Şimdi Ara

Sizce Kazıklandım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci elden yeni Xbox one x aldım. Adam içinde 1 yıllık game pass üyeliği olan bir hesapla verdi. Ama o arkadaşının hesabıymış, sen de kullanabilirsin dedi. Ben o game-pass olan hesapta oturum açıp kendi hesabımda oyun oynuyordum. Arkadaşı o hesaba girince beni oyundan attı. Game pass konusundan anladığım kadarıyla, game pass'li hesabın makinada olması yetecekti. Ben neden kullanamıyorum game pass'i? Bu bir kazıklanma mıdır sizce? Ya da yapılması gereken bir ayar mı var?

• selamlar .once sakın ol.kazıklandıgın falan yok.hesap da p1 olan arkadası ara p1 olsun sonrasında sen p2 olarak rahatca gırersın.yada sen p1 olursun.su anda ıkınızde sec hesapta kalmıssınız bırınızden bırı gırınce atıyor sıstem.
  • SergioLeo kullanıcısına yanıt
    1 hesap 2 cihaz var. Nerden p1-p2 olarak ayarlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SergioLeo

selamlar .once sakın ol.kazıklandıgın falan yok.hesap da p1 olan arkadası ara p1 olsun sonrasında sen p2 olarak rahatca gırersın.yada sen p1 olursun.su anda ıkınızde sec hesapta kalmıssınız bırınızden bırı gırınce atıyor sıstem.
    O ayar nasıl yapılıyor hocam?
  • Hesap açıkken sırasıyla Settings -> General -> Personalization -> My Home Xbox sekmesine gelin. Eğer burada "This is your home Xbox" yazıyorsa siz P1 oluyorsunuz. Bunun anlamı şu; siz hesaba girmeden de gamepass kullanabiliyorsunuz kendi özel hesabınızda. Gamepass oyunlarını Microsoft store üzerinden gamepass hesabına girmeden indirebilirsiniz. Gamepass sekmesinde gamepass sahibi olmadığınız yazar ama ona takmayın. Oyunları indirip oynayabilirsiniz.

Eğer "This is your home Xbox" yazmıyorsa, konsolu aldığınız kişi ile iletişime geçin. Ya sizi P1 yapsın ya da arkadaşı bir daha hesaba girmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayleen

Hesap açıkken sırasıyla Settings -> General -> Personalization -> My Home Xbox sekmesine gelin. Eğer burada "This is your home Xbox" yazıyorsa siz P1 oluyorsunuz. Bunun anlamı şu; siz hesaba girmeden de gamepass kullanabiliyorsunuz kendi özel hesabınızda. Gamepass oyunlarını Microsoft store üzerinden gamepass hesabına girmeden indirebilirsiniz. Gamepass sekmesinde gamepass sahibi olmadığınız yazar ama ona takmayın. Oyunları indirip oynayabilirsiniz.

Eğer "This is your home Xbox" yazmıyorsa, konsolu aldığınız kişi ile iletişime geçin. Ya sizi P1 yapsın ya da arkadaşı bir daha hesaba girmesin.
    Tamamdır. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.