ürünlerin hepsi FullHD görünüyor, HD yayın alıcısından izlemeyi düşünüyorum, ileride de PS3 bağlayabilirim. İzleme uzaklığı min. 2-3 metre. firmaların servisleri nasıl, görüntü kalitesi açısından ve özelliklerle ilgili bildiğiniz artı ve eksileriyle hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler.
2-3 metre için 42 büyük gelir.40 inç te büyük gelir aslında 37 inç tavsiye ederim.
Philips 37PFL-9632D -- 3921 YTL (İstanbul Bilişim - 5 taksit) bu tv nin özellikleri iyidir.
Bence 2-3 m izleme mesafesi olması başta biraz bu önereceğim tv için belki pikselleşmeleri görebilme dejavantajını ortaya çıkarabilir gibi gelebilir ama hem HD yayın alıcısından izleme yapacak olmanız hem de PS3 kullanma olasılıkları bana şu tv'yi öner dedirtti.
Tabiki fiyat verdiğiniz fiyatlara göre 300-400 YTL üzerinde gibi ama bence kesinlikle değer. Son söz sizin.
Saygılar, selamlar...
HD yayın alıcısından kesin olarak seyredeceksen bunların hiçbirisi seni üzmez.çünkü bu tür cihazların HD performanslarını herkes takdir ediyor.kısacası kafana göre takıl.Saygılar
Konu başlığından dolayı kilitli, lütfen imzamdaki konuyu okuyun ve başlığı düzeltince PM ile bana bildirin, konuyu açayım.