Şimdi Ara

Sizce hangisi? Blackberry Pearl & iPhone & başka bir alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar siz olsanız tercihiniz ne olurdu?
    2 sene önce 6680 almıştım. devamlı telefon değiştiren bir telefon kullanıcısı değilim ancak teknolojiyi takip ederim. el verdiğince de satın almaya çalışırım. 6680 i iki sene önce alma sebebim de zaten 3G idi ancak 2 sene geçti hala Türkiye ye gelmedi. şimdilerde telefonu değiştirmek istiyorum. haberdar olduğum kadarıyla Blackberry Pearl 1 hafta içinde avea bayilerde olacakmış. iPhone, malum memlekete eylülden önce gelmez. şimdi bu iki telefonda da 3G desteği yok ama 2 telefonun da üstün özellikleri var. siz olsanız ne yapardınız?
    sizce en mantıklısı ne olur?

sizce Pearl u almalı mıyım, veya iPhone mu beklemeliyim yoksa lisans dağıtımını mı beklemeliyim?

epeyce kararsız kaldım. önerilenizi bekliyorum.

• dostum apple dedikodu sitelerinde iphone'un avrupa versiyonunda 3g olacağı yazılıp çiziliyor...Hatta amerikada haziran da çıkan alet bu yüzden avrupa'da aylar sonra çıkıyor diyorlar...
  • yakında türkiyeyede gelir iphone
  • Blackberry Pearl için beklemene gerek yok. Turkcell şu an satıyor.
    Ama abone olmazsan blackberry'den internete bağlanamaz , mms alıp gönderemezsin.
  • Her iki cihaz da farklı amaçlara hizmet ediyor. Öncelikle alacağınız telefonla ne yapmak istediğinizi netleştirelim.

Push e-mail ile her gittiğim yerde mail almak istiyorum (sadece o kadar) diyorsanız BlackBerry mantıklı bir seçim.

Stylish olsun, her gören "way be telefona bak" desin, içine ekstra program yükleyemeyeyim ama olsun vs. diyorsanız o zaman iPhone olabilir.

Bu tip akıllıcihazları ne için kullanmak istediğiniz gerçekten çok önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.