Bildirim
sizce iron impact +5 e +6 basabilirmiyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lem toprık
basma yanarr..:) -
basarsın ben bastm oldu neler yaktğımıda söyleyeyim istersen
2 tane +7 fp
+8 maul
+8 bow
+7 swor breaker
=
+6 İron İmpact
Yakında +7 deneyecem 10 tane +7 chitn yakacam 5 tanesi rogue olmak üzere belki +7 olur İİ +8 shard ile takas edecem ondan sonra :D -
YA YANARSA? -
quote:
Orjinalden alıntı: delucıa
YA YANARSA?
bazma öle gez daha iyi :) (çıplaklık in +6 iron impacklık off )
ehu ehu -
ya mal mal topicler açmayın kaç kere uyarı verdiler size -
a.s ekrem sanada selam bence de +6 ya tirinasız basılmaz boru değil ii sonuçta -
quote:
Orjinalden alıntı: lBeToNnl
ya mal mal topicler açmayın kaç kere uyarı verdiler size
aynen katılıyorum yaa bu çocuk her zaman böle forumda hep kirlilik yapıyo -
5-6 middle class item yak rahatlıklla trina ile geçer +6 ya -
+6 ya bi kaç chıtın yak olur ama +7 ye 10 tane chıtın i yak trina ile garanti veriyom ama 10 chıtınden +8 çıkart onu sat +6 ii sat git kendine +7 b alkabe çıkarabilirsen ama chıtınler yandıktan sonra trina ile garanti geçer bence -
quote:
Orjinalden alıntı: ladmag3
5-6 middle class item yak rahatlıklla trina ile geçer +6 ya
katiliyorum fakat 5-6 demiyelim bniraz daha fazla ytakmasi gerekli bence :)
-
lan ne trinası kafanız mı güzel siz daha +6da trina ile basıyorsanız eğer +7de neler yakacaksınız bilmiyorum herhalde +8 shard +8 raptor falan basarsınız kafanızı kullanın biraz bakın ben bastm diyorum zor değil hemde trinasız biraz kafanızı kullanın yav...
Hangi serverda oynuyorsan eğer sabah karşı saar 04.00'da git o oynadğn servern 3. bölümüne orda 6 tane high iteme geçecek item yak bunlar +7 fp olabilir daha sonra İİyi koy busuda mouse ile tut kendin koy busu (upragenin şansı diyelim bu işleme aynı tavlada zar atmak gibi)sonra gözlerini kapat besmeleni çek +6 İİni al tak priestine -
+7 b yazmışım o +7 hb(hell braker) olcak sürç-ü lisan ettik affola
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X