Şimdi Ara

Sizce hangisini seçeyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 ay bir yerde çalışacağım şuan başvuru yaptığım ve bana dönüp aramamı bekleyen yerler şunlar

Mobilya mağazasında satış danışmanlığı
    Temizlik görevlisi ( part time asgari ücret )
    Mobilya montajcılığı

Ben mobilya kurulum yerini seçmeyi düşünüyorum en azından 8 ay sonra bir konuda kalifiye olursun diğerleri yap geç tarzı ama mobilya kurulumda biraz ağır bir işe benziyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Mobilya montaj çok zor bir iştir. Daha önce yapmadıysanıx çok uğraştırır ve mobilyayı ziyan etme ihtimaliniz de vardır, düşükte olsa. Ayrıca montaj yapan kişi paletleri hem arabaya hem eve çıkartır (genelde böyledir) alacağınız ücret aynı ise diğer ikisinden birini tercih edin derim. O işte kalifiye olmanız da size ileride ekstra bir şey kazandırmaz bence.

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Evde spor yapan biriyim fiziksel güce dayanan işler beni çok etkilemez diye düşünüyorum hocam , maaş 25 bin diyorlar

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bir şey diyemem ama normal bir ülkede 3 kişilik işi bizde bir kişiye verdikleri için demiştim ben. Mesai saatleri vs de önemli.

• montaj işi. ustabası olursa onunla da aranızı iyi tutun. maası hangisinin iyi ise o aslında ama bir seyler ogreneyim derseniz montaj isini kaparsanız 30 35 k ya baska iş bulursunuz o işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.