Şimdi Ara

SİZCE İLANDAKİ ARACI ALMALIMIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süredir kendime ikinci el golf 6 dizel bakıyorum. açıkçası max. 38000 TL'ye kadar bütçem var. Kredili alacağım fakat en son çıkabileceğim rakam bu. Elimdeki paraya göre bulduğum uygun ilanlar genelde 50000km üstü ve 1 parça değişenli oluyor. En son şu ilanı buldum galeriden adamı aradım sadece bagaj kapağının değiştiğini söyledi. Bi ara araca bakıp görmeyi düşünüyorum açıkçası galeriden almakta hiç içime sinmiyor ya neyse Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

İlanın linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-golf-1.6-tdi-trendline-63.000-km-149111343/detay/

• Fotoğraflara bakınca derli toplu temiz gibi duruyor. Mutlaka km orjinal olup olmadığını teyit edin ve yetkili serviste ekspertiz yaptırın. Soylediğinin haricinde birsey çıkacakm bakalımı.

Galerici olunca insanın aklına binbir türlü şey geliyor.
  • Haklisiniz. Yarin öbürsü gün aracı görmeye gideceğim. Adamın söylediğine göre bagaj kapağı değişmiş onun haricinde bişeyi yok. Tramerde 4100. TL lik hasar kaydı var. Kafamdaki şüphe bagajı değişmiş araca güven olur mu? Sonradan bana sıkıntı yaşatırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaside oynama yoksa sorun teşkil etmez.
  • Peki aracın bakımlarının periyodik yapılıp yapılmadığına nasıl emin olabilirim? Galericiyle konuştuğumda bakımlarının nerde yapıldığını bilmediğini söyledi. Birde kilometresinin orjinal olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? Şimdi resimleri incelerken dikkatimi çekti aracın arkasında vw rekor yazıyor. Orayı arasam bana plakadan yardımcı olurlarmı? şase no'yu henüz bilmiyorum.
  • ben şahsen galericilerin hiçbirine itimat etmiyorum. yetkili servis km konusunda yardımcı olur ama kesin bir bilgi olmaz, garantisi bittikten sonra servise gitmemiş olabilir. bence böyle bir araç almaya niyetliyseniz her duruma hazırlıklı olun, öyle olunca en azından andırılmış hissetmezsiniz. mesela ben bu aracın 63000de olduğuna inanmıyorum.
  • Bugün aracı görmeye gidecektim tam galericiyle telefonda konuşurken birisi gelip aracı sormuş sonrasında servise götürmüş. Adam abi ben seni haberdar edeceğim dedi fakat sonra arayan olmadı. Büyük ihtimalle aracı sattılar. Kısmet değilmiş. Zaten bu seferde alıcı almaktan vazgeçse niye vazgeçti acaba diye bir şüphe olacaktı içimde. Şu anda Maximum 38 bin civarına çıkabilirim ve o fiyata yakın dizel golfler genelde biraz yıpranmış yada 1 parça değişenli veya birkaç parça boyalı oluyor. Kafamda tekrar dizel Polo mu alsam diye bir soru oluştu. Sonuçta 33-34 bine gayet temiz pololar mevcut. Fakat imzadan anlaşılacağı gibi eski aracım benzinli 2011 poloydu. Sizce tekrar aynı aracın dizelini almak ne kadar mantıklı? Başka markalara yönelmek istemiyorum çünkü tekrar vw aracım olsun istiyorum. Tavsiyelerinize ciddi şekilde ihtiyacım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.