arkadaşlar siz olsanız tercihiniz ne olurdu? 2 sene önce 6680 almıştım. devamlı telefon değiştiren bir telefon kullanıcısı değilim ancak teknolojiyi takip ederim. el verdiğince de satın almaya çalışırım. 6680 i iki sene önce alma sebebim de zaten 3G idi ancak 2 sene geçti hala Türkiye ye gelmedi. şimdilerde telefonu değiştirmek istiyorum. haberdar olduğum kadarıyla Blackberry Pearl 1 hafta içinde avea bayilerde olacakmış. iPhone, malum memlekete eylülden önce gelmez. şimdi bu iki telefonda da 3G desteği yok ama 2 telefonun da üstün özellikleri var. siz olsanız ne yapardınız? sizce en mantıklısı ne olur?
sizce Pearl u almalı mıyım, veya iPhone mu beklemeliyim yoksa lisans dağıtımını mı beklemeliyim?
epeyce kararsız kaldım. önerilenizi bekliyorum.
dostum apple dedikodu sitelerinde iphone'un avrupa versiyonunda 3g olacağı yazılıp çiziliyor...Hatta amerikada haziran da çıkan alet bu yüzden avrupa'da aylar sonra çıkıyor diyorlar...
yakında türkiyeyede gelir iphone
Blackberry Pearl için beklemene gerek yok. Turkcell şu an satıyor. Ama abone olmazsan blackberry'den internete bağlanamaz , mms alıp gönderemezsin.
Her iki cihaz da farklı amaçlara hizmet ediyor. Öncelikle alacağınız telefonla ne yapmak istediğinizi netleştirelim.
Push e-mail ile her gittiğim yerde mail almak istiyorum (sadece o kadar) diyorsanız BlackBerry mantıklı bir seçim.
Stylish olsun, her gören "way be telefona bak" desin, içine ekstra program yükleyemeyeyim ama olsun vs. diyorsanız o zaman iPhone olabilir.
Bu tip akıllıcihazları ne için kullanmak istediğiniz gerçekten çok önemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme