Şimdi Ara

Sizce hangisi fieasta corsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fieasta,corsa,golf,i20 derken karar veremedim.
    Araba almak zor iş:)
    Arkadaşlar 1.25 my fieasta 2012 model mi?
    1.4 opel corsa twinppert enjoy mi? 2012
    1.2 opel corsa essentia mi?2012
    bu araçlar arasında kaldım.Özellikle 1.25 fieasta için düşük km ve ilk elden bir araç buldum ama hp si ve okuduğum yorumlar düşündürüyor beni.
    i20 nin sıfırı hele de öğpretmenlere kampanyası ile sıfırının uygun fiyat olması çok hoşuma gitmöiş ama sahibinden com da baktığım da o kadar çok i20 üstelik 2012lerden gördümkü şaşırdım..Bir de hyundai marka değerinin düşük olmasından 3-5 yıl snrasına çeyrek altın gibi kendini muhafaza edememesinden vazgeçtim.
    28-32 arası corsa-golf gibi küçük araç önerisi olanları da dinlemeye hazırım..ama özellikle fieasta kullanıcıları ve corsa kullanıcılarının yorumu..
    teşekkürler..

• corsa fiesta hangisini alırsan satışıda kolay olur. bence çok farklı araçlar değiller ama erkek için fiesta daha iyi diye düşünüyorum
  • fiesta
  • Fiesta yı tercih ederdim . Corsa nın şuanki kasası çok eski 2007 nin 4. Çeyreğinde çıktı. 2012 de makyajlandı. Seneye kasa değişir pişman olursunuz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fiesta. Corsa da iyi bir araç ama artık epey eskidi. Ayrıca Fiestanın gerçekten sağlam ikinci eli var. Özellikle dizelleri anında para.
  • fiesta
  • bence fiesta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    punto hangisi nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.