Şimdi Ara

Sizce İTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nin taban sıralaması kaç olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık türkçesi kalmadı, tüm kontenjanlar ingilizceye geçti. Bu durumda sizce sıralamalar nasıl olur?

• İTÜ İnşaat okuyorum. Arkadaşlarımdan aldığım duyumlara göre ve okuldan da bildiğim kadarıyla, İTÜ-Bilgisayar biraz sıkıntılı bir bölüm. Fazla zor olduğunu çok duyuyorum ve onun dışında yaz okullarında dersleri açılmayan bölümlerden. Zincir derslerini kaçırırsan garanti okulun uzuyor. Onun dışında, eğer çok aşırı ilgin yoksa ''kod yazmaya tabii'' pek önermem bu bölümü. İlla yazacağım diyorsan da İTÜ'den yazma. Yazıp da girersen, ilerde pişman olman hayli yüksek bir olasılık. Bir Hapifi bunu dediydi dersin.
  • 5-5.5k civarı olacak bence yalnız bilgisayar mühendisliği çok alternatifsiz kalıyor ya ilk 5kya gireceksin ya ilk 15kya girmeyeceksin arada güzel alternatif yok neredeyse
  • üstteki arkadaşa katılıyorum ya 5k veya 15k diğerlerinin birbiriyle farkı yok bence 5 ila 6k arasında olur itü bilgisayar
  • HapifiPufidiCU H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam verdiğin bilgiler için. Tutma ihtimali yok gibi bir şey benim için zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.