak değil meslek olarak düşünüyorsan

tamamen katılıyorum arkadaşım.mesajımı değiştirdim zaten.şimdi düşüncem ya grafikerlik web tasarım vs.yada çizim üzerine autocad ,3d max vs.. Ben hiçbirini yapmasamda bugune kadar bunları seveceğime inanıyorum.zaten günümün büyük kısmını boş oldukça bilgisayar başında geçiriyorum.

• ya bu bilge adamın çeşili kurslardaki fiyatları nelerdir bilen varmı sitesinde yazmıyorda??
  • yardımmmm.arkadaşlar yorum yapın lütfenn
  • yukarıı!
  • şuanda 3dsmax te bi açık var ben bilişim eğitim merkezinde grafik tasarım kursuna gittim çok iyibir eğitim aldım fakat kendi kişisel gelişimim adına 3dsmax eğitimlerinede katılmayı düşünüyorum kurs seçiminde bilişim eğitim merkezine güvenebilirsin
  • 3dsmax derim şiddetle.autocad felan hikaye bilmeyen yok zaten.2 günde kendin öğrenirsin 2d olayını.

3dsmax biraz zor programdır.render olayını felan da bilmen lazım.3dsmax+vray olayını iyi bildin mi sağlam bir meslek edinmiş olursun kanımca.
  • evet 3ds max çok zor bi programdır fakat bilişim eğitim merkezinde ergin tezer diye bi hoca var çok iyimiş eğitimleri ben aynı yerde web tasarımına gidiyorum fakat 3d eğitimlerine katılan arkadaşlarım onu öve öve bitiremiyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.