Şimdi Ara

Sizce Hangisi DSL-AC55U - DSL-AC56U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DSL-AC56U

SİZCE HANGİSİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu 2 model arasında kaldım. Umarım kullananlar bir yorum/yönlendirme yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni zyxel modem aldım pişman oldum iade edip ac56u alıcam heralde ikisi arasında pek bi fark yok gibi birinin antenleri daha geniş kapsama alanı sağlıyor ama şekil olarak ac56u beğendim ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon88

bende yeni zyxel modem aldım pişman oldum iade edip ac56u alıcam heralde ikisi arasında pek bi fark yok gibi birinin antenleri daha geniş kapsama alanı sağlıyor ama şekil olarak ac56u beğendim ben :)

zyxelin hangi modelini almıştınız ?
  • DSL-AC55U : 128MB NAND flash/128MB DDR3
    DSL-AC56U : 128MB NAND flash/256MB DDR3

Bence DSL-AC56U !
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

bende yeni zyxel modem aldım pişman oldum iade edip ac56u alıcam heralde ikisi arasında pek bi fark yok gibi birinin antenleri daha geniş kapsama alanı sağlıyor ama şekil olarak ac56u beğendim ben :)

Zyxel VMG3925-B10B
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Zyxel VMG3925-B10B

bende o modemi aldım. bir sıkıntısı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e_capkan öncelikle modemde aşırı ısınma oluyordu bana gelen modemmi sıkıntılıydı bilemem birde media server özelliği çok zayıf usb özelliği ile tv de film izlemek istediğide .mkv uzantılı dosyaları görmüyordu. asusta bu özellikler standart olarak tüm modellerde gayet gelişmiş olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poseidon88 -- 31 Temmuz 2017; 21:29:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.